| Author |
Message |
|
| otom |
Posted: Sat Jun 07, 2008 11:08 am |
|
|
Veteran
|
Duella© wrote: istia je i to da taj bazen nije dobio licencu za EP jer su nešto napravili 1 metar krace od propisanog
(se treba smijat ili plakat)
ako je ovo istina, treba srušiti gradsku vlast! obi-wana, komadinu, denonu, franića... SVIH! |
|
| joy_division |
Posted: Sat Jun 07, 2008 12:10 pm |
|
|
Forza Fiume
|
Duella© wrote: Hacker-ri wrote: Cuo sam da su nesto skratili za metar  dubinu bazena ja mislim ili nesto. prostor za medalje 
Ovo sam i ja čuo i to još davno. Bila je i priča da se i garaža u najvećoj tišini preuređivala zbog preusko napravljenih zavoja (koji su i sada uski, uzgred budi rečeno), baš sam gledao detalje zavoja u garaži i na njima se definitivno nešto radilo jer su neke stvari naknadno betonirane. Gdje ima dima ima i vatre.
Glede rasprave o Bobevu i njegovoj Bistri, za Bobeva samo riječi hvale, ali žena mu je bila prava oštrokondža. Moji klinci plivaju na bazenu godinama i stanje u školi plivanja nekada (kada je bila Bistra) i sada (kada je šef Karlo, mladi dečko, jedan od trenera u Bistrino vrijeme) se uopće ne može usporediti koliko je sada bolji odnos s klincima i koliko se više pazi na neke detalje, bez obzira na sve logističke probleme u klubu. |
|
|
| Back to top |
|
| Duella© |
Posted: Sun Jun 08, 2008 9:26 pm |
|
|
Forza Fiume
|
joy_division wrote: Duella© wrote: Hacker-ri wrote: Cuo sam da su nesto skratili za metar  dubinu bazena ja mislim ili nesto. prostor za medalje 
Glede rasprave o Bobevu i njegovoj Bistri, za Bobeva samo riječi hvale, ali žena mu je bila prava oštrokondža. Moji klinci plivaju na bazenu godinama i stanje u školi plivanja nekada (kada je bila Bistra) i sada (kada je šef Karlo, mladi dečko, jedan od trenera u Bistrino vrijeme) se uopće ne može usporediti koliko je sada bolji odnos s klincima i koliko se više pazi na neke detalje, bez obzira na sve logističke probleme u klubu. Karlo je domaci decko.. odmah je to drugacija prica.. i brat njegov isto.. ima par trenera i jedna trenerica koji su odlicni za rad s djecom dok su ostali treneri sve neke "zvijezdice" pa rade sto im se prohtije.. (citaj tatini sinovi ) |
|
|
| Back to top |
|
| 1soli9contro8tutti7 |
Posted: Thu Oct 22, 2009 9:42 pm |
|
|
Pionir
|
| ako je ko bio na jednoj utakmici je zna koliko je karta.. |
_________________ Svaki tovar zbunjena je pizda na grbu kockice a u srcu ZVIZDA! |
|
| Back to top |
|
|
|