• Home
  • Search
    •  
  • Login
    • Korisničko Ime: Lozinka:
      Jeste li propustili svoj aktivacijski email?

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - Anonymous

 Str: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 134
46
Recycle Bin /
«  u: Svibanj 05, 2008, 19:09:32 »
Citat: "DIONIZ"
taj tudor je bio standardni igraè u jednom juventusu i hrvatske reprezentacije,živkoviæ je bio kapetan reprezentacije,standradni u stutgartu,leverkusenu i portsmautu....sabliæ je igrao ligu prvaka u kijevu,i takoðer je reprezentativac,šta se za naše èaglja,budicina i vuèka nebi reklo...cernat je bio bog u rumunjskoj reprezentaciji,rukavina najveæi talent koji veæ sad vrijedi skoro pa 5 miljona eura,kaliniæ da ne govorim...i andriæ je igrao ligu prvaka pa valjda neki kur vrijedi..nadam se da je ti to dosta....mi imamo ivanova,i sharbinija kao veliku mladu nadu....


mnogo perfekta... po toj logici možda bi prosineèki bio najbolje pojaèanje?
jakir je igrao europske utakmice takoðer :lol:

a što se rukavine tièe... molim ti reci mi da se šališ?  to koliko se njihova cijena napuhuje je nešto sasvim drugo od realne kvalitete..

47
Recycle Bin /
«  u: Svibanj 05, 2008, 17:31:54 »
Citat: "DIONIZ"
a i hajduk,priznali mi ili ne,ima daleko kvalitetniju ekipu od nas,e kado njih je problem trenera jer se ne bore,ne trèe i izgledaju mi ko prošlogodišnja rijeka..ma odakle ti to?

tudor i živkoviæ su po tebi kvalitetni igraèi? pelaiæ? liniæ?  rubil? ....  ili su možda maloèa i gabriæ ta ekstra klasa?

tko to u ovoproljetnom hajduku èini tu ogromnu kvalitetu??

48
Recycle Bin /
«  u: Svibanj 05, 2008, 16:52:29 »
Citat: "DIONIZ"
ovo se slažem da je sam birao igraèe i da je sam kriv da mu nema ko igrat i da je sam kriv šta se npr u jednog ššafariæa uložilo 300 000E....

ali ne slažem se ovo boldano....sam si napisao,daliæ je njih natjerao da igraju i trèe itd,ali nemože daliæ preko noæi natjerat nekoga da postane bolji igraè nego šta je...sam kažeš,naši se bore,trèe i sve to,ali to šta naši napadaèi ne doðu u šansu za gol cijelu utakicu i to šta èagalj svaku utakmicu pliva u obrani ili to šta šafariæ igra ko balerina,to je veæ neka drugas stvar...

trener igraèa može natjerat da trèi(šta je daliæ i uspio),ali da da loptu sa oèima,ili zabije neki eurogol,ili uzme protivnièkom igraèu loptu bez da ga slomi(èagalj),e to je veæ malo teže.....


ali trener igraèu mora moæ objasnit da se ne skriva iza obrambenog, da izaðe iz zaleða da se napadaèi razmaknu kako se ne bi ugušili, da objasni obrani kako da stoji i da zacrta neke uigrane linije kretanja igraèa i lopte kako to ne bi bio džumbus. slažem se ovo nije kadar koji može osvojit titulu spram ovogodišnjeg dinama, ali  isti ovaj kadar da ima trenera bi lièio na nešto. i to na nešto dobro.

