• Home
  • Search
    •  
  • Login
    • Korisničko Ime: Lozinka:
      Jeste li propustili svoj aktivacijski email?

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - Che Gevara

 Str: 1 ... 7 8 9 10 11 [12]
166
Recycle Bin /
«  u: Travanj 22, 2007, 11:02:48 »
Zanima me da li smo mi Fiumani bedasti, jalni ili u èemu je kvaka?
Zašto Ježiæ veæ godinama ne može naæi sportskog direktora?
Kako Grgiæ može skupiti tim (Bošiæ,Štimac, Šurjak,Jarni....) za Hajdukovo sutra.

Mislim da bi i Rijeka mogla nešto slièno. Raèki je kod Orlanda u emisiji to i predložio. Neka se skupi trofejna generacija Rijeke (Jurièiæ, Ružiæ, Hrstiæ, Radin...Graèan) pa još Raèki i još par faca, pa bi za nekoliko  godina mogli imati klub koji bi na nešto mogao lièiti. Nadam se da bi se bar jedan od njih prihvatio posla.
Ovako mi se èini da nema kruha od nas. Može se "sluèajno" dogoditi neka generacija kojoj æe se zvijezde poklopiti, ali jako teško.

Zašto se ni jedan naš biši trener ne može vratiti na "mjesto zloèina"-npr. Graèan, Skoèiæ,Scoria? Pa ne moraju raditi sa prvom ekipom, mogli bi raditi u omladinskoj školi koja baš i nije bajna. Kako  se Vuliæ i Kataliniæ mogu sto puta vratiti u Hajduk...

Mada sam po prirodi vjeèni optimista mislim da nas èeka još jedna teška sezona...ako ne postavimo stvari na noge. Kuže nema èarobni štapiæ i neæe moæi pokrenuti ekipu preko noæi.  

Poèeli smo lièiti na slavni Inter u svojim najboljim pušionièarskim godinama, svake godine mijenjamo 2/3 ekipe. Samo što Jež nema toliko para i ne voli toliko Rijeku, kao Moratti Inter.

 Str: 1 ... 7 8 9 10 11 [12]