Slažem se s onima koji su za to da se nebi trebali seliti s Kantride! Jednostavno prirasla je srcu :wink:
Najviše mi se sviđa ova ideja o preuređenju na uštrb atletske staze (koja je ionako premala da bi se natjecanja odvijala na njoj, tj.ima 6 traka umjesto

.
Ja to zamišljam tako da se jednostavno proširi travnjak koliko treba (sad ću bubnuti cifre, 3 m sa svake strane i po 5 m iza svakog gola), te se odmah uz travnjak podignu tribine. Znači praktički dobili bi sve potpuno nove tribine. Stare bi se mogle srušiti i ispod tih novih postaviti kafiće, restorane( iako neznam zašto se o restoranima govori u množini?), fan shop itd..
Dalje, ulazi na same tribine bi se tada mogli riješiti kao na poljudu (da se ulazi "kroz" tribinu)
A sad promet i parking jesu zeznuti, ali zar nije zeznuto u vrijeme gužve doći od Kantride do Trsata? Pa onda bi se trebali svi preseliti iz Rijeke (tj.iz svakog grada) ako nam gužva smeta! Meni osobno je gušt kad vidim da su popunjena parkirališta od 3.maja pa do druge strane do iza stadiona jer znam da će biti dosta ljudi
Evo, sviđa mi se ideja rađenja etažnih parkirališta na sada postojećem parkiralištu iza C pomoćne tribine, tj. ispred fan shopa. Nisam nimalo stručan pa neznam dali to zemljište može podnijeti (težinski) 3 kata parkinga ali ako može zašto ne?
Ako je već sve to nemoguće, trebali bi napraviti akciju odlaska na utakmice busevima! Nešto slično postoji ali je dosta neorganizirano (npr.nemam pojma ni kada ni od kuda kreću ti busevi?)
A Rujevica ako se već mora graditi neka se gradi za MI (ako ih ikada dobijemo) i za utakmice reprezentacije recimo ili tako nešto... Pa neka se tamo presele svi atletski sportovi, a čujem i da rugby klub nema gdje trenirati :wink:
Ovo su samo neke ideje, možda loše, možda dobre.... :wink: