A nije baš da me boli kurac... Forza Fiume !!!!!
Vidim da For piše "2,07", ali čini mi se da je Tomićev učinak, bez obzira na brojke, jeben. Štogod i kakogod neki sudili o njemu.
Ovo me toliko podsjeća na onu patnju 2013., pa Stuttgart, tako da očekujem isti Euro-scenarij i ove godine 
možda je rano za analize ali na kraju ipak je uspio dići ekipu, donio neke promjene i nadoknadio -15 bodova za goricom i negativnu gol razliku prevrnuo.. realno uspio je. naravno ima i minusa, tekme sa hadjukom i dnamom i naravno kup, vidjeti ćemo nakon priprema i slaganja ekipe po svome kako će to izgledati..
što se tiče same tekme, još uvijek mi nije jasno ako nije bilo zaleđa zašto nije suđen penal Capana, ali to više neće biti naša briga.. volio bi da smo bez mrlje. Capana nikad nisam lajkao i lik stvarno je zalutao ovdje, ni kriv ni dužan igrao je previše, stravičan kiks igrač i nadam se da će naći neki angažman i otići..
upravi ostaje jako puno polsa, nadam se da neće samo posudbe biti u pitanju, zdravije je raditi na vlastiti pogon pa makar i financijski više riskirali, ovo nezz kamo vodi..
od posuđenih nadam se da Menalo ostaje, Kulenović se trudi ali nije kvaliteta više, Yateke po meni pravu priliku zapravo nije imao, Andrijašević, Nevistić i Štefulj odlaze, ostaje za vidjeti da li nam je dinamo ostao šta dužan dati od igrača za zadnja dva spomenuta.
Svakako treba pročešljati i drugu ligu, neko je već spomenuo da je Monjac dogovoren za Šibenik, navodno je dobar i nezz kako ide prvo dole ako nam je pred nosom, Dabro?, vjerojatno ima još zanimljivih igrača..