• Home
  • Search
    •  
  • Login
    • Korisničko Ime: Lozinka:
      Jeste li propustili svoj aktivacijski email?

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - Che Gevara

 Str: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 12
61
Recycle Bin /
«  u: Siječanj 07, 2009, 19:18:21 »
iz Herceg Bosne i Kosovo Republjik (najbolji su Aljbanci iz Peæi)

62
Recycle Bin /
«  u: Siječanj 05, 2009, 13:06:03 »
Slažem se sa JoY-om...još je prije toga trebalo potjerat Daliæa nakon blamaže u Maksimiru u zadnjem kolu prvenstva. Ali lako je poslije bitke bit general.

Mislim da je netko nudio 4 milionèiæa za Anasa da taj ni sekunde ne bi bio u Rijeci, tako da te ponude preko Jutarnjeg i Veèernjeg treba uzeti sa rezervom.

Slušao sam na Radio Istri da Manuel Pamiæ ide u Prag i najvjerovatnije æe u Spartu na posudbu do ljeta. SMS pregovori sa Kovaèem su smiješni i pokazuju da smo dotaknuli dno dna. Ne kažem da on ne bi bio idealno rješenje za nas u ovo  trenutku (voða na terenu , kasnije sportski direktor) , ali èovjeku ni u primisli nije bilo da doðe u Rijeku.  

I za kraj jedno "retorièko" pitanje - "kad æemo poèet slièiti na ozbiljan klub ?"

63
Sport /
«  u: Prosinac 30, 2008, 18:30:42 »
Stvarno smo zemlja apsurda. U krizi i recesiji koja je zavladala svijetom , kada i Abramoviè razmišlja o prodaji svoje najdraže igraèke , Hajduk i Dinamo imaju para ko salate i bahate do neba. Samo  kod nas postoji da državne tvrtke i gradske tvrtke  (INA, Croatia Osiguranje , HEP, Zagrebaèki holding...) financiraju privatna dionièka društva (i udruge graðana)milijunima eura.

Kad malo bolje razmislim najbolje bi bilo da Anasa poklonimo Hajduku da HDZ dobije izbore u napaæenoj Dalmaciji (nima struje, nima vode), kad je oèito da kod nas neæe.

Time bi se ispunila Anasova želja da napokon zaigra u velikom klubu (jer je Rijeku kaže prerasao) sa svojim velikim prijateljem Slinišom. I neka uzme brata sa sobom , takoðer

64
Recycle Bin /
«  u: Prosinac 25, 2008, 11:43:29 »
Sretan Božiæ svima.

Malo sam hakirao po netu u ovo božiæno jutro , pa sam naišao na slijedeæe :

Zanimljivo je pomoæni trener Barcelone Tito Vilanova objasnio kako se slaže prava momèad. Naime, filozofija velike Barcelone jest kako bi momèad trebala imati pet svojih igraèa za prvih 11, pet svojih koji su tu negdje oko prve momèadi i još kupiti 7 - 8 osam koji su u rangu onih boljih pet iz domaæe škole.

Nadam se da u upravi Rijeke (ili oko kluba) postoji neko ko ima 2-3 grama mozga da napiše nekakav plan i strategiju , te da se ne mora suhim zlatom plaæati Rajko Magiæ iz Belupa. Bilo kakav plan bolji je od nikakvog (sadašnja situacija).

65
Recycle Bin /
«  u: Prosinac 18, 2008, 21:01:49 »
Dinamo je završio mercato...Hajduk je doveo Brkljaèu i Tomasova, produžio sa Gabriæem...a gdje je Rijeka?

RR je nakon burnog ljeta obeæao da æemo spremni doèekati zimski prelazni rok , što je još jedna duda varalica u stilu Ive Smranadera. Normalno mi æemo prièekati da proðe Božiæ, da ljudi obave zimske radosti i naturalmente u podne i kvarat poklonit Anasa za dva tri retardinja, poluinvalida koja æemo dobiti na posudbu, uz kvalitetna pojaèanja iz obeæane zemlje Argentine.

Rubeša i Rubèiæ bi mogli priznati : Malo nas je al smo za k...