49
Off topic /
«  u: Svibanj 05, 2008, 16:22:05 »
robinho meni je jasno da je tebi jež neki intmus i da se ovdje postavljaš kao njegov glasnogovornik, ali to ne znaèi da ne možeš upotrijebit vlastitu glavu kad pišeš i barem promislit prije nego što nešto napišeš.

ti dosada nisi naveo niti jedan struèno trenerski(ne akviziterski) argument za daliæa, a protiv svojih 'oponenata' pak koristiš samo neargumentirane floskule.

konkretno samu jednu stvar æu izdvojit iako ih je u tvojim postovima hrpa:

sens1 izjavi da je ivankoviæ kvalitetan i studiozan trener a tvoja replika na to je da je mamiæu ljubio noge dok ga ovaj nije šutno. na stranu èinjenica da je branko sam otišao, objasni mi kako ovo osporava ili ulazi u polemiku sa onim što je sens1 rekao?
takvih primjer ima milijon.  

tvoja polemika sa snješkom je skoro pa maloumna. argumentacija  tipa " nja nja nja žali se koliko hoèeš, ali dala ostaje jer ga jež voli" je dostojna vrtiæa i samo vrtiæa. istom argumentacijom bi (netko) mogao u topicu 'rijeka prvak' pametno ustvrdit :'nja nja nja  rijeka nikad neæe bit ozbiljan klub i zalud vi to sve komentirate i pratite.."

Znam da je mnogima (ne samo tebi) problematièan cijeli koncept argumentiranog polemiziranja i da vas ima masu koji ste zapeli u 'moj je tata jaèi od tvog' fazi razvoja, ali ajde se malo potrudite koristit moždane vijuge.

50
Sport /
«  u: Svibanj 05, 2008, 13:10:03 »
i dalje ne vjerujem.. svaka èast. i još èinjenica da nije zvao mandžukiæa..
još kad bi deèki možda i  zaigrali [-o<

51
Recycle Bin /
«  u: Svibanj 05, 2008, 12:40:57 »
Citat: "aahzinho"
[

Recite mi, bi li netko od vas bio spreman uloziti stvarno velike kolicine novca u Rijeku, znajuci da iz toga necete imati nikakve koristi, osim nekog zadovoljstva dobrim rezultatima kluba (a Slavica mi se ne cini kao tip zene koja je mladost provodila pod stijenama Kantride)? Ulaganje Ecclestonovih u Rijeku je realno moguc otprilike kao i naslov prvaka u iducoj sezoni...ja bih. i to ne samo radi entuzijazma veæ zato što bih se povodio onom 'kruha i igara'.
naime za kvalitetno osvajanje vlasti i šerifovanje gradom stoku treba nahranit i zabavit. a kud bolje nego nogometom. dodaj uz to novi list za oblikovanje javnog mnijenja i eto ti jedne od najrazvijenijih regija pod tvojom kontrolom.

52
Recycle Bin /
«  u: Svibanj 05, 2008, 00:32:38 »
kljuè u bravu

53
Recycle Bin /
«  u: Svibanj 05, 2008, 00:20:22 »

1. odvojeno iz teme o cibaliji
2. @sesta kolona: crvena slova su za službene izjave moderatora. pec pec:)


54
Recycle Bin /
«  u: Svibanj 04, 2008, 22:59:16 »
Citat: "DIONIZ"
Citat: "river"
Ma prvo i osnovno obrana! Kad se stane u blok ne bi smjela lopta uopæe doæi do našeg šesnaesterca, ma u naših 30 metara, to je ozbiljna obrana. A nama se napadaèi Cibalije, Meðimurja, Zadra šetaju kako god ih volja. Znaèi za iduæu sezonu, bez obzira tko da je trener, ovakve stvari se ne smiju više dešavati. Poslije možemo prièati o formacijama, o igraèima itd.
prvvo i osnovno nama nevalja ni obrana,ni veza,ni napad,barem nije valjalo protiv cibalije.....spominjete obranu,a šta su napravili napadaèi,koliko smo šanse stvorili protiv cibalije??nijednu,sluèajno zabili 2gola.....ono šta ja govorim,a neki me zbog toga pljuju dolazi na vidjelo...ova ekipa je prosjeèna ekipa za okvire hnl-a...osim anasa,ovo drugo su sve prosjeèni igraèi i daliæ je od ove ekipe izvuko maksimum....


