• Home
  • Search
    •  
  • Login
    • Korisničko Ime: Lozinka:
      Jeste li propustili svoj aktivacijski email?

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Teme - TIR

 Str: [1] 2 3 4 5 6 ... 13
1
FF Liga 2021 / FF liga - Pravila i sustav
«  u: Kolovoz 16, 2021, 12:18:53 »

Pravila

Kladioničarska liga

Liga se sastoji od dvije komponente: Pogađanje rezultata i Trenerski um.

Pogađanje rezultata
Pogađa se točan rezultat svih natjecateljskih utakmica Rijeke upisivanjem broja očekivanih golova Rijeke i protivničke ekipe. Golovi se upisuju u kolumnu H.Bodovanje:


Maksimalno je po utakmici moguće osvojiti 8 bodova (5+2+1).

Trenerski um
Trenerski um testira Vašu UEFA forumsku diplomu. Pogađa se početni sastav Rijeke, bez zamjena. Pri pogađanju, klikom na žuta polja (kolumna E) otvara se abecedni popis igrača na toj poziciji. Zadanu taktiku/igrače moguće je promijeniti mijenjanjem kolumne D, tako da je jednostavno upisati 5 braniča ili 5 veznjaka.

Ukoliko igrač nije ponuđen na određenoj poziciji (npr. mislite da će napadač Ampem igrati beka), dozvoljen je ručni upis igrača pri kojem obratite pozornost da upišete samo prezime igrača sa ispravnim dijakritičkim znakovima (č/ć). Aplikacija upozorava ako ste dvaput upisali istog igrača.

Primjer unosa:


Bodovanje:


Maksimalno je po utakmici moguće osvojiti 15 bodova u slučaju točno pogođenog početnog sastava. Liga se igra individualno po principu "svatko za sebe" gdje je cilj u sklopu sezone skupiti više bodova od ostalih natjecatelja. Tablica natjecanja biti će javna, dostupna na forumu nakon svakog kola.

Rok za sudjelovanje je do 2h pred početak utakmice. Sve promjene unosa nastale nakon roka rezultirat će brisanjem prognoza za to kolo.Ocjenjivanje igrača

Dozvoljene ocjene su od 4 do 10, uz međuocjene (5.5, 7.5 itd.). Pokušajte biti što objektivniji i realniji. Ocjenjivanje se vrši odabirom ponuđenih ocjena za svakog igrača, zamjene i trenera. Ukoliko želite ostaviti nekog neocijenjenim, tipkom delete pobrišite postojeću ocjenu ili pustite polje praznim.

Primjer unosa:


Sastavi se objavljuju po završetku utakmice - do kraja dana, ili sljedeći dan. Rok za ocjenjivanje igrača je 2 dana od završetka utakmice.Primjer rasporeda:


Rezultati će biti objavljivani po završetku roka za ocjenjivanje. Moguće su promjene od originalnog rasporeda, koje će biti najavljene u temi za obavijesti.

Plan je odigrati ovu jesensku polusezonu po ovim pravilima, a po potrebi, ovisno o komentarima, dorađivati ih za proljetnu polusezonu.

2
FF Liga 2021 / FF liga - Prijave
«  u: Kolovoz 15, 2021, 14:12:57 »

Vrlo jednostavan proces, umjesto tipkanja po forumu, kliknite na link ispod, ostavite svoj email za pristup te forumski nadimak da vas znam povezati tko je tko.

Jamčim svojim forumskim stažom da neću prodavati vaše mailove potencijalnim zainteresiranim kupcima. Iako, budžet za hosting se nekako mora pokriti...hmm. :)


3
FF Liga 2021 / FF liga - Tribina
«  u: Kolovoz 15, 2021, 12:27:32 »
Posljednji parovi kladioničarske lige izdani su u lipnju 2016., a posljednji smo puta ocjenili Rijekine igrače dva mjeseca nakon toga.

