Sve više mi sviđa ovaj Tomić. Za sada je ispunio moja očekivanja prije svega s taktičke strane, a s rezultatske je i premašio. Kad kažem s taktičke, sjetim se onog super "ofanzivnog" slovenca koji bi napao Šibenik ili Goricu s 6 stopera-bekova i onda bi se izmotavcao da smo imali 15 udarac na gol i pregršt ubacivanja, ali nije na s išlo jel. Kad pogledam onako unazad, skoro mi je drago da Franko nije pogodio onaj penal Hajduku jer bi sve gurnuli od tepih i mučili se još 3 tjedna, ispali iz kupa i tko zna koliko bi zaostajali. Sada igramo s 1 obrambenim manje, s jednim veznim više, bekovi nisu krila-bočni, nego bekovi, Drmić je dobio prednost pred Kulenovićem, Franko igra tamo gdje je najbolji i šta mu najviše paše (krenut će i njega, bio je godinu dana žrtvovan u rasporedu), a Murić igra po 80 minuta (ako mu i neide, imamo bar opasan korner). Čak ima mjesta za do sada nepoznanice Libera. Uglavnom šok terapija je izvršena, neki igrači su se preporodili, ekipa je prodisala, došli smo na korak do 3. mjesta - hvala ti Simone, hvala ti Mariboru šta si ga prepoznao.