66
Recycle Bin /
«  u: Prosinac 17, 2008, 20:16:55 »
Anas je nakon 10 utakmica shvatio da je prerastao Rijeku.

A.Pamiæ æe shvatit nakon pet...vjerovatno æe i on ubrzo u naše najbolje klubove

67
Recycle Bin /
«  u: Prosinac 17, 2008, 18:17:14 »
Ponašanje naše superkvalitetne uprave je tragikomièno. Cijelo vrijeme mislim da je to tek neka noæna mora , neslana šala Top Liste Nadrealista ili Monty Pythona....i mislim kad otvorim oèi proæi æe, to nije istina. Ali ne ti moroni tonu sve dublje i dublje.

Nikako ne mogu vidjeti po èemu je to Anas prerastao klub Rijeku. Kako se rješavaju ti problemi  mogli su nauèiti na primjeru Dinama,Manchestera Juventusa. Koliko god Modriæ cmizdrio , dok gazda nije digao rampu igrao je za Dinamo. I Ronaldo je plakao za Realom , ali još nije otišao i neæe dok ovi dobrano ne zavuku ruku u kesu. Beckema su šupirali kad je bio na vrhuncu , zaradili lovu i riješili se umišljene zvijezde.
Juventus je u nekoliko navrata prodao svoje najveæe zvijede na kad su prošli zenit karijere - Baggio, Zidan, Viali za dobru lovu , al imali su spremne zamjene (jeftinije ,nizraubane  a mlaðe i željne uspjeha) -Del Piera , Nedveda, Bokšiæa...

Normalno za naše intelektualce je to SF. Èim neko malo iskoèi iz prosjeka pusti ga da ne talasa. Prodaj sve uzmi pare i bježi.

A najavljeni shopping u obeæanoj zemlji Argentini mi je isto malo žešæa fora. Nema se, krpa se kraj s krajem , prodaje se ono malo sirotinje što vrijedi "ali imamo dobre veze u Argentini. we know people who knows people. Dolaze nam kapitalci za šaku dolara. Trajanje ugovora 3+2 (mjeseca)...èa æeš recesija"

68
Recycle Bin /
«  u: Prosinac 14, 2008, 16:16:56 »
Slažem se da je Anas najbolji igraè Rijeke i jedan od najboljih u HNL-u, ali to mu ne daje za pravo da bira utakmice , odreðuje sastav i taktiku Rijeke. O davanju izjava mogao bi malo nauèiti od Scorije i Ðaloviæa (pa èak  i Ercega).

Ahmad je najbolji strijelac Rijeke , svojevremeno je trpao više od Eduarda. Èovjek godinu dana nije igrao ozbiljan nogomet. Vjerujem u njega , nije on preko noæi zaboravio sve. Normalno da nije domaæi , puno više bi mu se toleriralo , imao bi puno bolji tretman i status (vidi pod Prišè i Šafariæ). Dajmo mu još malo kredita , zaslužio je.

69
Recycle Bin /
«  u: Prosinac 13, 2008, 19:37:09 »
Ne znam èemu sva ta fama oko Anasa. Znam da je trenutno najbolji igraè Rijeke, ali mislim da je još nije prerastao. Da je neka faca veæ bi neki klub (osim Dinama) zagrizao za njega i njegove usluge. Njemu izgleda da fali par dasaka u glavi i ako neki "stolar" ili psihijatar to sredi možda i bude nešto od njega.

A koliko s..e zaslužio je da mu se oduzme kapetanska traka i pokaže da je samo jedan od 11, da se  ne može postavljati iznad trenera i kluba. Ako toliko želi u Dinamo - daleko mu lijepa kuæa

70
Recycle Bin /
«  u: Prosinac 13, 2008, 19:32:01 »
O.K. možda ne znam sve èinjenice o Rubeši. Meni je malo glupo zvuèala ta njegova špreha o radnièkoj obitelji , a nije baš objasnio što je njegov posao kao direktora. Kako je prièao sinoæ , sve što je dobro to je on napravio (ili bar inicirao) , a svi promašaji su ostavština Z.D. , ili ih je napravio neimenovani (duh sveti). Tko je doveo Tapaloviæa nitko ne zna - Ivanèiæ nije, Rubèiæ nije, Rubeša nije...Daliæ nije, jež nije. Izgleda da ga je doveo Gashi.