Nakon pet godina, vraćamo se na scenu! 8)

U planu je objediniti kladioničarsku ligu, pogađanje sastava i ocjenjivanje igrača u jednoj aplikaciji, ovaj puta automatiziranoj - nema više kopiranja postova po forumu. Za razliku od prije, bodovat će se točno pogođeni sastavi i rezultati utakmica Rijeke. Ovisno o konačnom broju prijava, vidjet ćemo što će biti najbolja opcija za sustav natjecanja kladioničarske lige.

Po završetku utakmice kroz istu aplikaciju će biti moguće dodijeliti ocjene igračima. Kroz sezonu ćemo pratiti prosjeke, te dodijeliti popularni Bezimeni trofej službeno priznatom najboljem igraču Rijeke u sezoni 2021/2022. Benko je tu titulu odnio u polusezoni 13/14, Moises u sezoni 14/15, a Lešković u pred-šampionskoj sezoni 15/16.

Konačne pripreme su u toku, čeka se potvrda i zeleno svjetlo nadležnih institucija, a u narednim danima obavit će se i liječnički pregled te će sve biti i službeno predstavljeno.

Dotad, tražim dvije do tri zainteresirane osobe za probno izdanje u večerašnjoj utakmici s Osijekom - po modelu "tko prvi (napiše odgovor u temu), njegovo".

4
Općenito / RI mercato 2021
«  u: Svibanj 23, 2021, 16:35:17 »
Pred nama je vjerojatno jedan od najprometnijih prijelaznih rokova u novije doba, pa stoga i nova tema. Ovaj puta bez "corona" u naslovu, ionako je svakodnevnica već postala.

Kratki (ne može kraće od ovog jebiga) pregled trenutnog rostera, po pozicijama.

GOLMANI
dolaze
Potvrđen je dolazak Labrovića koji bi trebao postati jedinica.

ostaju
Prskalo ostaje kao rezerva osim ako ne izrazi želju za nekom posudbom ili transferom onako za kraj. Iako mislim da u njemu i dalje ima baruta. Na Sportnet forumu netko je spomenuo da smo se raspitivali za Ivana Filipovića iz Slaven Belupa. Potencijalna opcija ako se ne računa na Prskala.
Nwolokor očito nije ozbiljna opcija, ali nema ništa službenog.

odlaze
Nevistić ide u Dinamo.

- - - - -

STOPERI
dolaze
Zasada nitko, ali za očekivati je barem jednog, izgledno dva, a moguće i tri nova imena.

ostaju
Smolčić se pokazao kao dosta dobro rješenje. Ima mane, spor je i sklon pogrešci, ali sa 20 godina daleko najnormalniji stoper kojeg trenutno imamo. Naravno, vrlo jednostavan transfer u slučaju ozbiljne ponude. Za njega to vjerojatno znači klupu talijanskog prvoligaša...
Galešić kao nekakva budućnost i neki novi projekt. Trenutno u planu B, ali izgledno u rotaciji dogodine.
Galović je nedavno produljio ugovor tj aktivirana je +1 opcija. Nadam se isključivo da ga se privremeno zadrži kao brojku i pokuša riješiti čim nađemo nešto bolje. Karakteran, ali loš igrač. Nešto kao Punčec, samo s liderskom crtom.

odlaze
Capan je to već najavio i siguran je u ovoj kategoriji. Nitko neće plakati za njim. Prošlo vrijeme kada je igraču Rijeke bilo dovoljno da je borben i samo to.

(upitni)
Velkovskog čeka EURO sa Makedonijom, ugovor mu ističe sljedeće godine. Napokon se očekuje transfer lika koji u tri godine ima malo manje nastupa za reprezentaciju nego za klub.
Escoval je tu već tri i pol godine, ugovor isto dogodine. Generalno propuh od igrača, može se iskoristiti za neku trampu.

