Dopusti, svaka slijedeća je ključna.
I Osijek je igrao sa 3 iza, a s obzirom da naši i protiv nominalno slabijih protivnika puste par šansi iza Tomić je računajući na kvalitetu njihovih igrača ipak odlučio malo smanjiti broj tih prilika za protivnika.
Po meni je njihov Lončar trebao ranije na hlađenje.
Imam osjećaj da su svojim deranjem i skakanjem sudce natjerali da dvaput razmisle kad im žele dat karton ili dosuditi faul protiv. Par puta su se desilo slični faulovi na obje strane i nekako u 90 posto slučajeva je njima u korist dosuđeno.
Moj dojam također, kad sam vidio da Capan i Tomečak kombiniraju više od par dodavanja u većini slučajeva izgubljena ili napucana lopta bezveze, ali bolje to nego izgubit pred golom.
Smolčić je meni bio više nego ok, i pred kraj pravovremeno reagirao.
Isto tako pred kraj utakmice neki naši ne žele napravit onaj extra mile dok Bockaj trči, uklizava, spašava lopte. Nekim našima je samo odrađivanje.
Murić, on je meni ok bio. Šteta tog penala, ali se to uvijek nekako vrti tu negdje, da je zabio bio bi cudesni Murić ovako jebiga.
U sferi šbbkbb da je možda odmah od poluvremena krenuo sa promjenom formacije, Štefulj van, Menalo unutra, dok je još bilo malo svježine u Muriću i Drmiću, možda bi malo iznenadio Osijek, ovako su naše izmjene u biti bile reakcije na njihove.
I da, komentator, em zamjenjuje igrače, em iritacija kao i osjekovo kmecanje.