• Home
  • Search
    •  
  • Login
    • Korisničko Ime: Lozinka:
      Jeste li propustili svoj aktivacijski email?

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Teme - koma

 Str: 1 [2]
16
Vidim da nitko neće, a povijesna utakmica kreće za manje od 36 sati. Povijesna  jer igramo na novoj bombonjeri, rijeci snova, ruji ilisamo stadionu Rijeka.

Šta očekivati osim 3 boda? Dobru igru, sigurnu obranu na čelu s ponovno Vargićem?!, rastrčanog Moću, rasterećenog Anasa i ubojitig Bekima. Jedno 4:0 bi me više nego zadovoljilo dok euforično u 88 minuti cijeli novi stadion skače i urla. Znam da ovo otvaranje nije dostojno jednog projekta, ali uzalud nam lijepe priče kad nam je bodovni konto sve tanji. Naime nisam još nijednom falio kod otvaranja teme - vavik 3 boda.

Sastav? To valjda ni kek još ne zna, ali igrat ću se pogađanja. Na golu predmijevam da će se vrnut Vargić, Sluga je uspio ne iskoristit šansu a i navodno je na pol puta za speziu.
Obrana: Ristovski, Mitrović, Samardžić, Leovac
Veza: Tomasov,  Močinić, Mojses, Sharbini
Napad: BB - Balaj, Bezjak

Ajmoooooooooooo

17
Vidim nema teme, a i o kiši ovisi hoće li biti utakmice (vidi sliku). U svakom slućaju, ako se slučajno i smiluju prognoze, a naši uključe neke jače pumpe, očekujem "pravu prvenstvenu" utakmicu, pred 2000-3000 tisuće ljudi, po blatu do koljena.


Vjerojatno će Kek malo pilit naopako da mojzes nije trenirao, da mu je načet ovaj ili onaj, ali s obzirom da zbog žutih kartona ne nedostaje nitko (neprovjeren info) vrlo vjerojatno izlazimo u najjačem sastavu:

                                                   
Vrgić
Tomečak-Lešković-Mitrović-Leovac
Jugović-Jajalo-Močinić-Šarbini
Mozes-Kramarić

Neka pitanja se postavljaju unaprijed:
Možemo li rutinski uvalit slavoncima 5 komada do poluvremena?
Može li Šarba napokon zatrest mrežu, skinut dres  i uvaljat se u blato?
Hoće li Lord dobiti više od tri minute, te pokušati pucati u okvir vrata, a da nije iz penala?
Može li se Paminjo dan ranije napit krvi mamićima i uzet im bod ili 3?
Jeli to zadnji puta da gledamo Kramu na Kantridi s brojem 91?


JA se ufam da će odgovori biti pozitivni, Kramariću na proljeće možemo dati broj 9, tako i tako je free  ;)18
Recycle Bin / Pretplata 2010/1011
«  u: Srpanj 18, 2010, 20:06:44 »
S obzirom da je dosta nezamjeæeno prošla vijest o pretplati za novu sezonu
http://www.nk-rijeka.hr/content.asp?statID=1058

Dakle od A za 640 kuna do D za 150, jedna tekma je gratis, a i u ovaj ciklus ulazi i dinamo i hajduk

Interesira kako ovdje forumaši "dišu" u svezi glede iste. Naravno da ne možemo biti kao dortmund (prodano veæ 50 000 pretplata i morat æe prekinut dalnju prodaju), ali mislim da bi realno trebalo biti barem 10 posto stadiona pod pretplatom (dakle 1000 ljudi). Na kraju æe biti valjda jedva 100. Napominjem da su se ove godine sjetili pustit pretplatu na vrijeme i èak se vrte reklame po radiju.

Cijena æe vjerojatno opet igrati ulogu, iako po meni nebi trebalo, jer najjeftinija D tribina je 150 kuna, za 9 utakmica i stim da su tu ukljuæene i dinamo i hajduk koji æe vjerojatno biti nešto skuplje - ovisno o trenutnoj situaciji.

Ja kupujem, da vas vidim ostali

 Str: 1 [2]