- - - - -

BEKOVI
dolaze
Očekuje se po jedna prinova na svakoj strani.

ostaju
Vukčević se pokazao kao solidno rješenje na beku. Propuh otraga, ali prodoran i relativno brz. Nije materijal za početnu postavu.
Jurišić ni ne znamo da postoji.
Braut ima 19 godina i jedan je od potencijala koje imamo. Ako ga ne vide oko početne postave, vrijeme je za posudbu.

odlaze
Štefulj.

(upitni)
Tomečaku je 31 i pol godina. Ne radi razliku, loš je u obrani. Po meni kandidat za "izlaženje u susret" i nekakve Emirate, Kinu.

- - - - -

SREDINA
dolaze
Puno posla. Izgledno su bivša trojica iz prve postave ili oko nje, tako da ih treba zamijeniti.

ostaju
Liber je jedan od bitnih imena za nas. Smatram da je materijal za prvu postavu.
Lepinjica je negdje zapeo u razvoju, ove godine jako slaba minutaža.
Mudražija i Čerin su na posudbama do kraja sljedeće sezone, nema smisla prekidati to. Čerin je standardan - iako ne pokazuje ništa posebno - dok je Mudražija rezerva. Ne vidim budućnost u njima.

odlaze
Franko se oprašta i ide po zaslužene novce u Kinu negdje. Sretno mu!
Pavičić je već natuknuo želju za inozemstvom. Ista priča kao i Capan.

(upitni)
Lončar je vjerojatno već bivši samo mi to još ne znamo. Dobar igrač, ali zasićenje je tu, tri pune sezone, čeka se ponuda od 3 milijuna eura i on je prošlost.

- - - - -

KRILA
dolaze
Vuk se vraća s posudbe. Materijal za kucanje na vrata prve momčadi. Vraća se i Bušnja, ali niš od njega.
Tu će biti još promjena, sigurno jedan novi igrač, moguće i dva.

ostaju
Murić, osim ako ne bude ponuda. Nisam neki fan, ali nam je bitan zbog svoje individualne kvalitete.

(upitni)
Menalo vjerojatno odlazi osim ako ne dođe do preokreta. Sa 25 godina za mjesec i sitno, sumnjam da ćemo plaćati dogovorenih skoro milijun eura za njega. U Dinamu ne vjerujem da ima mjesta. Mislim da on ne bi imao ništa protiv ostanka, pitanje je više što Dinamo s njim planira.

- - - - -

NAPAD
dolaze
Ristovski junior bi se trebao vratiti s posudbe. U Trnavi ništa posebno, 5 golova u 11 nastupa, od toga su 3 iz penala. Dobio je minutažu koju je trebao kod nas imati ove godine dok se najesen nije ozlijedio. Vjerujem da ga gledaju kao rezervu.
Barem dvojica novih.

ostaju
Nitko službeno još.

odlaze
Yateke, u čiji otkup nema smisla ići.
Kulenović, preskup i što se tiče odštete i plaće.

(upitni)
Drmić ima već nekoliko stranica rasprave, treba se potrefiti štošta za ostanak, u ovoj kategoriji je isključivo zbog nekih svojih izjava, i našeg interesa za zadržavanjem takvog igrača.

- - - - -

REZIME
Dolaze zasada potvrđen samo Labrović. Očekujem barem dva nova stopera, jedan do dva beka, tri centralna vezna, jedan do dva krila, dva napadača. Znači deset imena već sad, i to uglavnom kao zamjene trenutnima.
Ostaju Prskalo, Nwolokor, Smolčić, Galešić, Galović, Vukčević, Jurišić, Braut, Liber, Lepinjica, Čerin, Mudražija, Murić. Iako je i tu dosta imena koje bi radije u crvenoj kategoriji.
Odlaze Nevistić, Capan, Štefulj, Franko, Pavičić, Kulenović, Yateke. Falit će jedino Franko.
Upitni Velkovski, Escoval, Tomečak, Lončar, Menalo, Drmić. Od svih njih, posljednja dvojica su jedini koje bi zadržao, s puno većim fokusom na Drmića.

