Rijeka – Gorica 0:0

Nogometaši Rijeke i Gorice remizirali su (0:0) u pripremnom ogledu odigranom na stadionu HNK Rijeka. Rijeka je bila konkretnija u prvom dijelu, ali nedostajao je samo pogodak da bi dojam bio kompletan. Najbliže pogotku stigao je Zoran Kvržić u 20. minuti. Zuta je lijepo ubacio, Kvržić sjajno pucao glavom, ali vratnica je spriječila vodstvo Rijeke.

Samo dvije minute kasnije Kvržić je potegnuo s dvadesetak metara, vratar Sorčan kratko je odbio loptu. Črnic nije iskoristio priliku i iz blizine poslao je loptu preko grede.

Gorica je svoju priliku propustila u 14. minuti. Džuzdanović je odigrao za Filipovića koji se sjurio prema Slugi, ali Župarić je bio na mjestu i otklonio opasnost.

Nakon toga Črnic je pokušao s 18 metara, a u 18. minuti Črnic je sjajno izbacio Kvržića koji se našao u odličnoj prilici, no Škarabot je sjajnim klizećim startom blokirao udarac.

U 40. minuti sjajno je potegnuo i Leonard Zuta, ali Sorčan je bio na mjestu. Opasan je bio i udarac Črnica u 42. minuti, ali lopta je prošla pored vratnice.

Rijeka je nastavila pritiskati u nastavku. U 52. minuti Acosty je ubacio, a Puljić nije uspio poentirati glavom.

U 58. minuti Puljić je sjajno potegnuo iz slobodnog udarca, ali lopta je otišla pored gola. Veliku priliku u 63. minuti propustio je Ristovski koji je iz neposredne blizine poslao loptu preko grede.

U završnici su probali Gomelt i Heber, ali bez uspjeha.

You may also like...