Inaèe mislim da je Rubeša pozitivac . Još je mlad i zelen i trebat æe još puno palente pojist da postane pravi direktor , da se može uhvatiti u koštac sa aždajama poput Mamiæa i Štimca.

71
Recycle Bin /
«  u: Prosinac 13, 2008, 12:19:22 »
Gledao sam sinoæ Rubešu kod Orlanda...rekao je sve ono za što se zalaže veæina na ovom forumu  : da veæina igraèa treba biti iz regije, da se ne smije svake polusezone mijenjati pola ekipe, da nam treba kontinuitet na svim razinama (igraèi, trener, uprava), da se do uspjeha ne može preko noæi, organizacija omladinske škole, jaèi scouting...

Ako je pomoæni teren i trening kamp goruæi probleme  ne kužim kako to 20 godina ne mogu riješiti. Trebali bi biti u kooperaciji sa nekim od klubova koji imaju dobar teren (npr. Luèki radnik) , tamo trenirati i mlade igraèe (i one koji su u drugom planu) dati njima. Ubili bi 2 muhe jednim udarcem. I nije mi jasno zašto razvijaju suradnju sa Vukovarom (iako nemam ništa protiv), a ne sa susjedom Pomorcem

Da bi se utržila nekakva veæa lova od transfera igraèa, trebalo bi nešto i uložit i riskirat. Po meni trebalo bi sa A.Pamiæem i Križmanom odmah potpisati ugovor na barem 5 godina, pojaèat im ugovor...nakon 2-3 godine uvjeren sam da bi vratili barem duplo od onoga što je uloženo u njih.

Za kraj èitam kako Dinamo i Hajduk kukaju kako su Vruæina i Sharbini precjenjeni , da Slaven i Rijeka previše traže. Nigdje ne piše da moraju u ta dva mafijaška kluba , mogu njih dva van granica lijepe naše.
Opet su se za plaæe i transfere u Dinamu i Hjaduku poèeli spominjati milijunski iznosi. Ubrzo æe doæi dan kad æe se sve raspuknuti kao mjehur od sapunice.  

I mene je nasmijao Rubeša kad je rekao da je iz radnièke familije ... samo ne znam od kuda je radnièko dijete sa nepunih trideset zašparalo za Jaguara na legalan naèin.

72
Recycle Bin /
«  u: Prosinac 07, 2008, 20:55:10 »
Vrijeme sunèano , teren travnat , pogodan za igru...na Katridi se skupilo 20000 duša...sve je bilo spremno za lijep i dopadljiv nogomet.
Vrhunske predstave i rezultati preporoðene Rijeke pod dirigentskom palicom RR bile su još jednom neodoljiv magnet za Rijeèane , koji su usprkos suncu, Opatijskom «Lungo mare» , Žurkovu i Štimèevom «Volim nogomet» došli bodriti svoj klub.

U prvom poluvremenu vidjeli smo nogomet iz bajke. Rijekini nastraji primorali su Cibaliju da ne izlazi iz svog kaznenog prostora. Munje su sijevale sa krila ( Matko , Križman) , a ton igri davala su danas za igru posebno inspirirana braæa Sharbini. Igra Rijeke bila je puna mašte i vica , Cibalijini igraèi prosto naprosto nisu znali od kuda im prijeti veæa opasnost, curilo je na sve strane , gol je «visio u zraku». Kada bi (sluèajno) i prešli centar tu su ih èekala dva Rijekina pit bula Štrok i Pamiæ , dok je obrana Rijeke podsjetila na najbolja izdanja Milanovih zvijezda – Baresi, Maldini, Costacurta, Tassotti. Samo Burcsa i dragi Bog  oèuvali su Cibalijinu mrežu netaknutom.

Trenerski genij RR i trenutak inspiracije Reufa Ramona Gonzalesa Chickita Fernandeza prelomili su utakmicu. Tek što su krenuli sa centra , igraèi Cibalije su morali ponoviti radnju. Naime Reuf je u stilu svog poznatijeg sunarodnjaka Maradone primio loptu na centru i poput tajfuna se stuštio ka šesnaestercu Cibalije. Još uvjek odjekuju zvukovi pucanja kième nesretnih igraèa Cibalije koji su se našli na putu omalenom Argenticu , on ih je vještim varkama i driblinzima izbacivao iz igre...a onda sjajan odarac sa 20-tak metara ...i GOOOL!!! GOL!!! GOLLLL!!! Burcsa je bio nemoæan , lopta se zakoprcala u mreži.

