da ne spamamo temu Rijeke

. Ne bih htio ni ovdje spamat ali ovo kao da je Arsenal tema

@Fornax
po tvojoj logici svi najveci europski velikani su lopovi: Real, Barca, Juve, Milan, Bayern itd. Ima li netko da redovito osvaja naslove bez sudackih poguranaca, kradja ili kako god da ih nazovemo? Ne pratim engleze jer su mi dosadni ali mora da i medju njima ima klubova koji su pobjedjivali i osvajali trofeje zahvaljujuci sudackim pogurancima ili kradjama (ovisno s kojeg kuta netko gleda).
Kad bi Arsenal cesce bio u prilici boriti se za trofeje cesce bi imao u svoju korist sudacke pogurance ili ti ga kradje ali u usporedbi sa gore navedenim klubovima Arsenal je mali klub. Mozda danas sutra uleti neki katarski kapital pa ce doci u poziciju da ce mu suci biti naklonjeniji te ce uci u drustvo europskih lopovskih velikana. Doduse prosle sezone protiv sirotog Milana u Londonu je Arsenal pobijedio uz sudacke pogurance dok ce neki drugi smatrati da je rijec o sudackim kradjama . Kao sto rekoh ne pratim engleze a vjerujem kad bih isao istraziti povijest Arsenala da bih naisao na razne pogurance, pardon, sudacke kradje

.
A sto se tice domacih blaugranera tu se slazem s tobom. To su sve pomodni navijaci ili simpatizeri, jucer ili danas Barca radi Ronaldinha ili Messia, danas Real a sutra netko treci. Isto kao sto ima masu njih koji su poceli navijati za Arsenal radi Henrya.
ja pak navijam za Barcu od kraja osamdesetih a rodom sam iz Spanjolske tako da za razliku od svih vas domacih simpatizera ili navijaca nekih stranih klubova moj izbor da osim Rijeke navijam i za "strani" klub je sasvim logican i opravdan. U biti nije rijec o izboru nego jednostavno se desi da za neki klub navijas i amen.
ps
neki football.london ( ne ulazim u to jesu li im novinari kao ovi iz Imbexa pa ne znam koliko su vjerodostojni) je prosle godine napisao:
Arsenal receive more 'favourable' refereeing decisions than Chelsea or Spurs
Research suggests Arsene Wenger's side have benefited more than any other top six side
Taking the 'Big Six' into isolation, Arsenal have benefited from refereeing decisions the most. Despite Arsene Wenger complaining about a goal ruled out against Stoke City as well as Raheem Sterling winning a penalty for Manchester City this season, they have a club referee affinity level of 64.60%.
Za klub koji nikome nije prijetnja u Engleskoj ima finu naklonjenost sudaca

.
Sta bi tek bilo da se Arsenal svake sezone bori za naslov .... prvo bi bili engleski lopovi a potom s nekim katarskim kapitalom europski lopovi

?