Ovako na prvu, iako je komično pokušati predviđati naše dolaske, popis hrvatskih igrača koji su slobodni na ljeto gledajući samo TM vrijednost: Ozobić (Qarabag, 30, of.vezni), Čop (Standard, 31, napad), Barac (Rapid, 25, stoper), Crepulja (27, Astra, def.vezni), Bogdan (25, Livorno, stoper), Vukušić (29, Steaua, napad), Roguljić (25, Trenčin, of.vezni), Halilović (23, Istra, vezni), Kolar (25, Emmen, napad).

Zanimljivi iz 1. i 2. HNL: Obregon, Ampem, Mulac, Monjac, Fućak, Dabro. Materijala kao u priči u našoj 2. HNL, BiH, crnogorskoj, slovenskoj ligi. Ako mogu Željo, Široki, prvak Slovenije, Gorica, Slaven, Šibenik, nalaziti materijal po 2. HNL, što ne bi mogli i mi?

Prijelazni rok počinje 15.6., traje do 31.8. Za nas par bitnih datuma o trajanju rokova vani:


Odnosno o rundama Konferencijske lige (mi upadamo u 2. pretkolo):


Glavna pitanja ovaj rok su:
- hoće li opet biti posudbe?
- što namjeravamo s mlađim igračima?
- ostaju li Srećko i Mance?
- idemo li na potpuno čišćenje što znači i da će mnogi od upitnih završiti među odlascima?
- hoće li Lončarev transfer biti jedini višemilijunski na ljeto?

I naravno, ono najbitnije:
Mister X ima ugovor s Milanom do ovog ljeta, ali s opcijom +1 tako da ništa od njega ni ovaj put.  :'(
Yassine Lakhal je na zimu prešao u marokanski Kawkab tako da otpada i on, nemamo za odštetu.  :'( :'(

Neka igre počnu!

5
Sezona 2020/2021 / Rabuzinovo sunce 20/21
«  u: Listopad 07, 2020, 14:21:51 »
Citirat ću prošlogodišnje otvaranje teme  ;D ;D

Utakmica počinje za manje od sat vremena, mi amateri nemamo ni temu na forumu.

(...)

Rabuzin, Rabuzin, sunce je napravio...  :)Nema Prskala nigdje.

S druge strane Mario Stanić i Ivan Bošnjak. Naravno, neki fejkeri.

6
Sezona 2019/2020 / RI corona mercato - 2020
«  u: Srpanj 27, 2020, 11:09:37 »
Da se malo preselimo na novu temu za novu sezonu koju će naravno obilježiti virus.

Pa tako prijelazni rokovi kreću u neuobičajenim terminima, u HNL-u je to od 1.8. pa sve do 18.10. Vani završavaju na svakakve termine, od ovih na koje mi ciljamo to su Premiership (27.7. - 5.10.), Serie A (1.9. - 5.10.), Bundesliga (nepoznato, vjerojatno završava 5.10. što je preporuka UEFAe). U Francusku i Španjolsku valjda nikad u povijesti nismo prodali igrača pa nije ni relevantno.

Od aktualnih u kadru, upitna je situacija sa Frankom i Yatekeom (posudbe do 5.8.), ostali su svi službeno pod ugovorom. Još jedan novitet za nas je što ulazimo u prijelazni rok sa čak pet vrlo mladih, a vrlo vrlo interesantnih imena:
Lepinjica, Nevistić, Štefulj, Pandur, Smolčić.

Pored njih, neka nova takva petorka se nazire u sljedećim imenima:
Braut, Ristovski, Mitrović, Vuk + Galešić, Bilić.

Od starijih, a za koje može doći ponuda tu su:
Pavičić, Lončar, Halilović, Čolak (+ Escoval, Capan, Murić).

Po slobodnoj procjeni, rekao bih da tražimo desnog beka i polušpicu (imamo samo Franka i to upitno), a ostalo po potrebi.

