• Home
  • Search
    •  
  • Login
    • Korisničko Ime: Lozinka:
      Jeste li propustili svoj aktivacijski email?

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - FoFi

 Str: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 62
61
Sezona 2014/2015 / Odg: Sezona 2014/2015
«  u: Veljača 10, 2015, 10:17:23 »
A baš. Ako su Kek i Maranza napravili plan, onda je to to. Uostalom, radi se o možda par sto ljudi koji bi išli za Pulu, neki će ići i ovako. A i taj karneval, o njegovu značenju bi se dalo raspravljat...

62
Općenito / Odg: Podružnice HNK Rijeka i igrači Rijeke na posudbi
«  u: Veljača 10, 2015, 09:28:04 »
Gabrić je igrao samo do 25 minute jer se ozlijedio. Očekivao sam da će više minuta dobiti Solomon i Okechukwu...

63
Tribina / Odg: Chat
«  u: Veljača 06, 2015, 16:19:59 »
Čekaj, negdje je pisalo da su naše ceste samoodržive??? Sumnjam da je itko pri zdravoj pameti to napisao.
Prvo - pokralo se gdje god se moglo, farbali su se tuneli 12 puta, krčile šume kojih nije bilo, naručivali materijali po 50-struko skupljim ponudama itd
Drugo - preizgradilo se masu, većina naših autocesta nema godišnji prosjek isplativosti, to je bila jedna politička odluka da se gradi čak i kad to nije uoće bilo isplativo
Treće - za izgradnju autocesta uzimalo se nebulozno skupe kredite, tako da mi sada ne uspjevamo otplaćivati kamatu, o glavnici da ne govorimo
Četvrto - sustav upravljanja danas (a takav će i ostati ako ih ostavimo u "našem" vlasništvu) ne da nije racionalan nego se upošljavaju razni uhljebi na raznim nepotrebnim mjestima. Takav sustav odgovara i SDP-u i HDZ-u.

Monetizacija je ustvari jedna od rjetkih dobrih ideja ove vlade jer dobivaš živi keš, rješavaš se dobrog dijela lihvarskih kredita, a 60 lipa koje na svaku litru goriva plaćaš sada za autoceste preusmjeravaš u željeznicu. S obzirom da je u načelu ideja dobra vjerujem da njeno ostvarenje nije realno ili bar neće bit provedeno kako spada.
Alternativa je novo zaduživanje ili prolongiranje otplate kredita i uvođenje vinjeta i otkazi za pola zaposlenika. Što god se napravi kod nas izaziva valove kritika, tako da najvjerojatnije ostaje status quo, autoceste uvjetno ostaju naše, a mi i dalje trošimo resurse budućih generacija...

64
Općenito / Odg: ULAZNICE
«  u: Veljača 05, 2015, 16:06:35 »
i da možeš pivonošu on-line zvat. i odredit količinu pjene. a da se ne jebeš s gotovinom i kusurom, samo da ti terete račun.

Zajebavaš, ali ovo je jedna vrlo praktična stvar. Kad kupiš pretlplatu ti imaš svoje mjesto i to je to. Ali ne kupuju svi pretplatu. E sad, ponekad bi ti se priključila bolja polovica, ponekad kolega s posla, a ponekad daleki rođak koji je trenutno kod tebe. Kako su mjesta za pretplatnike zauzeta, on(a) ne može sjest kod tebe, već bit na drugom kraju tribine. Ostaje ti da kupiš ekstra kartu na onu koju si već platio ili da ideš u standardnom društvu ili solo kako već. Stoga ova ideja sa zamjenom sjedala kojeg si već platio nije loša.

65
Tribina / Odg: Chat
«  u: Veljača 05, 2015, 16:00:42 »
Opet se slažem sa Senadom, biti će ovo obilan snijeg :)

Što se Hajduka tiče, ja im ne želim da stanu na noge. Ne želim da nam budu pravi rivali, jer to znači da smo jedne godine bolji mi jedne oni. Neka oni budu ispod nas, dosta i predugo su bili ispred...

66
Općenito / Odg: ULAZNICE
«  u: Veljača 05, 2015, 13:00:00 »
Još da se možeš logirati kao član i onda da možeš zamjeniti svoje sjedalo za neko drugo...

67
Općenito / Odg: Članci vezani uz NK Rijeku
«  u: Veljača 04, 2015, 14:13:54 »
Ajde da se svi složimo oko toga. A taj tekst je samo jedan od... koji mi se nimalo ne sviđa...

68
Općenito / Odg: ULAZNICE
«  u: Veljača 03, 2015, 10:18:48 »
Konačno da se mogu kupiti preko neta. Konačno!

69
Sezona 2014/2015 / Odg: Zimski prijelazni rok: očekivanja i strepnje
«  u: Veljača 03, 2015, 10:15:29 »
Ne znam, ja ne vidim ništa u tom Bradariću, stvarno mi nije jasno šta Kek vidi u njemu? Ali dobro, ako je to njegova procjena, onda on odgovara za nju što bi značilo da mora od njega napravit igrača kojeg ćemo prodati barem za 2 milijuna jer 600 000 EUR-a je prevelika cifra i najveća koju je Rijeka ikad platila. Dok ga ne vidim neću ništa komentirati, ali mi se ne sviđa ovaj potez.
Radošević mi se više sviđa, bio je istina guran u repku da se proda i sve to, ali sjećam se da ima tu neku agresivu,a 2 godine u Napoliju odnosno njihovoj primaveri ako niš drugo barem neće imati problema s ritmom i treningom. Plus dolazi na posudbu stoga odmah palac gore.
Još samo jedan brzi napadač i to je to!

