... pa vas sve, za moje tisućito javljanje ovdje, častim danas pobjedom Rijeke !!!
Da su normalna vremena, žuljali bismo na šanku Ruje...
Ako ti smanjim broj postova na 999, da li se briše ovaj poraz danas? 
Daj, ako ikako možeš vrati, jer me srce boli i tlak mi otišao u p.m.
Rožmanu sam tepao nakon Europe da mu dajem kredita koliko god hoće... neću ga sad tjerat, ali očito on doooobar dio gradiva jednostavno ne zna. Jebemmu... dogodi ti se jednom, dvaput, triput, ali pet puta te u kratko vrijeme nasanjkaju slabije ekipe, pa idi malo u kurac...
Koja je to teorija i praksa toliko jaka da nam jedini igrač koji može probit i pogodit sjedi na klupi?!? Koja to logika trostrukom izmjenom sjebe naš konstantni pritisak, kad je gol visio u zraku? Koja to čarolija svaku utakmicu Franka drži na terenu i kad ovaj ne može hodat, očito ni skakat. Da je skočio na vrijeme, ona lopta bi sama ušla u gol, jer ne bi imala nigdje drugdje.
I za kraj... ako ostanemo bez Europe, je li kriv Gabrilo? Ili Mamić, a možda i mi. Nažalost, takav mural je negdje između Šibenika i Splita, a neke me finese kod nas počinju podsjećati na njih.
Ako nekim matematičkim čudom postanemo prvaci, nećemo imati za premije? Daj Miško, molim te izjavi to opet, jer se možda klin klinom izbije. Prvim klinom si pobjednički mentalitet sjeb'o do daske. Možda i nisi, ali mi se nekako savršeno poklapa s tim trenutkom.