Author Message

<  Računala  ~  Port forwarding

aahzinho
Posted: Wed Jul 08, 2009 2:39 pm Reply with quote
Kadet Joined: 11 Jan 2007 Posts: 517
river wrote:
Tijekom večeri i noći brzine su mi bile puno veće, valjda su svi došli doma u krenuli na net. Smile

Spojili su ti se americki korisnici koji imaju vece brzine. Njima je to bilo taman surfanje na poslu. Very Happy
View user's profile Send private message
Sefo
Posted: Sat Oct 17, 2009 12:59 pm Reply with quote
Inćun Joined: 17 Oct 2009 Posts: 9
Koliko seedera ima? Nekada i meni ide po 10-15 nekada 2-3 nekada do 1mb skida....mozda skidas nesto sto nije popularno, pa nema puno ljudi to, pa je sporo...

Probaj:
Code:
Options --> Preferences --> Connection --> tamo promjeni port u neki drugi, meni je 80
View user's profile Send private message Visit poster's website
Hacker-ri
Posted: Thu Jul 29, 2010 3:30 pm Reply with quote
Forza Fiume Joined: 27 Sep 2007 Posts: 5199 Location: Rijeka
aahzinho wrote:
river wrote:
Tijekom večeri i noći brzine su mi bile puno veće, valjda su svi došli doma u krenuli na net. Smile

Spojili su ti se americki korisnici koji imaju vece brzine. Njima je to bilo taman surfanje na poslu. Very Happy

1. port forwarding nema nikakve veze koliko god pricali, jer i bez toga ti bittorent radi, a brzine ovise o kolicini seedera i brzini njihove mreze.
Tako ti je od oko 01 pa nadalje brzi download jer imas amere i japance, jedni imaju 0-24 work time a drugi kad je nama noc njima je popodne, tako da su svi na netu Very Happy

a te fore sa brzinama pale samo amerima jer oni imaju posebne portove za bittorente jer se njima ogranicuju portovi

All times are GMT + 1 Hour
Page 2 of 2
Goto page Previous  1, 2
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum