• Home
  • Search
    •  
  • Login
    • Korisničko Ime: Lozinka:
      Jeste li propustili svoj aktivacijski email?

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - Che Gevara

 Str: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12
76
Recycle Bin /
«  u: Studeni 27, 2008, 17:39:01 »
Ne znam na èemu bi se trebao temeljiti optimizam.
U zadnjih 10-tak godina dokazano je da u našem klubu "samo mjena stalna jest". I u razdoblju kad smo imali para , koliko toliko "sreðen" klub i ambicioznog predsjednika nije  ništa napravljeno po pitanju neke konzistetne sportske politike koja bi imala glavu i rep, i neki realni cilj.  Svake godine promijenimo barem 20 igraèa (10 in 10 out), ove koji nešto vrijede potjeramo , raskidaju se ugovori , puštaju se ljudi bez odštete (ili za šaku dolara),  a dovode se razni poluinvalidi. Istina za nula kuna odštete ,al mislim da baš ne igraju za èavle.
I tako iz godine u godinu stvara se ekipa za iduæu godinu, pa za iduæu, pa za id iduæu...igraju razni Škore, Tapaloviæi, Bodrušiæi, Jakiroviæi ...a Juzunoviæi, Tadejeviæi , Rukavine ili propadaju ili idu trbuhom za kruhom...al doæi æe jednom valjda neki Mojsije da nas odvede u obeæanu zemlju (i donese naslov prvaka)

77
Recycle Bin /
«  u: Studeni 26, 2008, 20:57:29 »
Naš voljeni klub me ne može više nièim iznenaditi. Samo se ja sam sebi èudim,  jer više nisam tinejðer , a  svake se nedjelje nerviram i povremeno smrzavam , kisnem i strepim nad rezultatima i igri tragikomiène kreature od kluba.

Zadnji dani ponosa i slave otišli su sa Scorijom (kup 2005) i Skoèiæem (0:4 u Splitu)...uz povremeni bljesak (4:0 protiv Hajduka na Kantridi).

A samo godinu dana prije , nakon te velelebne pobjede , prave rapsodije protiv Hajduka, sve je izgledalo idilièno. Nismo baš imali neku igru, ali gazili smo sve pred sobom (afirmirali 2 mlada igraèa) i imali Dinamo na pladnju...Dinamo koji je bio u rasulu prije Ajaxa...i odigrali ko pi.ke na Maximiru, pali bez ispaljenog metka.  Od tada pa do kraja sezone više nismo pronašli igru, kao da je šejtan unišo u svlaèionicu Rijeke i pod stijene Kantride.

Mnogi æe reæi "lako je poslije bitke biti general" , ali ne mogu se oteti dojmu da da smo kojim sluèajem "sluèajno" zadržali kostur prošlogodišnje ekipe uz dva-tri prava pojaèanja (pogotovo u veznom redu) gazili bi ove godine sve pred sobom. Dinamo i Hajduk su u banani , ni ostali baš nemaju neke strašne ekipe. Èini mi se da je trebalo imati samo malo pameti, malo hrabrosti i nešto sitno para (današnja ekipa puno manje košta...ali i puuno puuno manje vrijedi)

I da fali još taj nesretni pomoæni teren , a ni glavni nije baš nešto...al isto je bilo i veæ legendarne 99-te pa nam nije smetalo u pohodu na vrh.

Danas protiv Zagreba stvarno ne bi bilo pošteno da smo prošli dalje. Nastavimo li ovako dalje bit æemo klub u rangu Buduænosti iz Titograda i Slobode iz Tuzle koji su uvijek bili u zlatnoj sredini u Jugo ligi i nikad se nisu borili za ništa, samo su vegetirali.

78
Recycle Bin /
«  u: Studeni 11, 2008, 20:07:27 »
http://sportal.vecernji.hr/vld/sportal/ ... 76F18AD2.2


Zamislite da su dali samo 7% više...prvi bez beda...ma šta prvi Liga Champions  :lol:

Sva sreæa da je danas Martinje pa mu neæemo zamerit.

79
Recycle Bin /
«  u: Listopad 08, 2008, 15:14:01 »
nek bude par kola trener Ostojiæ...a kad dobije nogu u Totenhemu angažirajmo Segia Ramosa, on je dobar sa Scorijom  :lol:

80
Recycle Bin /
«  u: Rujan 20, 2008, 11:48:35 »
Pa ne pratim baš dugo. Recimo od 87' i utakmice sa Standardom nešto malo intenzivnije.

Volio bih da budemo kao Ajax iz 90-tih , ali to ni sam Ajax više ne može napravit.

