| Author |
Message |
|
| Andyfiume |
Posted: Sat Jul 31, 2010 10:49 pm |
|
|
Morčić
|
web4net wrote: bosanac266 wrote: sens1 wrote: cannondale wrote: lisjak
U svakom slučaju golman : ).
samir promaši loptu glavom i ovaj car se dere BRAVOOOOOOOO SAMIREEEEEEE!!!!!
stari, mislim da se to nas netko derao bravo Damire, misleci na Kreilacha...
Meni se isto činilo da čujem Bravo Sammire!! |
_________________ ARMADA DARUVAR!!!
IZLUĐIVANJE NAVIJAČA ...TO BE CONTINUED...
 |
|
| Back to top |
|
| Dejo |
Posted: Sat Jul 31, 2010 10:55 pm |
|
|
Morčić
|
| Jednostavno sam oduševljen..........bravo ....nemam riječi |
_________________ Samo Rijeka |
|
| Back to top |
|
| TIR669 |
Posted: Sat Jul 31, 2010 11:12 pm |
|
|
Junior
|
Isti slučaj kao andyfiume... Ali mislim da su se i Dinamovci par puta derali "sam sam" kad je pored našeg bilo iza leđa bar dva Dinamovca...
Još 10 minuta do HNL-a.  |
_________________ SIMBOL KVARNERSKE ČASTI NIKADA NEĆE PASTI. NENAD GRAČAN. |
|
| Back to top |
|
| zdene |
Posted: Sat Jul 31, 2010 11:15 pm |
|
|
Kadet
|
TIR669 wrote: Isti slučaj kao andyfiume... Ali mislim da su se i Dinamovci par puta derali "sam sam" kad je pored našeg bilo iza leđa bar dva Dinamovca...
Još 10 minuta do HNL-a. 
samo to i čekam  |
_________________ http://feel4sport.com/hr |
|
| Back to top |
|
| zdene |
Posted: Sat Jul 31, 2010 11:16 pm |
|
|
Kadet
|
|
| Back to top |
|
| nnepall |
Posted: Sun Aug 01, 2010 12:13 am |
|
|
Veteran
|
nnepall wrote: joy_division wrote: nnepall wrote: Cista pobjeda NK Rijeke iz kontre u '78 minuti za 1:2. Imam viziju.
Ili dojavu od Zorana Mamića.... 
goginho wrote:
...ili halucinacije 
Marin_ri wrote: ili je izašla nonba fifa?? koja 2011?? :p
TIR669 wrote: Ili déjà vu? 
Nevjernici.
Di ste nevjernici?  |
|
| pešekan |
Posted: Sun Aug 01, 2010 12:19 am |
|
|
Kadet
|
velika pobjeda nad "atomskim" dinamom sa najgorim suđenjem u zadnjih par godina protiv rijeke.
svaka čast neno!
 |
|
|
| Back to top |
|
| Hacker-ri |
Posted: Sun Aug 01, 2010 12:21 am |
|
|
Forza Fiume
|
a ***...
kao da je forum vidovnjaka u igri...
...
inace, tko god da se derao cijelu takmicu Bravo, ocito je dokaz da ekipi treba neki poticaj osim navijanja, pa se ukljucimo u akciji gdje cemo vikat samo bravo
inace, odlicna tekma, onako kao liga prvaka, iskoristi sta ti se nudi
nadam se da smo otkrili golmana iako je to samo 90 minuta
idemo u sljedece kolo
btw, netko se derao BRAVO SAMIRE, pa BRAVO DAMIRE, koliko sam skontao  |
|
| sens1 |
Posted: Sun Aug 01, 2010 12:48 am |
|
|
Senior
|
U prvom poluvremenu smo se branili na frku-paniku, a u drugom je to djelovalo dosta organiziranije. Istina je da je tu ulogu imalo to sto je Dinamo postajao nervozniji kako je vrijeme odmicalo, kao i da to i dalje nije izgledalo toliko dobro da bih bio uvjeren da necemo primit gol tako skoro, ali izgledalo je duplo bolje nego prvo poluvrijeme i bolje nego polovica prosle sezone. Nadam se da se sad vidi ono sto sam pricao prosli tjedan da je velika razlika izmedju defanzive i defanzive.