Neslužbeno postoje ponude za Ristovskog (Aue, 500 tisuća eura), i opet neslužbeno da je ideja prodati Lepinjicu i Čolaka ovaj rok. Koliko pamtim, nešto se spominjao Interov Serderov pred koji mjesec.

Forumski tračevi, frendovi od frendova, fejk insajderi, kao i oni pravi, krenimo ;D

7
Sezona 2019/2020 / Rabuzinovo sunce 19/20
«  u: Rujan 25, 2019, 14:42:01 »
Utakmica počinje za manje od sat vremena, mi amateri nemamo ni temu na forumu.

Ali pazili su na nas tako da je upitno odigravanje zbog natopljenog terena: http://www.novilist.hr/Sport/NK-Rijeka/Upitno-odigravanje-kup-utakmice-Buje-Rijeka-kisa-natopila-travnjak-istarskog-cetvrtoligasa

Naletio sam i na ždrijeb sljedećeg kola za sve klubove pa neka i toga tu:
Opatija/Novigrad - Dinamo
Varaždin/Rudeš - Buje/Rijeka
Gorica/Zagreb - Mladost Petrinja/Hajduk
BSK/Cibalia - Slaven Belupo
Slavonija Požega/Šibenik - Belišće/Split
Zagora/Zadar - Osijek
Sloga NG/Vinogradar - Lokomotiva
Kurilovec/Istra 1961 - Jadran Poreč/Inter

Rabuzin, Rabuzin, sunce je napravio...  :)

8
Sezona 2020/2021 / Simon Rožman
«  u: Rujan 23, 2019, 18:42:31 »
http://www.novilist.hr/Sport/NK-Rijeka/STIGLA-POTVRDA!-Simon-Rozman-je-novi-trener-Rijeke-raspusta-se-i-kompletni-Biscanov-stozer

Nakon 351 dana, Rijeka ima novog trenera - Simon Rožman.

Dopustite da ga predstavim sa nekoliko slika iz budućnosti.

Dan 1: prvi trening Rijeke, prati kako se Punčec i Župarić dodaju pri gradnji napada po 8517. put. Escoval puca slobodnjake sa 30 metara po sredini gola, Capan mesarski krši suigrače. Acosty se još nije vratio u obranu. Tri igrača hodaju na štakama, a Mamić ima upalu arkade lijevog oka. Pita se "gdje sam to došao?".


Dan 9: Franko je (ponovo) utrčao iz drugog plana i zabio gol. Sada je već treći strijelac lige.


Dan 17: ugledao je Renata Pilipovića na stadionu, tjera ga natrag u gulag:


Dan 45: Gorgonov hat-trick šalje Rijeku na prvo mjesto.


Dan 122: Hajduk je gostovao na Rujevici.


Dan 233: Titula je osigurana dva kola prije kraja. Gavranović je viđen u Mercedesu zagrebačkih tablica ispred stadiona Slaven Belupa.


Dan 342: Rijeka će grupi E Lige prvaka igrati protiv Barcelone, Liverpoola i Milana. Nemaju šanse.


Dobrodošao Simon!

9
Sezona 2018/2019 / HNL - sezona 2018/19
«  u: Lipanj 12, 2018, 14:51:15 »
Raspored, skraćen do zime:

1. kolo (28. srpnja): Rijeka - Gorica

2. kolo (4. kolovoza): Inter - Rijeka
(3. pretkolo EL 9. kolovoza)
3. kolo (11. kolovoza): Rijeka - Hajduk
(3. pretkolo EL  16. kolovoza)
4. kolo (18. kolovoza): Rudeš - Rijeka
(3. pretkolo EL 23. kolovoza)
5. kolo (25. kolovoza): Rijeka - Istra 1961
(4. pretkolo EL 30. kolovoza)

6. kolo (1. rujna): Dinamo - Rijeka
7. kolo (15. rujna): Rijeka - Osijek
8. kolo (22. rujna): Lokomotiva - Rijeka
9. kolo (29. rujna): Rijeka - Slaven Belupo

