• Home
  • Search
    •  
  • Login
    • Korisničko Ime: Lozinka:
      Jeste li propustili svoj aktivacijski email?

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Teme - _kova_

 Str: 1 2 3 4 [5]
61
Sport / Umro George Best
«  u: Studeni 25, 2005, 20:00:41 »
Preminuo legendarni nogometaš George Best

Nogometna legenda George Best preminuo je danas u londonskoj bolnici u 59. godini života, nakon što se tjednima borio s infekcijom pluæa koje je dovelo do unutrašnjeg krvarenja.
Bivša zvijezda “Manchester United” i Sjeverne Irske nije izdržala višetjedno loše zdravstveno stanje. Još 1. listopada Best je primljen u bolnicu Cromwell u zapadnom Londonu zbog simptoma koji su ukazivali na gripu. Kasnije je ustanovljeno da su mu inficirani bubrezi, da bi se u studenom razvila infekcija pluæa.

Prije tri godine transplantirana su mu jetra, uništena dugogodišnjim ispijanjem veæih kolièina alkohola, pa je zbog toga Best od 2002. godine morao piti tablete kako mu organizam ne bi odbacio novi organ.

Agent pokojnog nogometaša Phil Hughes izjavio je kako Best nije bio pod utjecajem alkohola kada je poèetkom listopada primljen u bolnicu.

George Best postao je zvijezda tijekom 60-ih godina, kada je Manchester United 1965. i 1967. godine doveo do naslova prvaka, a 1968. godine i do pobjede Europskog kupa. Njegova znaèajna uloga u pobjedama tog kluba priznat je, i Best je 1968. godine proglašen europskim nogometašem godine.

Stil života koji je vodio doveo je legendarnog nogometaša do ovisnosti o alkoholu, bankrot i zatvorske kazne za vožnju u pijanom stanju, te na kraju do transplatacije jetre.

(B.S.)

62
Recycle Bin / Demoliranje trofejne sale?!?!?!?!?
«  u: Studeni 15, 2005, 22:24:41 »
http://www.nkrijeka.com/penal/penal.html
http://www.nkrijeka.com/kmnm/kmnm.html

Ovo više nije normalno šta nam rade... :evil:  nek se gone  :evil:

SOLI CONTRO TUTTI :!:

63
Općenito / Elvis Scoria!!!
«  u: Listopad 04, 2005, 20:27:55 »
Napušta li Scoria Kantridu?      
Orlando Rivetti    
Utorak, 04 Listopad 2005  
Ježiæ sa Scorijom ima èisti «najamni odnos» (svaki predsjednik ima svoj stil rada...) . Direktor Marinko Koljanin je èovjek njegova povjerenja, ujedno i predsjednikov «struèni savjetnik», s obzirom da ima trenersku licencu sjedio je na klupi i dugo je bio Bariæev pomoænik.


Direktor i trener razišli su se poslije prve utakmice Superkupa u Splitu, suraðuju samo profesionalno. Na bazi «lažnog prijateljstva».

Scoria je dvaput trebao biti smijenjen (?), a sam je htio otiæi nakon prve «prijetnje», uvjeren da ne može egzistirati u okruženju nepovjerenja. Ipak, nije htio podviti rep... Ako mu ne uruèe otkaz, jedno je sigurno, otiæi æe svojevoljno na kraju sezone!

U loncu Kantride stalno kipti. Rijeka je èetiri boda iza Dinama, sedam kola zaredom nije izgubila, èetiri je utakmice zaredom pobijedila na gostovanjim, a tenzije su stalno visoke. Veæina ih jedno govori, drugo misli...

Ježiæ je od Rijeke stvorio klub na tragu onog Ljube Španjola iz kraja sedamdesetih kada su osvojena dva Kupa bivše države. Osvojio je (sa Scorijom) Kup poslije 26 godina, sada želi više – naslov prvaka. Ali izdaje ga nestrpljenje i upada u zamku bahatosti napoleonskim ponašanjem.

Nepobitno je da Rijeka ima momèad za naslov prvaka,  kao i Inter u Italiji koji je izgubio od Juventusa u Torinu (Rijeka u Maksimiru...), ali u ovj  fazi prvenstva Dinamo ima Juventusovu brzinu i okrutnost koji ostali ne mogu pratiti. Pa niti Ježiæeva Rijeka. Scoria ima jednu kvalitetu, koja je u ovom lsuèaju mana – tvrdoglav je i vjeruje u ono što radi.

Predsjendik Ježiæ loše «struène savjetnike»», uz potpuno pravo da donosi odluke i ako treba – mijenja trenere.(Jutarnji list)

Jebo im pas mater!!!  :evil:     Ne daj se Scoria :!:  :!:  :!:

64
Recycle Bin / Tomo Erceg
«  u: Listopad 02, 2005, 14:01:25 »
Nadam se da je istina...
Zekicu pakiraj stvari! :lol:

 Str: 1 2 3 4 [5]