malo više nego neki.. :wink:

daliæ iz ove ekipe nije izvukao ni 50%,a to vidjelo o kojem ti prièaš je oèito samo tebi.

da dodgodine na iste ove igraèe bez ijedne promjene doðe scoria ili  èak neki ozbiljan trener višeg ranga  bili bi 15 bodova ispred hajduka i sa igrom gdje bi se toèno znalo tko što radi. s druge strane da dogodine doðu vukojeviæ, kneževiæ i budan daliæ bi i dalje igrao kaotièno i nikako s možda nešto boljim bodovnim uèinkom a neki bi i dalje tvrdili da imamo preslab igraèki kadar.

pod broj 1 za najbitnije pojaèanje za slijedeæu sezonu nije èak ni stoper, ni vezni ni bek veæ TRENER.

55
Sport /
«  u: Svibanj 04, 2008, 18:24:45 »
pridružujem se èestitkama.
bravo. sad u osvajanje prve lige :wink:

56
Recycle Bin /
«  u: Svibanj 04, 2008, 14:48:00 »
Citat: "joy_division"
Da se vratimo na psovanje igraèa s B tribine, na utakmici protiv Meðimurja dvojica najglasnijih su ujedno bila i dvojica najstarijih na tribini, jedan ima valjda 70 godina i jedva hoda s nekom debelom štapinom.

A nekako sumnjam da su oni èlanovi bilo kojeg foruma, pitanje je da li uopæe znaju upaliti kompjuter.

Pa toliko o toj temi...


ma koja dvojica? :)

57
Arhiva / 3.05.2008 Rijeka - Cibalija
«  u: Svibanj 03, 2008, 12:13:56 »
Radman

Marèiæ

Vuèko

Budicin

Tadejeviæ

Šafariæ

Jertec

Štrok

Sharbini

Ðaloviæ

Božiæ

58
Arhiva / Re: 30.04.08. Rijeka - Meðimurje
«  u: Svibanj 03, 2008, 12:10:47 »
Radman 7

Jertec 6,5

Turkalj  6

Budicin  7,5

Tadejeviæ  6,5

Jakiroviæ  5,5

Bule 6,5

Štrok  5,5

Sharbini  8

Božiæ 7,5

Ðaloviæ 5

Škoro 5,5

Kreilach 5,5

Ramadani -

59
Ocjenjivanje igrača /
«  u: Svibanj 03, 2008, 12:08:02 »
Citat: "weser"
Citat: "Snjesko"
Bule 10 (sudjelovao kod svih akcija za gol, najbolji, definitivno mu treba novi ugovor, ovaj po kojem zaradjuje vise od Anasa je premalo)

Njušim li ja tu kakvu ironiju?

ironija ili ne. ocjena æe mu bit uvažena :wink: . pa nek se veseli

60
Recycle Bin /
«  u: Svibanj 02, 2008, 22:01:35 »
Citat: "Hacker-ri"
dajte prodajte Anasa. Evo ja cu ga zamjenit :) samo ga prodajte vise
pun mi je k..... price o njemu.

Nek on odluci.

Kapetan koji ne pozdravlja navijace, kapetan koji kad sudac donese sumnjivu odluku se povuce u sjenu reflektora, kapetan koji to ustvari nije...

prodajte ga vise, neka sam odluci di ce.
Oce propadat u Dinamu na klupi i cekat kao Pokrivac jednu sezonu, ili ce tu sezonu dve igrat u Rijeci i otic negdje gdje mu nece trebat nikakav Mamic da bi uspio.

Ako je pametan, 30% nece nikad davat Mamicu, sta Corluka,Da Silva i Modric mu daju do kraja zivota.


i onda se èudiš da te cijelu tekmu prcamo zbog sharbinija?

jbte dovedi si krdo agresivnih i ekstrovertitanih ulizica pa uživaj onda.

 Str: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 134