10. kolo (6. listopada): Gorica - Rijeka
11. kolo (20. listopada): Rijeka - Inter
12. kolo (27. listopada): Hajduk - Rijeka

13. kolo (3. studeni): Rijeka - Rudeš
14. kolo (10. studeni): Istra 1961 - Rijeka
15. kolo (24. studeni): Rijeka - Dinamo

16. kolo (1. prosinca): Osijek - Rijeka
17. kolo (8. prosinca): Rijeka - Lokomotiva
18. kolo (15. prosinca): Slaven Belupo - Rijeka

I naravno na: http://samorijeka.com/kalendar/


10
Sezona 2018/2019 / Prijelazni rokovi 2018/19
«  u: Svibanj 11, 2018, 14:03:18 »
Zagazili smo u mjesec svibanj već pa bi bilo vrijeme da odvojimo teme oko nadolazećeg mercata.

Ono što je zasad sigurno i potvrđeno:

DOLASCI
Darko Velkoski - stoper - Vardar - 22
Mario Pavelić - desni bek - Rapid - 24
Puljić i Acosty su došli uz obvezu otkupa
Raspopović i Milan Ristovski u planu otkupa (12.5.)

Od trenutne ekipe, imamo ohoho igrača na posudbi, od kojih smo sa većinom dogovorili mogućnost otkupa ugovora. Ne znam više detalje oko cifri ako su i izašle, tko će sve popamtiti, ali u toj situaciji su Raspopović, Čolak, Grahovac i Leovac. Za Čolaka i Grahovca vjerujem kako imamo najbolje namjere produljiti suradnju na ljeto odnosno zimu (Grahovac), dok Leovac realno nije pokazao skoro pa ništa, a bio je i ozlijeđen.Moje subjektivno mišljenje oko aktualne ekipe:

Materijal za prvih 11: Sluga, Punčec, Žuta, Župarić, Bradarić, Pavičić, Gorgon, Acosty, Heber - pocrtani će kad-tad dobiti ponudu sad na ljeto, a boldani su vjerojatno već bivši, treba biti realan. Isto tako, po meni nitko sa ove liste nije siguran i nakon ljeta. Žuta bi trebao imati ponuda, tu je 3 godine. Acosty je vjerojatno najmirniji čak.

Rezerve/rotacija: Prskalo, Raspopović, Capan, Kvržić, Leovac, Puljić
Negdje između: Božinov i Črnic
Odlasci: Mavrias, Jelić, Sharbini, Escoval

Od potencijalnih povratnika s posudbi, ističu se:
Tomislav Turčin - desno krilo - Rudeš - 20 - 26 utakmica, 1 gol, 4 asista
Dario Čanađija - centralni vezni - Olimpija - 24 - 32, 3, 3 - imaju opciju otkupa ugovora, Bišćanu se svidio i tamo je najstandardniji igrač uz dva beka Olimpije, koja u preostala 4 kola brani bod prednosti za naslov. Vratiti ga može vjerojatno samo priča sa Mišićem koji je bio u Speziji sezonu odmora pa se vratio i pojeo sve veznjake lige u prošloj sezoni.
Matei, Tomasov, Gomelt, Davidson su po meni bivši već odavno.

Po pozicijama, to bi možda moglo izgledati ovako (Župarić i Bradarić su mi već bivši kao što sam rekao):
Golman - Sluga, Prskalo
Bekovi - Žuta, Pavelić, Leovac, Raspopović
Stoperi - Punčec, Velkoski
Def. vezni - Grahovac, Capan, Čanađija
Of. vezni - Pavičić, Puljić
Krila - Heber, Acosty, Gorgon, Turčin
Napadači - Čolak, Božinov

Fali rezerva desno ako ne otkupimo Raspopovića (a nije mi pokazao zašto bi ga trebali otkupiti).
Fali stoper, za prvu postavu ili klupu, nebitno. Ali mora biti kvalitetniji od Escovala.
Fali netko u sredini veznog reda, Grahovac nije kalibar koji može zamijeniti Bradarića jer nema lopte s očima, nije kreativan.

