• Home
  • Search
    •  
  • Login
    • Korisničko Ime: Lozinka:
      Jeste li propustili svoj aktivacijski email?

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Teme - _kova_

 Str: 1 2 [3] 4 5
31
Recycle Bin / Otisao nam je Skocic, sad imamo Bracuna
«  u: Prosinac 14, 2006, 09:53:09 »
sta rec o budali koja tjera Rubila iz Rijeke?!?! zaista ima viziju  :x

32
Sport / NK Pula pred gašenjem!
«  u: Prosinac 04, 2006, 15:43:30 »
NAKON što je Krunoslav Jurèiæ podnio ostavku na mjesto trenera NK Pule, dan poslije njegov su primjer slijedili svi predstavnici Izvršnog odbora! Bio je to logièan i što je najgore, najavljen slijed dogaðaja, tvrdi predsjednik Korado Soldatiæ.

Prvestveni remi s Cibalijom u posljednjem kolu HNL-a prije zimske stanke, bio je povod, a nikako uzrok kolektivne ostavke èelništva kluba, potonulog u višemilijunske dugove. Remi na Verudi bit æe, po svemu sudeæi i posljednja prvoligaška predstava u Puli ove godinu, a ne bude li sluha Grada, Županije ili nekim èudom HNS-a, klub bi i dugoroèno mogao zatvoriti svoja vrata.

IO sazvao je za 20. prosinac sjednicu Skupštine, iako æe dotad postojati samo fiktivno. Uoèi Nove Godine njegovi æe, sad veæ bivši èlanovi i službeno obznaniti svoju ostavku. Neki od igraèa, umorni od stalne borbe za neisplaæene premije, veæ su zatažili ispisnice i odustali od utjerivanja.

Kap koja je prelila èasu predsjednikova strpljenja dogodila se kada dotiènog nisu pozvali na sjednicu skupštine Nogometnog saveza Istarske županije, kao niti na sastanak Grada i èelništva HNS, na kojem æe se danas u 14.30 raspravljati o sudbini stadiona Aldo Drosina, a po novome i pulskog prvoligaša. Soldatiæ je poziv za današnje okupljanje dobio sluèajno, kada je na Sajmu Knjiga sreo gradonaèeknika Borisa Miletiæa. Tijekom sezone, Soldatiæ je èesto prozivan jer su njegove prijetnje ostavkom tumaèene kao novi u nizu pokušaja da od Grada izmuze koju kunu za Verudu.

Komentar glavnog tajnika naše nogometne vlade Zorislava Srebriæa kontradiktoran je.
"To mi je vrlo neobièno, s obzirom da je HNS poziv na sastanak dobio s adrese NK Pula. Iako je dominatna tema našeg sastanka trebala biti kompletiranje infrastrukture zdanja Aldo Drosini, razgovor o novonastaloj situaciji neæemo moæi izbjeæi." - kaže nam Srebriæ.

Ali, Vi ne bi niti trebali izbjeæi taj razgovor, veæ na njemu inzistirati. Hoæe li HNS pomoæi Puli pri sanaciji 4 milijuna kuna teškog duga ?
"O tome vam ne mogu govoriti dok nisam detaljno upoznat sa situacijom. Vidjet æemo nakon sastanka." - dodao je glavni tajnik. (www.index.hr)

+ Jutarnji list
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/cl ... e,53060.jl

33
Off topic / forum
«  u: Studeni 12, 2006, 15:27:16 »
pohvala na izgled foruma tj. plavo - bijele pozadine....odlicno svaka cast :D

34
Grad Rijeka / Rijeka rockerski grad? HAHA!
«  u: Studeni 01, 2006, 18:09:44 »
http://www.ri-rock.com/portreti173.htm
ovakve pojave su nam znane svima unazad dosta godina, grad se po meni poseljacio totalno. Vlasti grad dopustaju otvaranje "in" narodnjackih okupljalista usred centra, a deklariramo se kao mediteraski grad....al nazalost su ovakve stvari, pa i zalbe na razne suprahe, mamice, markovice borba sa vjetrenjecama. do kada???
sami sebe unistavamo....

