Arhiva > Web stranice

Liverpool FC Fan Club

(1/1)

Ajkula:
Pozdrav !

Prije mjesec dva, odlucio sam osnovat prvu (i jedinu) podruznicu navijaca Liverpoola u Hrvatskoj.
Trenutno udruga djeluje kao virtualna al mogla bi postat i ona prava ako zanimanje bude veliko. Iz PR Departmenta Liverpool FC sam dobio mail u kojem mi dopustaju osnivanje.

http://www.lfc-croatia.com

Stranice su trenutno u izgradnji.
Slobodno prošvrljajte i recite ako ima kakvih zamjerki. Svaki savjet dobrodosao. :P

Torpedo:
Meni je Liverpool simpatičan ali brate ja volim Rijeku i samo Rijeku.

Nenad Jebiv:
ja bi iz sprdnje otvorio virtualni fan club nekog ful jadnog kluba... ono.... cetvrta regionalna liga moldavije ili tako nesto....

Torpedo:
Evo naletio na tekst pa da podijelih s vama .Dok mi  cekamo Rujevicu Liverpool gradi novi stadion!

Liverpool čuva duh Kopa
 
Službeno od Gradskog vijeća Liverpoola zatraženom dozvolom za start radova, FC Liverpool je javnosti predstavio nacrte novog stadiona vrijednog 300 milijuna funti koji će 2010. godine zamijeniti mitski Anfield...
Kapaciteta 45 222 sjedećih mjesta, izgrađen 1884. Anfield je peterostrukom europskom prvaku proteklih godina postao pretijesan i novi su vlasnici, američki tajkuni Gillett i Hicks kao jedan od najprečih najavili projekt novog stadiona.
Stanley Park će, pak, prvotno s 60 000 mjesta postati uz Arsenalov Emirates drugi najveći klupski stadion u Engleskoj (Old Trafford 76 000), ali sve se glasnije čuje da se planira ostaviti mjesta (u ovisnosti s prometnom infrastukturom) novoj nadogradnji na konačnih 78 000 sjedala.
Što je najvažnije, međutim, legendarni Kop ne odlazi u povijest: Amerikanci su izričito od arhitekata zatražili u novi stadion uključenje tribine koja je "hukom navijača sama nosila loptu u mrežu protivnika". Također, novi Kop će povećati kapacitet s trenutnih 13 na 18 000 mjesta.
"Siguran sam da je novi stadion pun pogodak kojim će se ponositi ne samo klub i naši navijači nego i cijeli grad. Impresivan je upravo koliko grad Liverpool zaslužuje", izjavio je izvršni direktor kluba.
Oduševljenje viđenim nisu krili ni igrači. Steven Gerrard je "očaran": "Svi smo znali da će biti prelijep, ali Stanley Park je doslovce spektakularan. Nadmašio je sva naša očekivanja i samo se nadam da ću biti u mogućnosti predvoditi momčad na otvaranju 2010. godine. Upravo je svijetla budućnost Liverpoola koja se dala naslutiti razlog mom nedavnom potpisu dugoročnog ugovora, a vidjevši danas projekcije uvjeren sam da nisam pogriješio", izjavio je kapetan.
Jamie Carragher se slaže: "Kop je od neprocjenjive važnosti za ovaj klub još od 1906. i sjajno je da će novi stadion zadržati njegov duh. S obzirom da se u Stanley Parku tradicija savršeno prožima s high-techom, bit će jedinstven baš kao što Liverpoolovi navijači, i sami jedinstveni u svijetu, zasluju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju