• Home
  • Search
    •  
  • Login
    • Korisničko Ime: Lozinka:
      Jeste li propustili svoj aktivacijski email?

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Teme - Che Gevara

 Str: [1]
1
Sport / 1 .HNL 08/09
«  u: Lipanj 28, 2008, 08:36:35 »
Da ne pišemo pod prošlu godinu, mislim da bi trebalo otvoriti novi topic HNL 08/09.
Odlaskom svega što je imalo vrijedilo liga æe biti muèna za gledanje.

Dinamo je 2 svijetlosne godine ispred ostalih. Ako (sluèajno) upadnu u problemèiæe tu je logistika da pomogne i ništa nije prepušteno sluèaju.

Hajduk se "gadno" pojaèao. Para se ima na bacanje. Drug Tito (Sanader) je  pojaèao logistiku ( u pitanju je poharana Dalmacija... nima struje , nima vode) i dotok sredstava, mislim da ni tu ništa neæe biti prepušteno sluèaju. Ekipa u k...cu, ali uz takav vjetar u leða predviðam sigurno drugo mjesto.

Ostatak lige borit æe se za treæe mjesto. Volio bih kad bi na treæem mjestu završila naša  Rijeka, s time da se napravi selekcija igraèa, ekipa uigra i naprave temelji za sezone koje dolaze. Pa èak kad bi bili i slabije plasirani (do 5-tog), a da se vidi neki pomak sa dugoroènom strategijom boljitka osobno se nebih bunio, smatrao bih to uspjehom. Otvorena bitka za treæe mjesto vodit æe se sa Belupom , Zagrebom, Osijekom i ja bih volio sa Varteksom (ako se ne raspadnu)

Ostaci ostataka borit æe se za opstanak u društvu "najboljih" odnosno trgovati bodovima kad bude oèito da su se spasili.

1500  psihopata i mazohista i dalje æe vjerno pohoditi Kantridu, a par stotina hakera æe tipkati na FFF (Forumu Forza Fiume).
Neki vrijedni haker mogao bi napraviti kvalitetnu anketi , èisto reda radi.

 Str: [1]