Ajde neka mi netko javi na sms kad proðe opet ovo pljuvanje žuèi, urlanje i ogorèenost, pa da se vratim na forum.
Svaki put kad se ovako nesto desi, svi izreagiraju kao da je prvi put, kao da ih je jako iznenadilo. Ono, ma kako se samo to desilo?
Ne mogu to više slušat i dosta mi je toga da svi sada 'spominju majke' upravi, menadzerima itd. Bravo, oni su zasrali, ali mi smo seljacine.
Jel u redu to sto su ucinili? Neznam, valjda nije. S druge strane, mislim da jako jako malo ljudi na ovom forumu shvaca u kolikoj je zbilja besparici klub. Pa da se ne proda Zvonko plus jos jedan igrac, pola igraca bi otislo jer nece vidjeti placu do ljeta u suprotnom. Ako i onda.
Trebao ga je zadrzati jer ce mali "sigurno" postat bolji i prodat se za mnogo vise? Ako je štovani gospon forumaš rekao da ce mali sigurno biti jos bolji, onda je to tako. Nema druge opcije. Ni ozlijede, ni glava, ni forma mu ne mogu stati na put...nista. Ne branim Turcica, ali on ima opciju prodat igraca i pregrmit psovanje uvrijednjenih navijaca ili poslat klub u bankrot/drugu ligu.
Sve u svemu, ocekivan potez, samo se 'mi' na forumu imamo potrebu i dalje ispuhavat urlanjem, hebanjem sire i uze familije i prijetnjama.