• Home
  • Search
    •  
  • Login
    • Korisničko Ime: Lozinka:
      Jeste li propustili svoj aktivacijski email?

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - Che Gevara

 Str: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 12
31
Sport /
«  u: Listopad 17, 2009, 14:21:03 »
Zile ovaj èlanak je mogao i u rubriku vicevi  :lol:

Koliko sam shvatio Anas je popio èašu ili dvije vina, a nije nauèen na alkohol i zato mu se to dogodilo.

Dok je trenirao u Maxu nije imao problema sa tolerancijom prema alkoholu :twisted:

32
Recycle Bin /
«  u: Rujan 20, 2009, 17:12:15 »
Putokaz kako igrati je zadnja utakmica protiv Hajduka na Kantridi. Svi za jednoga, jedan za sve. Umri muški. I onda su nas unaprijed svi prežalili i nitko (pametan) ne bi stavio ni kunu na pobjedu Rijeke. Sreæa prati hrabre, to se pokazalo i na tom primjeru.
Normalno ako sami skinemo gaæe , sreæe biti neæe.
Al ajde živimo u nadi bar do 20 i 30


 :D

33
Recycle Bin /
«  u: Kolovoz 02, 2009, 20:52:04 »
Cijelo vrijeme se šlepamo na talent braæe Sharbini+ Fernandeza koji je duša i srce ove ekipe.

Nikako mi nije jasno kako slažu ekipu.  Imamo 8 stopera, još su doveli tog Èejvanoviæa , za kojega treba platiti odštetu (80.000 eura) ...èovjek ne igra u prvoj ekipi. A nemamo ni jednog boènog igraèa?!

Ovi "mladi" - Turkalj, Tadejeviæ, Gerc, Kreilach, Ljuboviæ - ili ih se mora gurnut u vatru i istrpit, (al u kontinuitetu i na njihovim pozicijama) ili neka ih daju u Pomorac. Ovako nikada neæe postati igraèi.

A Stepèiæa i Witzera odmah u Pomorac, jer zaigrat neæe ove godine , taman da svi iz prve ekipe slome nogu.

Možda se može istrpit da jedan igraè ne igra svoju prirodnu poziciju (npr Matko protiv Metalista), ali da pola ekipe igra nešto što nisu nikad pokušali, to nije normalno...ili su Tot i Rupa neshvaæeni genijalci stoljeæe ispred svog vremena, pa vide i znaju nešto što svi mi ne vidimo.

34
Općenito / Odg: Članci vezani uz NK Rijeku
«  u: Srpanj 19, 2009, 19:42:58 »
Da li je ovo veæ viðeno pod stijenama Kantride?

Sad je Rupa dobio odrješene ruke da sve razjebe, a on da æe ko ..èka otiæ za mjesec dana... a mi æemo opet zaigrat sa 15 novih igraèa iz Kvarenersko- Afrièkog bazena. Ionako nema veze, staviš prst u more i povezan si sa cijelim svijetom, ti malo "abronzati" su isto naši.

A normalno, 1000 pacijenata æe ionako redovno dolaziti po terapiju svake druge nedjelje i slušati snove o Europi, jakoj i perspektivnoj momèadi sastavljenoj od domaæih igraèa...i znamo kako se radi pravi klub...a ako slijedeæe godine ne budemo prvaci, slijed slijedeæe bit æemo grant.

35
Recycle Bin /
«  u: Srpanj 14, 2009, 19:52:37 »
Možda prenosa bude na Al Jazzeiri.

Polako postajemo njihov izlog. Naši rade na Bliskom Istoku, oni dolaze kod nas na kaljenje, mi naše Grobnièane šaljemo na Bliski Istok.

Njihovi æe se na Grobnike navadit pit, naši æe se na Bliskom Istoku odviknut od alkohola.