81
Recycle Bin /
«  u: Rujan 20, 2008, 10:53:37 »
Imate li ideju koga bi mogla dovesti naša bajna uprava? Dinamo ima 20-30 puta više para od nas - i koga su doveli? kamo su potrošili lovu?
A Hajduk ? Oni imaju vreæu bez dna. i koje su to bajne igraèe doveli ovog ljeta? sve retarde i invalide.

Po meni trebali bismo slijediti put Zagreba i Slaven Belupa. Slaven Belupo je dokazao da se i sa manje para , ako imaš viziju može napravit dobra ekipa koja ima igru. Za polovicu igraèa Slaven Belupa nisam nikad èuo , a deèki igraju ko navijeni. Mada ne vjerujem u prièe da su oni "bez gaæa", ima Slaven dobre sponzore (Podravka, Belupo) ... i "sponzore" (Polanèec, Frišèiæ)

Juèer sam gledao Ivanèiæa kod Orlanda. Mislim da ima realna razmišljanja i da je korektan. Bilo bi ljepo da uživa podršku uprave i navijaèa bez fige u džepu (pogotovo tu mislim na upravu). Osobno bih bio zadovoljan da se ostvare njegova razmišljanja i želje - da budemo meðu prva 4 u prvenstvu, da momèad neprestano raste (a ne da se igra raspadne na proljeæe) , da se afirmiraju mladi igraèi i da se iskistalizira kostur ekipe za slijedeæu godinu.

Najlakše je pljuvat po svemu i biti u vjeèitoj oporbi, dovoditi sve u pitanje. I ja bih volio da budemo prvaci veæ ove godine i da za nas igraju Ronaldo, Messi i njihovi prijatelji (jer sad imamo para od Pamiæa, Marèiæa, Ðaloviæa...) i da nas kupi Slavica Ecklestone ili neki Jurièiæev prijatelj iz Abu Dabija i ...i onda je svizac zamotao èokoladu

82
Općenito /
«  u: Srpanj 29, 2008, 15:29:38 »
Èitam da Daliæ plaèe za Bodrušiæem...kao da je znao da æe doæ u Tiranu ne bi ga vodio u Rijeku. Ja bih mu ga prepustio kao oproštajni poklon u paketu sa Èagljem i Haliloviæem. Tek toliko da ostanemo u dobrim odnosima kad bude trenirao Hajduk  ili Dinamo što mu je životni san (a i moj je da im trener bude Daliæ)

83
Grad Rijeka /
«  u: Srpanj 26, 2008, 12:51:51 »
Sad bi samo trebalo uložit koji euro i vratit sve Rijeèane razasute po cijelom svijetu i bili bi prvaci Europe . 2 mil eura uložena u vaterpolo bili bi strašno jaki- ista cifra uložena u HNK Rijeku ne bi (i neæe) donijeti ništa

84
Recycle Bin /
«  u: Srpanj 19, 2008, 22:03:57 »
Citat: "kiki_ri"
prodane duše :) ...


...mogu da nam ..še  :lol:

85
Recycle Bin /
«  u: Srpanj 19, 2008, 11:15:36 »
Izbrisao sam ga. Vidim da sam poèeo pisati gluposti.  :roll:

86
Recycle Bin /
«  u: Srpanj 19, 2008, 10:51:18 »
:(

87
Općenito /
«  u: Srpanj 18, 2008, 12:51:10 »
Treba uèiti od boljih od sebe.
Dinamo
1) Badelj sa 19 godina ima 5-godišnji ugovor u Dinamu (kao i skoro svi njihovi igraèi). Polako ga i pametno uvode u igru.
2) kad vide da im fali lijevi bek, gazda sjedne u auto , ode u Getro i kupi kvalitetnog lijevog beka. Jes da se ima para na bacanje (Hrgoviæ kao jedan od slabije plaæenih igraèa imat æe ugovor od 300.000 eura/godinu)
3) cijela ekipa definirana i uigrana do 20.07.

Rijeka
1) Krailach ima 19 godina. Trenirat æe 2 godine , neæe igrat ništa. Taman kad uðe u prvu ekipu isteæi æe mu ugovor i Rijeka pa-pa. (poèet æe Anasove prièe, premali mi je klub, nemam s kime igrat...)
2) fali nam stoper. Na kraju æe izvuæi iz recycle bina nekog invalida koji nije 3 godine nigdje igrao. dat æe mu 100.000 eura/godinu. Turkalj, LJuboviæ i prijetelji nek pasu travu godinu - dvije
3) ekipa se stvara u hodu. Taman æe bit najbolji prije zimske stanke. Pa æemo onda prodat 2-3 igraèa... opet Jovo nanovo...Tek tako da bude napeto..
4) natezanje sa Ðaloviæem i Anasom mi stvarno ide na živce. al popiješ dvije žute i opet je sve O.K.

