• Home
  • Search
    •  
  • Login
    • Korisničko Ime: Lozinka:
      Jeste li propustili svoj aktivacijski email?

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Teme - miami

 Str: [1]
1
Sezona 2014/2015 / Rijeka-Split 10/08/2014 - 9pm
«  u: Kolovoz 10, 2014, 13:43:25 »
Evo da ja probam I okusam srecu, za mene je ovo jedna od najvaznijih utakmica koja ce puno toga pokazati , iskreno ako ovo dobimo pokazujemo svima sta smo u stanju napraviti vec ove godine , koliko god to ne pokazuju sigurno da u Maksimiru jednim okom gledaju sto se dogada kod nas, teska tekma, oba dvije ekipe su do sada pokazale najvise ikao je Split puno bolji doma nego u gostima. Sigurno ce biti provokacija I natribinama I na terenu uostlom proslu tekmu se I zakuhalo . Nadam se da je Kek pripremio igrace I da su spremni pokazati koliko mozemo !!!
Pozdrav iz Miamia mislima u Splitu !!!

2
Recycle Bin / Prestanak podrske reprezentacije Hrvatske
«  u: Kolovoz 15, 2009, 02:58:01 »
Malo sam vremenski iza svih vas pa evo sada citam malo komentare i ne mogu a da se ne izjasnim o ovoj temi pa me interesira sta vi mislite.
Ja nakon svega sta se nasem klubu desilo ne vidim i reakcije naseg Bilica vezano za bracu i njihovim pozivom zasto bi ja trebao navijat i gubiti zivce za nasu repku. Osobno smatram da bi trebali odbijat gostovanja u Rijeci i prestati putovati na gostovanja. Neka se zna da mi Rijecani nismo glupi i da imamo ponosa vise nego sta oni misle!!!! interesiraju me vasa misljenja.
samo Rijeka samo Armada

3
pozdrav svima ovaj topic je samo za dobre poteze, one koje ste zapamtili, moze minute i opis akcije, pasa svejedno, nadam se gola, potez igraca, i ponavljam samo pozitivno nas interesira

 Str: [1]