Još dobijemo skonto za naftu...to bi bio posao stoljeæa  :lol:

36
Općenito /
«  u: Srpanj 04, 2009, 13:53:24 »
Ja sam naivno pomislio da reprezentacija Brazila ima 30-tak igraèa (na širem popisu), ali izgleda da oni imaju bar milijun reprezentativaca. Malo bi mi bilo èudno da jedna takva faca (reprezentativac Brazila) doðe u klub koji svojim igraèima ne može isplatit plaæu od 7000 kn (netto), ako je istina ovo što piše za Pamiæa.

Slažem se da bi Pamiæ trebao igrati za mladu reprezentaciju, pogotovo jer igra na poziciji na kojoj smo dosta tanki. On i Križman su naše najveæe blago. trebalo bi im produžit i podebljat ugovor...al ne znam kako kada para nema ni za lijek. Znaèi oni bi trebali potpisat na 5 godina za pola plaæe koju sad imaju. Koja bi budala to potpisala, ma koliko voljela Rijeku?

Ova taktika kuknjave ,odnosno "gaæe na štap" ne daje rezultate...Sponzora nema,Anasu cijena samo opada. Volio bih da se varam ali oèekuju nas crni dani. I mislim da prvo moraju namirit ove igraèe koje imamo, a tek onda dovodit Brazilce, Togoance, Marokance, Meksikance. kako bi se vi osjeæali da mjesecima niste dobili plaæu, a u vaše poduzeæe doðe netko sa strane i dobije 2, 3, 5 ili 10 puta više para...bi ga uveli u posao? bi mu "dodali loptu"

Gledam Dinamo i Hajduk koji kupuju igraèe ko na traci. Grk ima 800.000 eura, cernat 460.000 , nama ne vrijedi (nema plaæu) toliko cijela momèad skupa sa stadionom i pomoænim igralištem.Nažalost,  koliko para toliko muzike.

37
Općenito /
«  u: Srpanj 04, 2009, 12:33:28 »
U reprezentaciji Brazila izgleda da igra barem 1000 igraèa. Svi Brazilci koji su došli (ili su trebali doæ) u Hrvatsku (bilo u Rijeku, Hajduk ili Dinamo) su bili repreprezentativci Brazila i igrali su sa Kakom i Ronaldom u juniorima, kadetima ili u Brazilskim morèiæima...tako da i ovaj naš sigurno ima isti "pedigre" uopæe ne sumnjam... i doæi æe u vrhunsko organizirani klub zbog Rijeèkog karnevala i sambe sa  Krasice...lova nije upitna

38
Recycle Bin /
«  u: Lipanj 20, 2009, 18:07:06 »
Braæa su mogli poæ po špežu va Trst, Metro, Pevec, Tower,Kaufland , mislim  stvaaarno nisu fer...a mogli su patike kupit i kod šanera bolje bi prošli

Kad se malo bolje razmisli bolje da Anas nije išao u Red Bull...zamisli koje su to seljaèine koje kupe igraèa koji nema ni jedan filmiæ na yubito...a naš Usain Bolt ne da ima filmiæ,nego i profil na facebooku. Rubeša idole naš, sjedi 5.

39
Općenito /
«  u: Lipanj 20, 2009, 13:19:50 »
Odavno nismo imali ovako posloženu momèad :

dakle 4 Bosanca (od kojih 2 original+2 iz zapadne Hercegovine) (+1 vjerovatno)
jedan abbronzato koji je brži od Ussaina Bolta, sigurno novi ljubimac Armade
jedan suptilni umjetnik sredine terena,koji jednim potezom spreman riješiti utakmicu
jedan "špicni" igraè tipa Gerda Mullera koji iz jedne šanse zabije tri gola
2 pit bulla na sredine terena
2 oca fudbala u najzrelijim igraèkim godinama
potencijalno jednog slovenskog i makedonskog igraèa reprezantativnog kalibra
2 golmana od kojh u stvari ne znaš koji je bolji
2 gauèosa, zermana od Maradone (po Praputnjarskoj strani, krv nije voda)
struèni stožer kakav nema ni reprezentacija HRvatske
trenera iskusnog lisca premazanog svih mastima
pauèinu na klupskom raèunu, ali koga briga (primorac je bio prvak Europe u vaterpolu, a ljudi nisu dobili plaæu mjesecima)

Vanja i Mario ne budite lažno skromni,nikad nismo bili jaèi, obeæajte napad na titulu. Roberte reci "pojest æu diplomu, ako ne budemo prvaci".