35
Događaji u gradu / Leb i sol
«  u: Listopad 23, 2006, 00:22:52 »
turneja u svim vecim gradovima ex-yu. u nasem gradu nastupaju 29.11.2006. kazu da koncert nece trajati ispod 2 i pol sata. genijalna svirka i steta bi bilo to propustit...

36
Recycle Bin / nov informator
«  u: Rujan 27, 2006, 16:32:57 »
u subotu izlazi novi...prosli nisamnazalost imao prilike procitat
U subotu na utakmici Rijeka-Šibenik moæi æete proèitati novi broj Ponosa Kvarnera. Inaèe u drugom broju informatora KN Armada obradili smo seljdeæe teme: Pero Radakoviæ-legenda koja živi, izvještaj s utakmice Rijeka-Osijek, 1/16 finala kupa Ðakovo-Rijeka, te poseban izvještaj od naših èlanova koji su pratili hrvatske reprezentacije u Moskvi protiv Rusije.
I ovim putem zahvaljujemo sponzoru broja trgovaèkom društvu "Rijekatank" d.d. Rijeka
www.armada-rijeka.hr
http://www.armada-rijeka.hr/slike/Ponos ... ra%202.jpg

39
Recycle Bin / Ultras Livorno: No alla nazionale!
«  u: Kolovoz 16, 2006, 13:36:54 »
ultra livorno su stavili proglas na ulaz u svoju tribinu -curva nord stadiona u livornu uoci danasnje utakmice  o ne podržavanju talijanske repke. cini mi se da ima nekakve veze s politikom posto su oni "malo" komunisti ili moze bit da im ne pase izbor igraca sta je manje vjerovatno

40
Recycle Bin / Armada FC
«  u: Srpanj 29, 2006, 22:47:47 »

41
Sport / Igor Budan
«  u: Srpanj 21, 2006, 23:35:33 »
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/vi ... ,,36784.jl

Sretno u Parmi!
valjda ce se vratit jednog dana...

42
Sport / Pripreme za SP
«  u: Svibanj 25, 2006, 21:53:57 »
evo otvorio sam novi topic za nas koje cemo tekme gledat po kaficima i za ove sruge s kartama da nam se hvale o tome kako idu u Njemacku :lol:

"Boozer & son shine"
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/vi ... ,,27900.jl
 :lol:  :lol:  :lol:

43
Događaji u gradu / Joe Satriani u Opatiji!
«  u: Svibanj 16, 2006, 15:25:55 »
Na službenim stranicama Joe Satrianija www.satriani.com, svjetski poznatog virtuoza na gitari, osvanula je pomalo nevjerojatna vijest o njegovom gostovanju u Hrvatskoj. Kako je navedeno, ovaj bi legendarni glazbenik trebao nastupiti u Opatiji dana 13.7. i to u sklopu tamošnjeg ljetnog festivala.

Trinaest nominacija za Grammy, deset milijuna prodanih ploèa, osmo mjesto na Top 50 svjetskih gitarista ikada, deset studijskih albuma te dvadeset godina rada samo su neke od karakteristika ovog iznimnog umjetnika. Nekoga s takvim preporukama bilo bi doista lijepo vidjeti na djelu.

Od strane ovdašnjih promotora još nema nikakvih službenih obavijesti o koncertu, ali nadajmo da æe uskoro stiæi i 'glas' samog organizatora moguæeg koncerta Satrianija.
www.muzika.hr

meni jedan odn najdrazih gitarista. jednostavno genijalac :D

44
Recycle Bin / hajduk - Rijeka
«  u: Travanj 20, 2006, 01:16:20 »
po 6. put ovo prvenstvo protiv tovara...vec mi ih je pun qrac :lol:  :lol:  :twisted:

45
Recycle Bin / Armada na duplerici
«  u: Travanj 16, 2006, 15:24:00 »

 Str: 1 2 [3] 4 5