| Author |
Message |
|
| mojarijeka |
Posted: Tue Jul 27, 2010 1:16 pm |
|
|
|
Inćun
|
|
| Back to top |
|
| standby |
Posted: Tue Jul 27, 2010 1:40 pm |
|
|
|
Pionir
|
Totalna bedastoca.. iako covjek podjebava policiju pa je to i zasluzio.. samo neznam zasto se isto tako ne kaznjavaju kreteni koji bacaju baklje na teren najdrazeg im kluba.. To je valjda ta ljubav i zaludjenost klubom..  |
|
|
| Back to top |
|
| zile |
Posted: Tue Jul 27, 2010 2:48 pm |
|
|
|
Pionir
|
Po tome ispada da je prodaja takvih majci dozvoljena,a za kupnju iste i njeno oblačenje dobijaš kaznu?  |
_________________ Zašto je Chuk Noris dijete iz epruvete?
Niko mu se nije usudio hebat mamu !!! |
|
| Back to top |
|
| Hacker-ri |
Posted: Tue Jul 27, 2010 5:42 pm |
|
|
Forza Fiume
|
zile wrote: Po tome ispada da je prodaja takvih majci dozvoljena,a za kupnju iste i njeno oblačenje dobijaš kaznu? 
tako je...
dvostruki profit, profit prodaje, profit kazne...
btw, zasto nebi uveli europski standard policajac u civilu na stadionu, i cim se zapali baklja s njim u maricu pa udari koliko oces...
neznam u cemu je poanta bacit baklju na teren i zadat posla onom istom navijacu koji je nazalost na poslu (vatrogascu)...
sta ju je tesko spustit na beton i bit na miru?! |
|
| Duella© |
Posted: Thu Aug 05, 2010 3:34 pm |
|
|
Forza Fiume
|
Hacker-ri wrote: btw, zasto nebi uveli europski standard policajac u civilu na stadionu, i cim se zapali baklja s njim u maricu pa udari koliko oces...
neznam u cemu je poanta bacit baklju na teren i zadat posla onom istom navijacu koji je nazalost na poslu (vatrogascu)...
sta ju je tesko spustit na beton i bit na miru?! A? |
|
|
| Back to top |
|
| ARMADA DELNICE |
Posted: Thu Aug 05, 2010 5:28 pm |
|
|
Veteran
|
Duella© wrote: Hacker-ri wrote: btw, zasto nebi uveli europski standard policajac u civilu na stadionu, i cim se zapali baklja s njim u maricu pa udari koliko oces...
sta ju je tesko spustit na beton i bit na miru?! A?
*** me ako si ti normalan,sta si ti na nekim tabletama. |
_________________ Volim grad koji teče |
|
| Back to top |
|
| Hacker-ri |
Posted: Thu Aug 05, 2010 6:33 pm |
|
|
Forza Fiume
|
ARMADA DELNICE wrote: Duella© wrote: Hacker-ri wrote: btw, zasto nebi uveli europski standard policajac u civilu na stadionu, i cim se zapali baklja s njim u maricu pa udari koliko oces...
*** me ako si ti normalan,sta si ti na nekim tabletama.
ma na totalnim tabletama kompa...
1. cemu bacanje baklje u teren? postajes faca ili sta? gust neki?
bacaj si je po kuci...
2. nisam mislio na "udaranje" rukama i nogama vec po depu, pa da vidim koji ce se 15godisnjak pjevat kad mu starom opale 5.000 za baklju... |
|
| bosanac266 |
Posted: Thu Aug 05, 2010 6:44 pm |
|
|
|
Forza Fiume
|
Hacker-ri wrote: ARMADA DELNICE wrote: Duella© wrote: Hacker-ri wrote: btw, zasto nebi uveli europski standard policajac u civilu na stadionu, i cim se zapali baklja s njim u maricu pa udari koliko oces...
*** me ako si ti normalan,sta si ti na nekim tabletama.
ma na totalnim tabletama kompa...
1. cemu bacanje baklje u teren? postajes faca ili sta? gust neki?
bacaj si je po kuci...
2. nisam mislio na "udaranje" rukama i nogama vec po depu, pa da vidim koji ce se 15godisnjak pjevat kad mu starom opale 5.000 za baklju...
+1 prava atmosfera se može napraviti i samo navijanjem, a ako se baš moraju baklje nek bude u dogovoru sa policijom u zadnjem redu gdje se mogu postaviti za to predviđene kante.
edit: ništa od dogovora sa policijom zakonom su zabranjena pirotehnička sredstva na stadionu |
|
|
| Back to top |
|
| Duella© |
Posted: Fri Aug 06, 2010 3:53 am |
|
|
Forza Fiume
|
ARMADA DELNICE wrote: Duella© wrote: Hacker-ri wrote: btw, zasto nebi uveli europski standard policajac u civilu na stadionu, i cim se zapali baklja s njim u maricu pa udari koliko oces...
*** me ako si ti normalan,sta si ti na nekim tabletama. a normalno je napisat da nekog treba valjda smrtno osudit za paljenje baklje i onda tri reda ispod davat savjete kako da ih se pali?
frende moj meni tablete pomažu. |
|
|
| Back to top |
|
| Hacker-ri |
Posted: Fri Aug 06, 2010 7:40 am |
|
|
Forza Fiume
|
Duella© wrote: ARMADA DELNICE wrote: Duella© wrote: Hacker-ri wrote: btw, zasto nebi uveli europski standard policajac u civilu na stadionu, i cim se zapali baklja s njim u maricu pa udari koliko oces...
*** me ako si ti normalan,sta si ti na nekim tabletama. a normalno je napisat da nekog treba valjda smrtno osudit za paljenje baklje i onda tri reda ispod davat savjete kako da ih se pali?
frende moj meni tablete pomažu.
sta se vi palite brze od fitilja...
meni je gust vidjet baklju, ali kad mi je covjek zapali u momentu kad je podize pa mi zapali pola jakne od 1.200 kuna onda mi nije bas "lijepo" ...
i moje "mjere" si krivo shvati, uopce nisam na batine mislio, ali to sta vas "hooligane" sve asocira na pendrek batine i represiju tu nemogu pomoc...
mislim ipak da po depu staraca ili njih samih se bolje dolazi do rezultata |
|
| Duella© |
Posted: Fri Aug 06, 2010 10:50 pm |
|
|
Forza Fiume
|
huligan sam istuč ču te čim te vidim.
s jaknom od 1200 kuna rijetko koja, da prostiš, budala ide na utakmicu a još manje na tribinu gdje je za očekivat da če se baklje palit a još pak najmanje ič u sektor(e) gdje se to i odvija.
i mene ne asocira ništa ni na pendrek ni na batine.
 |
|
|
| Back to top |
|
| zile |
Posted: Sat Aug 07, 2010 12:37 am |
|
|
|
Pionir
|
| Mislim da je ono A? od duele više bilo u smislu "Hackeru o čemu ti,tema je majca s natpisom A.C.A.B" a ne baklje.Bar sam ja to tako shvatio. I to " A? " je skroz na mjestu što se mene tiče,a onda se ostatak ekipe počeo prepucavat o bakljama. |
_________________ Zašto je Chuk Noris dijete iz epruvete?
Niko mu se nije usudio hebat mamu !!! |
|
| Back to top |
|
|
|