Imas LB koji se bio ozljedio na duze vrijeme te Tomecaka koji je pokazao kao i Kvrza i Pop da ne mogu dobro igrat na lijevom boku. Jedinog LB Stefulja saljes na posudbu a zadrzis stopera Smolcica da se sramoti na lijevom boku. Meni to nema logike
e to je meni također izvan svake logike, budimo realni i fer, i Štefulj je zelen ali ima sezonu u sloveniji sa 30 tekmi u prvoj slovenskoj ligi, dakle ipak nešto iskustva ima međutim ni on a ni Mamić nisu još pravo rješenje ako želiš EL..
da li je do sredstava, vjerojatno je, pa se ne dovodi LB iako ima slobodnih igrača i mislim da tu svoj max nisu dali ni Srećko ni Mance.. može se i posuditi (kao Osijek onog RB Brazilca iz olympiakosa), mislim načina ima, ne priznajem to, i to je jedino što im je trener (a i cijeli puk sa zdravim očima posljednje 2-3 sezone) označio kao problematičnu poziciju... ok ako nejde, al pokušaj, isprobaj..
sad što je tu je, nažalost nisam optimističan jer ovi su jučer izgledali klasu bolji, ali mislim da je i do naše postave, jednostavno Bišćan se nije jučer išao gore nadigravati i postavio je previše defanzivaca u ekipi..
drugi problem je da i ono koji 'znaju', Halil, Lepinja, Lončar, nisu uspjeli zadržati loptu u svojim nogama duže od dva tri dodira i tek bi to na nešto ličilo uz brzo rješavanje lopte, ali previše smo bili nervozni, preplašeni, premalo trke bez lopte a njihov presing stvarno za pohvaliti.
treći problem je nabijanje iz zadnje linije, ako želiš igrati, to zakonom treba zabraniti i to je do trenera, em što je to stupidno jer im samo daješ loptu natrag, em što su naši stoperi (tu ubrajam i Capana i Velkovskog) neprecizni do bola.
mislim da ćemo teško u EL, stvarno nismo na toj razini ako je ono jučer bila istina iako Bišćan kaže da ćemo na Ruji gledati neku drugu priču pa se ipak nadam da ono nije naš max..
definitivno bi se vratio na igru s četiri otraga, ako će igrata sa dva DMa, Capana bi zaljepio na onog Ofoe-a, i Murić mora igrati, jučer nije bilo igrača koji može stvoriti višak.
jbt, fizički su jači, motoričniji su, ali ono što me brine da smo i tehnički zaostajali..
ništa još nije izgubljeno, nećemo biti depresivni jer su ovi bolji, ali na Ruji moramo biti 30% bolji nego jučer, e sad možemo li, uskoro ćemo saznati..