Ovo iznad su činjenice, a subjektivni ja tvrdim da nam fali još i ofanzivniji lijevi bek te drukčiji tip napadača.

Plusevi što su se već dovela dva igrača (iako obojica neće biti u top formi kao Bezjak svojevremeno; Velkoski suspendiran otkad je potpisao s nama pa Vardar nije dobio odštetu, a Pavelić na marginama čitavo proljeće, sitna minutaža). Ali generalno tu ima još dosta posla i bez uvođenja činjenice da barem dva ili tri prvotimca dižu sidro za mjesec dana u jednadžbu.

Klasik kao i svake godine, rečenica koja je izgovorena za nijansu manje puta od "lopta je okrugla" i "teške noge" fraza: čeka nas uzbudljiv ljetni prijelazni rok. :)

11
Sezona 2017/2018 / HNK RIJEKA - POGLAVLJE 2018 (VIDEO)
«  u: Travanj 03, 2018, 11:01:43 »
Red je barem jedan filmić po sezoni izbaciti. Pa evo sažetka 2018. godine sa zanimljivostima iz proljetnih 7 kola te (skoro) svim golovima. Medijskim očekivanjima unatoč. :)

I kao i obično - lajkajte, šerajte, komentirajte, bla bla bla.

FF!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rY9NLZdrVPA[/youtube]

12
Sjećanja / Korado Vujnović
«  u: Veljača 13, 2018, 22:57:22 »
Na mjestu s kojeg smo ga najljepše poznavali i otkud je sve i počelo...Večeras nas je napustio veliki Korado. Počivao u miru.

13
Sezona 2019/2020 / Stefan Ristovski
«  u: Svibanj 01, 2017, 13:22:34 »
Evo tražim po forumu i ne mogu vjerovati da veliki Rile nema svoju temu...


https://www.youtube.com/watch?v=Zla548wzAOw

14
Sezona 2016/2017 / HNK RIJEKA - POLUSEZONA 2016/17 (VIDEO)
«  u: Prosinac 24, 2016, 22:34:48 »
Uvijek je lijepo imati kratki sažetak polusezone/sezone pa nakon prvog videa koji je sadržavao golove sa prvih 9 kola HNL-a, u ovom sažetku polusezone uključeni su svi golovi iz HNL-a i iz EL. Fokus je bio na prikaz svih zabijenih golova, a onda usput su tu i neki driblinzi, potezi, slavlje, veselje i drugo.

Ostavite like, podijelite sa drugim ljudima, komentirajte i pišite prijedloze/kritike... Uranjeni božićni poklon je stigao, ovom prilikom želim svima čestit Božić i sretnu Novu 2017. u kojoj ćemo valjda prvi put u povijesti službeno osvojiti naslov prvaka! :)

FF!

https://www.youtube.com/watch?v=gke-tjnkWxM

15
Sezona 2016/2017 / HNK RIJEKA - POČETAK SEZONE 2016/17 (VIDEO)
«  u: Rujan 26, 2016, 21:25:43 »
Prva u nizu (nadam se :) ) kompilacija Rijekinih golova, promašaja, utakmica, veselja i čega sve ne. Svi golovi do jučerašnje utakmice protiv Splita, dakle devet kola HNL-a i EL su uključeni, uz mnoge druge u najmanju ruku zanimljive trenutke. A najviše zajedništva kakvog se već dugo nije vidjelo u ekipi Rijeke. Generalni video uvod u možda, samo možda - šampionsku sezonu!

Lajkajte, sherajte i kako to već ide. Svi komentari, savjeti/prijedlozi, kritike mogu ići ovdje.

FF!

https://www.youtube.com/watch?v=d6Z8z1bSnr8

 Str: [1] 2 3 4 5 6 ... 13