• Home
  • Search
    •  
  • Login
    • Korisničko Ime: Lozinka:
      Jeste li propustili svoj aktivacijski email?

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - scapa flow

 Str: 1 ... 4 5 6 7 8 [9]
121
Recycle Bin /
«  u: Studeni 11, 2008, 13:41:18 »
bez obzira na sve rijeka ide dalje. èvrsto vjerujem da u našoj ekipi postoji barem 5 prvotimaca koji æe dati sve od sebe u daljnim utakmicama daju sve od sebe za pozitivan rezultat.
u prvenstvu æemo se muèiti, no prolazimo dalje u kupu.

122
Recycle Bin /
«  u: Studeni 11, 2008, 13:37:04 »
ovo je loše. prepucavanja po novinama su znak da nikako ne ide. sezona definitvno otišla u nepovrat. trener, a pogotovo igraèi moraju riješiti neke stvari sami sa sobom.
 uostalom otkuda TOTu hrabrost   da javno komentira ili ocjenjuje igraèe. to ili radi u svlaèioni direktno sa igraèima, ili prepusti rubèiæu kao jedinom glavnom treneru ekipe.
TOT se nema što javljati, on je pomoènik i gotovo. svoje ideje, taktike  i zamisli dogovara sa rubèiæem i rubèiæ mora odluèiti da li ih primjeniti ili ne.

znaèi pod hitno uspostaviti hierarhiju u svlaèionici meðu  trenerskim stožerom. treba biti èvrst i konkretan, i ujdeno ne dopustiti ovakve anasove ispade preko novina.

da li itko od vas smije javno komentirati ili kritizirati naèin rada vašeg poslodavca? ja sigurno ne, veæ to s njim riješim u 4 oka. on me posluša ili ne, a nakon toga nastavljamo raditi na naèin na koji je on to odredio. ukoliko se ne slažem s time mogu otiæi.

ako se anasu ne sviða, neka napokon ode. neæe mi biti žao jer sa ovakvim nezalaganjem i nezrelošæu neæe apsolutno nigdje uspjeti osim možda u 2. švicarskoj   ili 3. njemaèkoj ligi.

123
Recycle Bin /
«  u: Studeni 05, 2008, 00:15:59 »
ma boljka skoèiæa,ivanèiæa, rubèiæa, vuèeviæa, biliæa i sliènih bivših nogometaša-friških trenera,je to da im još uvijek nedostaje kvalitetno trenersko iskustvo koje se stièe godinama.
svi nabrojeni su dokazali u puno utakmica da jednostavno ne djeluju pod pritiskom i u kriznim situacijama. vrlo lako se opuste pri pozitivnoj seriji rezultata, pa su vrlo èesto znali naletiti na minu.
samo dugogdišnje iskustvo na trenerskoj poziciji u inozemstvu ili kvalitetnom hrvatskom klubu ti kroz godine daje jedno iskustvo, rutinu i improvizaciju da se ne naðeš u nenadanoj situaciji, a èak ako i uletiš u nju da se znaš pravovremeno iskopati.

124
Recycle Bin /
«  u: Studeni 05, 2008, 00:09:00 »
Citat: "cannondale"
Izvrstan tekst! A primjetio sam da se autor teksta nije ni potpisao  :shock:


ništa èudno, ali ujedno jako žalosno kad još uvijek živimo u lošoj državi gdje drukèije mišljenje automatski znaèi da si kontra države, kontra svih institucija, kontra svega hrvatskog i sl. i onda na kraju, svakog urednika jednog ovakvog èlanka tituliraju kao srbina (što samo po sebi u biti nije uvreda) i jugonostalgièara koji ruši zdravi hrvatski nogometni poredak i prijavljuje ih Uefi.  a ta prijava donosi titulu udbaša! pa da, samo bi okorjeli kosovac mogao svoju državu prijaviti nekom stranom tijelu zar ne?huh, katastrofa! ma muka mi je od toga omalovažavanja ove regije, ali što kad vodstvo kluba, a ni grada nikad nema muda u pravom trenutku, i onda te gaze.

mah, sretan sam da je rijeka moj grad, ali nesretan da nam je državni sustav tako nezdrav.