88
Općenito / Odg: Prijateljske pripremne utakmice
«  u: Srpanj 17, 2008, 12:56:32 »
Vidi se napredak u odnosu na Daliæevu eru. Mada su Pamiæ, Kreilach, Turkalj, Križman i Tadejeviæ pokazali dosta mislim da ne mogu sada biti nosioci Rijekine igre. Ipak ne bi bilo loše da se dovede Tapaloviæ (ako je u dobrom stanju) i jedan stoper (ali samo ako æe bit pravo pojaèanje). Jedno su prijeteljske utakmice, a drugo je borba za bodove, kad doðe stani-pani. Mislim da ove mlade treba polako uvoditi da ne izgore prije vremena. Ðaloviæa ne bih prodao sada. Dao bih mu kapetansku traku, tih 200.000 eura i ugovor na pet godina...pravi je igraè, fajter, grize cijelo vrijeme. Puno bi pomogao ovoj ekipi, a cijena mu može samo rasti nastupima za reprezentaciju Montenegro... ali izgleda da je to veæ gotova stvar da ide æa. Mogli su reæi da mu je ovo zadnja tekma , ovako æe otiæ ko Ivanov, bez traga, bez cvijeæa, bez pljeska, samo preko noæi kao da ide u Aušvic. Al ajde imamo Šarbu i uskoro mladog perspektivnog Havjæanina...dakle sve preduvjete za pravi spektakl  :lol:

Naša mila i draga uprava bi trebala malo uèiti od Mamiæa kada se i kako prodaju igraèi, kako im se nabija cijena, kako uvijek treba imati spremnu zamjenu. Ne kažem da je on cvijeæe, ali mora mu se priznati da je tata-mata za te stvari. No mladi su nauèit æe.

I opet je juèer bilo bilo istih 1000 psihopata na tribinama koji æe dolaziti i po kiši i po snijegu i po suncu i kad smo prvi i kad smo zadnji i kad je trener Daliæ i Ivanèiæ i Graèan i Scorija i....

89
Općenito /
«  u: Srpanj 16, 2008, 16:03:16 »
Mislim da bi neki (R.R., M.R. , I.V.F) trebali prestat pit ove Riverove persen tabletice i preæ na žute, one su prave, za raspoloženje a ne depresiju.

Kako stvari stoje imat æemo ekipu selekcioniranu od poluinvalida koji nisu igrali zadnju godinu dana ozbiljan nogomet (Ahmad, Novakoviæ, Haliloviæ, Tapaloviæ, Dabac). Oni bi trebali biti oslonac ekipe i pokazat zanat ovim mlaðima (moš mislit)
Bilo bi pametnije uzet malo mlaðe, zdrave, pa i neafirmirane igraèe nego neka razvikana imena ...i tako i tako slijedi sezona bez optereæenja, samo zadnji ispada...pa nek igraju omladinci pojaèani sa Budicinom, Štrokom, Šafariæem Miladinom i Ðaletom.

Al ajde idemo se malo proveseliti veèeras na Kantridu, kao i mnogo puta do sada  :D

90
Recycle Bin /
«  u: Srpanj 10, 2008, 20:31:51 »
A ja se od te legendarne pobjede nad tadašnjom favoriziranom Croatiom za koju su tada igrali Dario Šimiæ, Silvio Mariæ, Igor Cvitanoviæ, Dražen Ladiæ i Mark Viduka sjeæam fešte u Timeu na Zametu. Kad su Viškoviæ i Tomišiæ preuzeli ulogu šankera i toèili pivo koje je teklo u potocima, a pjesma se orila duboko u noæ.

Ova ekipa mora pojest puno palente da se približi tadašnjoj Rijeci. Normalno ni onda se ekipa nije selekcionirala godinama, veæ se sve poklopilo....i onda umjesto da se iskoristi taj zanos i euforije i stvori pravi klub, ode sve u p.m. - Musa u Hajduk, Milinoviæ i Pilipoviæ u Dinamo...pa 6-7 godina totalna pušiona...do Scorijinog kupa

Uspjeh bi bio da ova ekipa stvori pobjednièki duh zajedništva , klape, da svi dišu ko jedan. Onda nam ni atomski Dinamo (sa zoo-vrtom) ni nuklearni Hajduk (pun invalida) ne mogu ništa.

 Str: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12