Inace, Yura je izgledao kao najslabija karika u obrambenom djelu. Čak je i Djale dosta puta dolazio iza centra i postavljao se ispred njega u blok. Kreilach je sve bolji i bolji i stvarno bih ga volio vidjeti na nekoj njemu prirodnijoj poziciji (zadnji vezni, srednji vezni...cak i desni vezni). |
_________________ *** *** *** *** ! |
|
| Back to top |
|
| Hacker-ri |
Posted: Sun Aug 01, 2010 1:16 am |
|
|
Forza Fiume
|
sens1 wrote:
Inace, Yura je izgledao kao najslabija karika u obrambenom djelu. Čak je i Djale dosta puta dolazio iza centra i postavljao se ispred njega u blok. Kreilach je sve bolji i bolji i stvarno bih ga volio vidjeti na nekoj njemu prirodnijoj poziciji (zadnji vezni, srednji vezni...cak i desni vezni).
Budicin je imao takoder nekoliko svojih standardnih "di sam" prilika... pa je Cagi to zatvorio na vrijeme, a sta nije on skinuo je Lisjak...
Sta se tice Kreilacha ja bi rade da on stoji u sredini i sve sta ima veze sa sredinom, jer ako ode desno, gubi se na lijevoj strani gdje su Budicin i Yura koji se bas i ne kuze najbolje, pa tu Damir i Davor rade posao |
|
| sens1 |
Posted: Sun Aug 01, 2010 1:35 am |
|
|
Senior
|
| To je istina, samo steta je gubiti prakticki tri igraca da bi pokrio jednu poziciju. Stoper pokriva bekovu poziciju ako on ispadne, što u ovom slučaju znači da bi Buda jako cesto trebao pokrivati Jurinu stranu, posto on puno ispada. E, sad, posto je i Buda izgubljen u prostoru češće nego nije, onda je tu potreban i treci korektor. Zadnji vezni ne moze pokrivati bas sve od aut linije do aut linije i onda tu treba Krajlah kao osigurac. Sve je to jasno, jasno mi je da je Krajlah potreba n na lijevoj strani, al ne mozemo toliko krpat zauvijek. Ako Jura ispuca kredite, a mogao bi uskoro, treba izmislit lijevog beka i time bi se puno vise slobode dalo vezi. Sad, pitanje je koliko bi veza mogla na naprijed dati, al barem bi im se skinulo s uma to da moraju pazit da ne ispadne cijela jedna strana igre. |
_________________ *** *** *** *** ! |
|
| Back to top |
|
| bosanac266 |
Posted: Sun Aug 01, 2010 2:33 am |
|
|
|
Forza Fiume
|
| ja bih volio viditi tu lijevu stranu sa čavalom kao tim lijevim bekom i jurom ispred njega, inače jura prvo poluvrijeme katastrofalno loš, drugo poluvrijeme dinamovci su pokušavali više preko desne, ali i jura se malo opustio i dosta bolje je igrao |
|
|
| Back to top |
|
| Hacker-ri |
Posted: Sun Aug 01, 2010 4:08 am |
|
|
Forza Fiume
|
bosanac266 wrote: ja bih volio viditi tu lijevu stranu sa čavalom kao tim lijevim bekom i jurom ispred njega, inače jura prvo poluvrijeme katastrofalno loš, drugo poluvrijeme dinamovci su pokušavali više preko desne, ali i jura se malo opustio i dosta bolje je igrao
Sta ce Yura u vezi?
sta nije logicnija zamjena Yura-Caval? |
|
| igorino |
Posted: Sun Aug 01, 2010 9:19 am |
|
|
Pionir
|
Nakon prospavane noci imamo samo jednu rijec za opisati osjecaje EKSTAZA.
Ne toliko odlicna tekma koliko prava RADNICKA. igraci su stajali pametno nisu dozvolili Dinamu da se razmase (Osim po par minuta u svakom poluvriemenu) Lisjak je GOLMANCINA ima refleks , zna se postaviti i gura,vice,nosi ekipu, Kreilach FENOMENALAN zatvara,dodaje,povezuje. Jedini ko me je malcice razocarao je Jura mislim da bi trebalo to pokriti Cavalom jer ovaj Belgijanac je u qrcu. Vukman je odradio svoj posao a Stroka treba KLONIRATI jer sta taj covjek moze i kako zna to je ....
Samo jedan detalj slobodnjak za nas u 1. poluvremenu svi cekaju Strokov udarac ili nabacaj a on gurne loptu po zemlji i raspolovi cijelu Dinamovu obranu steta sto Vukman nije pratio kako treba.
Ajmo sad apsolvirat Dragovoljca i Varazdince pa ce nas sa 12 bodova na kontu malo ozbiljnije svi shvacati i onda ............
RIJEKO MOJA NAJLJEPSA SI ZNAJ |
_________________ Boze hvala ti sto sam RIJECANIN |
|
| Back to top |
|
| Cooldown |
Posted: Sun Aug 01, 2010 9:21 am |
|
|
|
Inćun
|