125
Recycle Bin /
«  u: Studeni 03, 2008, 15:45:56 »
nogometno sam neobrazovan tj. nisam nikad trenirao taj sport, tako da sam veliki laik u pogledu tijeka treninga jedne nogometne ekipe.
ovo pišem jer sam upravo proèitao izjavu rubèiæa kako su igraèi sami tražili izmjene.
to je šokantno i mislim da tu treba tražiti pod hitno razloge loših rezultata.  znaèi pritisnuti kondicionog trenera ako on uopæe postoji i ujedno porazgovarati sa igraèim i najaviti im neigranje u sluèaju nemoguænosti držanja istog nivoa energije kroz èitavu utakmicu.
ne znam, ali da meni netko traži da ga vadim zbog izmorenosti, ne bi mi igrao bar 2-3 utakmice zbog toga.
nadam se da bi to imalo pozitivan efekt na igraèa.
to je kao da u uredu gdje radim odem do direktora i kažem mu èuj, ne mogu u cijelosti odraditi ovaj predmet, daj neka sada netko drugi preuzme!
pa da to napravim 2 puta, dobio otkaz momentalno. to jednostavno znaèi da sam nesposoban samostalno i s povjerenjem odraditi zadani mi zadatak.

126
Recycle Bin /
«  u: Studeni 02, 2008, 18:26:51 »
kritika je uvijek bitna, kod svih javnih osoba pa tako i nogometaša, pogotovo ovih naših kvazi zvijezda.
kritika  ih ili slomi i odustanu od profesionalnog nogometa ili ih izgradi i dovedu se u fazu da im se 2-3 loše tekme progledaju kroz prste.
kad netko stalno radi iste greške, jednostavno ga se mora kritizirati.

evo radman npr. mene je njega strah, ne znam, ali nikako da nam ulije neku sigurnost i da potjera momèad naprijed. i onda mu se npr.  desi da neproraèunato izleti vugrincu, ovaj ga hladnokrvno lobira i 1:1.
tu se vidi razlika u klasi , samopouzdanju i sigurnosti.
nama pod hitno treba golman.

127
Recycle Bin /
«  u: Listopad 26, 2008, 21:11:26 »
hm, izgleda da se ovi dinamovi južnoamerikanci nisu zarazili, pa samo od tih latinoamerikanaca mogli bi  složiti gotovo èitavu ekipu + manðukiæ na golu.

128
Recycle Bin /
«  u: Listopad 26, 2008, 20:59:42 »
ne poznajem èovjeka, no pokazao je da se ne zna prilagoditi u neplanirianim i vanrednim situacijama. nema flexibilnost, niti sposobnost pametne i trenutne improvizacije. èovjek po najjednostavnijem politièkom obrascu odvrti par šabloniziranih reèenica totalno suprotnih interesu kluba. ujedno je itekako bio pod tremom i ponašao se kao kanidat za hrvatskog  idola ili slièno. prestrašen, nesamouvjeren, neodluèan i faca  tipa, "molim te bruno nemoj me više ništa pitati jer æu se i ja usrati"

takav èovjek ne može predstavljati klub. za ovu poziciju je preslab, možda je odlièan poslovni èovjek i upravitelj u uredu, ali javni nastupi nisu za njega ili ih pak pod hitno treba što više prakticirati.

129
Recycle Bin /
«  u: Listopad 26, 2008, 20:46:22 »
ivankoviæ govori da su uzeli 2 juniora i 1 kadeta. nije mi  jasno,pa zar je i još 20 juniora bolesno da su morali i kadete uzimat.

130
Recycle Bin /
«  u: Listopad 26, 2008, 20:36:48 »
ja sam svoju rijeèku dužnost obavio i uputio email na:
mario.rubesa@nk-rijeka.hr

131
Recycle Bin /
«  u: Listopad 26, 2008, 20:10:53 »
evo rubeša me natjerao da pustim prvi post na ovome forumu. gledam i slušam ga tu i ne vjerujem. tu su ga gurnuli uz sami  rub stola, uz ivankoviæa i deèko zaista izgleda manje vrijedan. užas, a onda njegova izjava, kao da slušaš glasnogovornika dinama. i još bruno iz rubeše pokušava izvuèi neku reakciju, no ovaj mrtav hladan govori nešto kao - to je normalno u ovakvim situacijama...

kako god, eto i mene na ovom forumu!

 Str: 1 ... 4 5 6 7 8 [9]