40
Recycle Bin /
«  u: Svibanj 31, 2009, 19:32:09 »
Uz ovako šarenu ekipu, koja na prijateljskim utakmica od Orijenta dobije 5 komada, bolji rezultat se nije mogao ni oèekivati. Ni da je Anas igrao u ovom sastavu ne bi bilo puno bolje.

Opet æe nam na ljeto otiæ 4-5 (što je puno bolje nego 15) kljuènih igraèa i opet Jovo(Rupa) nanovo. Znam da je kriza, znam da nismo baš u nekoj milosti vlasti, ali da baš nemaju ni za papar to mi nikako ne ide u glavu. Ako odu svi oni koji imalo vrijede (Anas,Ahmad i Štrok) slijedeæa sezona bit æe banana.

Stiæi æe opet neki novi klinci i borit æemo se opet za izvrsno treæe,èetvrto i peto mjesto...Ovakvom "kvalitetnom"sportskom politikom šanse da postanemo ozbiljan klub ne vidim prije 2511-te godine. Opet gaæe na štap.

Na kraju bitke se mrtvi broje, ali ne miriše na dobro...što je bilo dalje vidjet æemo na kraju calcio mercata

41
Recycle Bin /
«  u: Svibanj 15, 2009, 20:44:25 »
Ja pamtim euforiju nakon pobjede na Poljudu...neprospavanu, veselu noæ. Slavilo se kao da smo veæ prvaci...a zec je još bio u šumi.

Na dan utakmice bila je euforija u gradu i u prigradu. Ja sam cijelo vrijeme imao neki zloguki osjeæaj da neæemo pobijediti, samo si to nisam htio priznati.

Moje mišljenje je da smo tada sami sebe pobijedili. Momèad je bila u "karanteni" u Adriatiku...za neke se veæ znalo da idu u Dinamo, a Musa u Hajduk. Osjek je igrao preko kurca, iz jedne suvisle akcije Bubalo je zabio gol. Igraèi ne da nisu pružili 80%, nego pojedinci nisu pružili ni 30 %. Takva šansa se pruža možda jednom u životu, a oni igraju preko kurca.Umjesto da su ih napali u prvih pola sata, pa što bude. Tada smo imali šansu da postanemo ozbiljan klub. Naravno, na ljeto smo prodali 4 igraèa iz prve ekipe , te krenuli ispoèetka po ko zna koji puta.

Kreèka ne bih komentirao...da je i 100 puta bio opsajd (što nije) nije ga smio suditi. Da se to dogodilo na Poljudu ili Maksimiru sigurno ne bi digao zastavicu ili se vjerovatno ne bi vratio doma u jednom komadu.

42
Recycle Bin /
«  u: Travanj 30, 2009, 18:40:11 »
Moje mišljenje je da bi ga pravi trener u ozbiljnom klubu brzo stavio na red.

Pasao bi on travu kao sada Ahmad i jurio 200 na sat.

Uspjet æe , držim mu fige.

43
Recycle Bin /
«  u: Travanj 29, 2009, 19:28:36 »
Da ga prodaje Mamiæ, vrijedio bi minimalno 10 mil eura. To bi bio show. Potpisao bi vjerovatno na 10 godina, prièalo bi se o ligi champions klelo na vjeènu vjernost, a onda bi dva dana prije kraja prelaznog roka potpisao za kakav Galatasaray ili Lyon... normalno naši intelektualci æe stavit gaæe na štap i prodat ga za par milja prvom koji ponudi keš i prije poèetka prelaznog roka.

