• Home
  • Search
    •  
  • Login
    • Korisničko Ime: Lozinka:
      Jeste li propustili svoj aktivacijski email?

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Teme - zlobin

 Str: [1]
1


Opet nam je došlo vrijeme da se broje dani i nestrpljivo čeka utakmica. Odlična igra protiv Slavena a i konačna najava dobrog vremena u subotu će nadam se izmamiti koju tisućicu više na našu Kantridu.
Još uvijek me žulja onaj poraz od 5:1 te se nadam da ćemo im naplatiti s kamatama.
Vrijeme je da i mi nekoga napunimo, a nadam se da će uz odličnu atmosferu to biti upravo ova tekma.

Znači, u subotu djevojčice i dječaci, nonići i none, žene ili ljubavnice pod ruku i svi na našu Kantridu, pokažimo još jednom da:


2
Recycle Bin / Rijeka - Inter 06.11.2010. 16:00 h
«  u: Studeni 04, 2010, 18:14:46 »
Pa šta su svi digli ruke?
Kad neæe nitko, evo otvaram ja, možda æu imat sreæe.
Eto ništa, nakon Šibenika u goste nam dolazi Inter koji je trenutno u donjem dijelu tablice, odnosno na 10. mjestu. U posljednje dvije utakmice su izgubili doma dobivši po 3 komada i od dinama i od Cibalije a da pritom nisu zabili niti jednog gola. Kolo prije su odigrali 1:1 na Parku mladeži u splitu sa istoimenim protivnikom koji je èini se nakon poèetnog zaleta malo usporio sa berbom bodova.

Naši su s druge strane nakon bolnog poraza protiv Osijeka uvjereni da su pobijeda nad Meðimurjem 2:1 i neriješeno u Šibeniku dobri rezultati i pokazatelj da je nekoliko loših kola samo mali pad zbog ????? razloga ( €€€€€ ). Osobno nisam bio u šibeniku, ali koliko sam èuo a i vidio iz sažetaka naša igra nije bila baš najbolja ( možda za grèke pojmove ).
èisto sumnjam da æe motivacijski razgovor od strane pripadnika armade nešto posebno podiæi moral i zalaganje naših igraèa ( èast izuzecima koji gotovo svaku utakmicu daju sve od sebe ).
Preostaje nam nadati se novoj pobijedi i održavanju kakvog takvog prikljuèka u borbi za 3. mjesto, a za igru kakvu želimo, moderan, napadaèki nogomet æemo se morati èini mi se dugo naèekati. ( jednog dana, jednog dana, jedne godine u ovo vrijeme bit æemo prvaci....)

 a s vedrije strane:

KREPAT MA NE MOLAT, AJMO RASTURIT INTER KO BEBA ZVEÈKU

3
Sport / Formula 1
«  u: Rujan 24, 2010, 11:56:31 »
evo, svi koji smo godinama maštali da bi jednog dana utrke f1 ipak mogle doæi na grobnik ipak æemo ostati razoèarani, buduæi da æe ukoliko f1 ikad doðe u Hrvatsku ipak doæi u centar moæi, pljaèke, korupcije.....  ZAGREB

http://www.rijekadanas.com/formula-1-u- ... -grobniku/

4
Recycle Bin / Cibalia - Rijeka 11.09.2010. 16:30
«  u: Rujan 06, 2010, 20:15:55 »
Evo tjedan koji završava tekmom je poèeo, a još nema teme o nadolazeæoj utakmici, nekako mi se èini i da je malo pala posjeæenost foruma nakon blokade od 3 dana radi isteka domene.

Smiješna je odluka HNS-a  kojom prisilno naplaæuju neke stare Rijekine dugove, u redu je da se dugovi naplate, ali zna se da su neki "klubovi" dugovali i duguju puno veæe iznose, ali su se raznim kombinacijama provlaèili.

Zna se i jasno cilj ovog poteza, došla je direktiva da se èim prije poljulja  atmosfera u zasad vodeæem klubu, kako se nebi odmakli od gospode.

Vjerujem da te iste osobe koje su naložile ovu akciju  svim svojim moæima lobiraju kako Rijeka nebi sluèajno pribavila kojeg ozbiljnijeg sponzora, te se na taj naèin i financijski stabilizirala pa postala prava prijetnja.

Stalno se nadam da æe se u nekome lokalnom moæniku probuditi inat i ljubav prema našem kraju i Rijeci, ali tko su ti moænici koji bi mogli pomoæi Rijeci????

Kako bilo da bilo vjerujem u doktora i deèke, i siguran sam samo u jedno, a to je da Rijeka izgubiti neæe, sve ostalo je bonus, i prijašnjih godina ovo nam je bilo teško gostovanje.

evo jednog teksta o našim suparnicima...

Oporavio se Kresinger, stiže Vitaiæ

Nakon stanke zbog reprezentativnih obaveza, Cibalia bi trebala u nešto jaèem izdanju nastaviti sezonu. Naime korisni napadaè Dino Kresinger se uspješno oporavio dok je na pragu dolaska Frane Vitaiæ...

Trener Vinkovèana Stanko Mršiæ napokon je doèekao dobre vijesti. Dino Kresinger se uspješno oporavlja i veæ normalno trenira s momèadi dok je na pragu dolaska u Cibaliju bivši veznjak Splita Frane Vitaiæ.

"Za nas je jako važno da i Kresinger i Bartoloviæ treniraju punim intenzitetom. Oni su nam vrlo važni igraèi i s njima smo bolji. Na treninzima dosta radimo u lijeèenju neefikasnosti i vjerujem kako æe se uskoro to vidjeti na travnjaku", izjavio je Stanko Mršiæ za Glas Slavonije.

Kresinger je van pogona od susreta drugog kola u Šibeniku u kojem je u 20. minuti napustio igru zbog ozljede. Nakon toga je propustio èetiri kola, ali sada se polako vraæa na travnjak i trebao bi konkurirati za nastup protiv Rijeke u sedmom kolu u Vinkovcima.

Što se tièe Vitaiæa, obje strane su u naèelu suglasne za potpis ugovora i treba riješiti tek one "sitnice" i Vitaiæ æe staviti potpis na vjernost Vinkovèanima.

5
Sezona 2011/2012 / Sponzori - bog vas blagoslovio...
«  u: Kolovoz 13, 2010, 08:14:37 »
Evo možda bi o sponzorima i firmama i raznim drugim akcijama mogli raspravljati u zasebnom topicu.

Pa eto vidimo das smo se ulovili poznate rijeèke firme Plodine, možada moderator i prebaci postove u ovu temu.

Što se tièe plodina, da možda sami pokrenemo akciju pa im zatrpamo mailbox molbama za sponzoriranjem Rijeke na sljedeæi mail: marketing@plodine.hr

 Str: [1]