Potpisao je Dario Dabac, nisam vidio na koliko godina ali vjerujem da nije teško pogoditi. Ugovor je dobio i 20-godišnji vezni Ivor Weitzer iz Rijekine škole koji ostaje na posudbi u Orijentu. Erlichman je otišao nazad u Ameriku, Argentinac je proslijeðen u Orijent na daljnje promatranje. Otpisan je i jedan od juniora, Pilèiæ.
Interesantna prièa o Šehiæu. Èovjek se predomišlja, a Rubèiæ kaže da je, pazite sad ovo, Šehiæ èak tražio bolji ugovor nego u Slavenu! A ja naivac mislio da je uobièajeno prelaziti u drugu firmu za bolju lovu. :lol:
sorry, ali nisi u pravu što se tièe Šehiæa. U najboljem sluèaju može dobiti isto para kao u Slavenu. Druga stvar da je on tamo standardan, nama pojaèanje, pa onda traži veæe pare. On tamo za te pare sjedi na klupi. Ako želi igrati nek ide "wage cut", a ako mu je toliko stalo do para, nek sjedi gore na tribini.
Weitzera površno poznam i znam da je miran i staložen deèko, a kako igra nogomet, to ne mogu znati. Junior Pilèiæ, što je on ex-treneru juniora Pilèiæu?
Amerikanac je otišao i bolje da je otišao nego da je potpisao ugovor na godinu dana.
Imam razloga vjerovati da uprava èita naše postove i da je im je to mjerilo javnog mišljenja. Ako je to tako veoma sam ponosan na svih nas, pa makar ako utjeèemo samo 1% na odluke, a izgleda da i više!
Šehiæ je odlièan brzanac, ali pitam se koliko je slièan tip igraèa Križmanu? Ne poznam dovoljno naèin igre Križmana da bi mogao suditi, ali mislim da nam nije u interesu gomilati napadaèe.
1. Ahmad
2. Križman
3. Gerc
4. Škoro
dosta
Eventualno za polušpicu, pogotovo ako je ljevonog, pa da imamo brze bokove...
Bilo bi zanimljivo vidjeti našeg kapetana u borbi za prvih 11. Ponaša se kao nedodirljiv, vjerujem da bi mu to samo koristilo da se mora dobro pomuèiti i da onda ne bi birao utakmice. A ako i krene pa ne želi igrati kako treba, izvadio bi ga nakon 15 min i posramio na taj naèin.
Što se tièe Dabca, ako nam ne treba, svaki euro je preskupo plaæen, ali ne vjerujem da ima jaki ugovor. Bio sam skeptièan i za Landeku, pa se pokazalo da nisam u pravu. Vjeruvao sam da æe nam Miladin puno pomoæi, spletom okolnosti je samo na platnom spisku ovu polusezonu...