Šteta jer bi se njegovom prodajom u neki moæan klub moglo podiæi rejting kluba i dobro zaraditi. Nije isto ako se iz Rijeke proda igraè u Arsenal ili u Koln.

O tome kako Anasa traži pola Europe proèitao sam u dlaku isti èlanak na barem 10 portala. Bar da su dvije rijeèi promijenili.

44
Recycle Bin /
«  u: Travanj 20, 2009, 19:07:09 »
Stvarno je bio gušt pohoditi Kantridu zadnje dvije utakmice.Osim ukidanja prohibicije proigrala je i naša Rijeka.

Ne znam zašto je takav animozitet prema braæi Sharbini. Po meni su odigrali vrlo dobro. Ahmad je u proljetnom dijelu poèeo igrati kao Ðaloviæ, trèi, otkriva se, pokriva, napada. Svaka njegova pogreška je pod poveæalom. ja bih volio da je zabio gol poèetkom utakmice, ali nije i ne treba mu zamjeriti, htio je najbolje.

Igraè koji me je oduševio je Križman. Kuži igru, ima nos za gol. Po meni bi ga trebalo forsirati što više, a ne Novakoviæa i Matka. Takoðer je izvanredan bio i Amigo, svaka èast taj dijeli lopte kao Ivano Baliæ.

Kad bi na strani igrali ovako angažirano malo bi nas ekipa moglo pobijediti. Ne znam zašto se u gostima pretvaraju u zeèeve.

E sad kad bi uprava bila pametna (što nije) ne bi trebalo puno mijenjati na ljeto...prodat Anasa i lovu iskoristit pametno(SF) na dva-tri ciljana pojaèanja...i ne bi bili lošiji od Dinama i Hajduka (uz uvjet da bude riješen pomoæni teren...a i glavni).

45
Općenito /
«  u: Ožujak 07, 2009, 16:31:00 »
Napisat æu još par (argumentiranih) reèenica , pa æu apstinirati neko vrijeme od rasprave i foruma.

Svi se slažemo da bi trebali imati kontinuitet , te da bi Rijeka trebala biti i bolja od treæeg mjesta... Razilaze se mišljenja kako to postiæi.

Moje mišljenje je da okosnicu ekipe moraju èiniti "domaæi" , kvalitetni igraèi. Samo ono što nema  , trebali bi pronaæi na tržištu . Oni koji doðu sa strane , po meni morali bi biti bolji od onih koje imamo doma bar 20%. I trebali bi popunjavati one pozicije koje su deficitarne. Sada mi se èini da je veæi prioritet obrana od napada , koji po meni dobro funkcionira. Ako ne možemo u prvoj momèadi imati 5-6 svojih igraèa , nek raspuste omladinski pogon i na Azurnoj obali posade krompir i kupus , pa da bar od toga bude neke koristi.

Kada se ide u prodaju igraèa, onda to treba uèiniti planski. Onog kojega želiš prodati , moraš hvaliti na sva zvona. I ne spominjat njegove mane , nego samo prednosti ...mogli bi malo uèiti od Mamiæa na sluèaju Drpiæ...i normalno , za onoga kojeg želiš prodati , morao bi prije toga za njega imati pristojnu zamjenu.

Dovesti Šokotu ili Bušiæa , samo zato što su u odreðenom trenutku slobodni na tržištu , je za mene loš potez. Kako bi se osjeæali npr. Kreilach i ovi mlaði koji igraju za kikiriki , da se dovede igraè od 200 tisuæa eura?

Ono što nas jedino može izvuæi iz prosjeka je krvavi rad i pametna sportska politika, da se svaka kuna mudro uloži.

 Str: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 12