Evo opet nova topica !!
Sto cu, kad inspiracija krene kad sam previse dana po moru……….
Mislim da smo relativno mlad portal-forum i da nismo ni zagrebli po ovom pitanju.
Ajmo koju rijec o
Bivsima;Zganjer, Tafra, Smoje, Brajkovic 1,2,....,Musa, Stpanovicz, Hasancic, Erceg, Balaban,
Mitu, Mijatovic, Ban, Viskovic, Mladenovic, Perkovic, Maroslavac,Vidovic, Mestrovic, Ivancic…………
Inace, lijepo je ponekad pogledati SN kako se prate drugi klubovi vani i nasi bivsi igraci,
pa eto vec imamo topice o Budanu i Knezevicu.
Nesudjeni;A kamo boljeg primjera od Safarica!
Cisto sumjnam da cemo ga dovesti i ovog ljeta! A evo i zasto;
Kezelj je zapravo,vec ove zime ovako postavio stvari;
Milju eura odsteta za HNL, pa se ti misli!
Sve i da se pregovara (odnosno da se pregovaralo) realna cifra se krece oko 400000 – 500000 eura !!
Pa ti lijepo Jezicu, plati ako mozes ?! (treba li napomenuti da smo ga proslo ljeto, badava mogli dobiti)
Zasto je drukcija brojka-odsteta za inozemstvo ??
Jednostavno, zeli se Safaricu u zreloj igrackoj dobi, omoguciti egzinstencija a pritom i vracanje ulozenih
sredstava, kad je vec covjek oduvijek bio korektan prema maticnom klubu.
Balatinac, Bylkin, Holman, Szabic, Maric, Benko, Rivic, Vrucina, Blatnjak, Posavec, Jolic………..
Ima ih koliko ces, u nesto daljoj proslosti; mogu se kladit da imena kao Luka Zinko (tada mladi Slovenski reprezentativac) ili braziski dvojac Luis Fernandes i Victor Nardi debelo prekriva zaborav?
Gotov, a nikad realiziran transfer Hrgovica (za vrijeme Katalinica a ca drugo?) pa sve do bombastcino
najavljenih a neostvarenih transfera ala Ivica Olic.
Buduci;Nekako ipak vjerujem da smo u zadnjih par godina, makar malo odmakli od provincijskog mentaliteta
i da ima buducih igraca, kojima nije problem izjaviti da zele Rijeci date najbolje godine.
Tu normalno, prvenstveno mislim na igrace iz regije (kojima nije navijacko opredjeljenje po precima za tovara recimo), ali isto tako zasto ako Vucko ili Marcic, mrtvi hladni poruce torcidasima da im je (da ce im biti) super na Kantridi ne dati pravu priliku ??
PS Ma ima jos samo..............red je na vas !!