Na svakoj poziciji Rijeka ima barem 2 igraèa svjetske klase, èim primjeti da ritam igre malo padne Robi munjevito reagira i umjesto neumorne radilice sredine terena Pamiæa ubacuje miljenika navijaèa – maestralnog Botherušiæa. Ne zna se na kojoj poziciji je bolji – lijevi bek, desni bek, polušpica, zadnji vezni , strijelac, asistent,paker.. Hvala ocu , hvala majci koja ga je rodila,hvala Dali koji ga je doveo u Rijeku . Ulaskom rastrèanog Botherušiæa Rijekina igra dobiva novu dimenziju. Akcije se smjenjuju kao na tekuæoj vrpci , Ahmad, Križman, Štrok... u svakom potezu vidi se trenerov rukopis.

Petnaestak minuta prije kraja trener vadi iz igre Anasa koji dobiva standing ovation prepune Kantride  , a u igru ulazi pakleni golgeter Tarik. Rijeka se ne zadovoljava vodstvom veæ kreæe po drugi pogodak.

Nažalost mreže se više nisu tresle , a 20000 presretnih ljudi je pljeskom i pjesmom ispratilo svoje ljubimce nakon još jedne maestralne predstave i 11 pobjede u nizu pod dirigentskom palicom RR.

Direktor Rubeša ponesen igrom Rijeke je nakon utakmice izjavio :
Ne zvao se ja Mario ako ove godine ne budemo prvaci...iduæe napadamo Ligu Champions.

73
Recycle Bin /
«  u: Prosinac 04, 2008, 18:07:23 »
Na legendarnoj utakmici Rijeka-Osijek bila je prisutna i Armada Tetovo.
A èuo sam da ima  Armada Grenland i Armada Tirana . Za Rijeku navijaju svi navijaèi Dinama iz Tirane od kad smo im poslali èarobnjaka Dalu  :lol:

74
Sport /
«  u: Prosinac 04, 2008, 18:04:36 »
Dalmatinci nisu glupi , samo drže za svoje i drže se skupa. Sad se veæ radi pritisak. Sjeæate se kad je svojevremeno Štimac našamarao i izvrijeðao suca u poluvremenu utakmice sa Rijekom na Kantridi , kako je drugo poluvrijeme bila druga pjesma.

A mi Primorci  kozmopoliti kad nas netko "guzi" još skinemo gaæe. Primjer je naš vrli direktor Rubeša koji je "uvrijeðen i iznenaðen" prilikom sluèaja sranje kroz gusto granje.

Zadnjih par utakmica koje je Rijeka odigrala u neregularnim , vaterpolo uvjetima veliki Dinamo i Hajduk ne bi nikada igrali. Sjetite se odgode derbija na Poljudu prije par godina.

75
Recycle Bin /
«  u: Studeni 30, 2008, 20:02:32 »
Po mom skromnom mišljenju penal je bio smiješan , a Pakasinov komentar tragikomièan. Drugi gol pao je nakon opsajda od 22,5 metra.

Ali to nije alibi za pušionièaraski mentalitet i olako dobivene golove...ozbiljne ekipe nakon 0-1 na onakvoj kaljuži od terena ne bi dobile gol da se igra još tri dana. Nije mi jasno da li je Budicin bio na nekoj drogi ili šta se dogodilo s njime danas. Baletan Ahmad (maneken Ariela) nakon što cijelu utakmicu nije uspio zaprljat dres ne bi mi više zaigrao pa taman da se na glavu postavi.

Mada mi Rupèiæ i njegov tim ne ulijevaju povjerenje, nekako mi se èini da tu ne leži cijeli problem. Sa ovakvom ekipom ni Capello ni Alexa ne bi napravili puno bolji rezultat.

Po meni njima treba dreser , a ne trener. Dakle jedan kvalitetan kondicioni trener , i jedan dobar psihijatar (jer za ove morone psiholog nije dosta).

 Str: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 12