P.S. Neki tu kažu Srećko radi loš posao? Halo, koliko je od dovedenih igrač bilo promašaja, a koliko pogodaka? Koliko je od tih igrača unaprijedilo igru Rijeke? MIslim da je odgvor debelo na strani pogodaka, a to što Pablo nije potpisao nije kriv Srećko i ne cigani se on za 2 kune, nego klub na čelu sa Miškovićem koji ima svoj plan i svoj buđet. Tako da Srećko radi odličan posao!

70
Općenito / Odg: Posljedni trenuci stare Kantride
«  u: Siječanj 29, 2015, 14:07:39 »
Odlasci stožernih igrača u Dinamo za kikiriki definitivno spadaju u najjadnije stranice klupske povijesti. Svih pet nabrojanih su otišli tamo za siću.
Ako ti kažeš, ali to nema veze sa samim igračima nego s klubom odnosno tadašnjim rukovodstvom kluba.

Mijatović i Pilipović su ljudski izmet
Tvoj subjektivan stav, mene zanima na temelju čega si do njega došao? A i ako jesu takvi, kakve to veze ima sa poviješću kluba i to njegovom ružnom stranom?

Agić je osuđeni kriminalac
E sad, Agić je kriminalac, a Mamić, Štimac, Gobac, Kalmeta, brača Žužul, itd su ugledni građani? Agić je jedan od rjetkih koji je imao tu nesreću da naj..., dok pravi kriminalci nisu. Čovjek je pogriješio i odslužio kaznu. Točka. Ali ono najvažnije od svega - on tada nije bio igrač Rijeke, pa ne vidim načina kako on spada u ružnu povijest kluba?

a Bole je maloumnik, makar ni njemu ni Mlinki nemam šta pretjerano zamjerit.
Opet tvoj subjektivan dojam, a kad smo kod dojma, nogometaši inače nisu poznati kao intelektualci, upravo suprotno. Ni prvi ni zadnji, dapače po tome sličan većini. Opet, kakve to veze ima?

71
Općenito / Odg: Posljedni trenuci stare Kantride
«  u: Siječanj 29, 2015, 10:10:07 »
Trebalo bi neki spektakl napravit, al angažirat nekog s iskustvom. Da ne bude neka "Mr. Sharky pešekan" verzija oproštaja s Kantridom.
PS, možda su Pileta zato zadržali. Ono, šaljemo u povijest i ružne dijelove povijesti. Pile, Milinović, Mijatović, Aga i Bole zvijezde spektakla. Jednog ispaljuju u vatrometu, drugi skače banđi bez žice sa stijena, ostali se pridružuju nasipavanju mora s kamenjem oko vrata.... ;D Šala, šala...

Ajde objasni zašto su Pile, Milinović, Mijatović, Aga i Bole dio ružne povijesti? I to za svakog posebno.
P.S. Ja sam čuo razne rekla-kazala priče o puštanju utakmice 99', ali među ovim je samo par spomenutih u tom kontekstu.

72
Općenito / Odg: Rujevica - novi stadion i trening kamp
«  u: Siječanj 27, 2015, 13:33:29 »
Ja bi isto više volio neko ime pa bilo to Rijeka snova ili Bele stene nego po osobi.

73
Općenito / Odg: Članci vezani uz NK Rijeku
«  u: Siječanj 27, 2015, 11:26:02 »
Senade, mogu ja i kužit šta i zašto je netko nešto napravio, mogu i suosjećat, mogu prihvatit da je netko nešto provocirao, ALI...
Ono što oni ne kuže, a po meni oko toga apsolutno nema rasprave i u cijeloj ovoj priči je najgore je to da su oni ovim činom (osim sebe) javno pljunuli i osramotili i Armadu i grad Rijeku i nogometni klub. I tu svaka priča prestaje, takvima nije mjesto na tribini.


74
Općenito / Odg: Članci vezani uz NK Rijeku
«  u: Siječanj 26, 2015, 16:10:05 »
Da, čemu se vraćati na stare sramote kada novih ima na bacanje...

http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kronika/Prepad-na-cvoru-Orehovica-Huligani-napali-juniore-malonogometnog-kluba-s-Raba-misleci-da-su-Torcida

Sada neka Miško pokaže da je faca i kad se pronađu te spodobe zabrani im doživotno dolazak na stadion...

Ajde da se dotaknemo i tog tabua, već slutim žustru raspravu, ja i Fofi imamo "povijest" :D....

Osuđujem nasilje itd, bla i bla i naravno da takve ludorije na autoputu ne može podržat niko normalan. A onda ide ono čuveno "ALI":

Ti dečki su prema mojim saznanjima bili okačili po kombiju tovarska obilježja. (zanimljivo kako tipično PRovski odma u prvi plan stavlja riječ "juniori", valjda se u žurbi nisu sjetili riječi nejač, goloruki narod, civili i sl.) Pogledajte malo njihov autfit pa mi recite da to nisu ultrasi... Ma daaaj....

Zaključno, NIKAKO, ali nikako ne podržavam ovakvo ponašanje. Ali pogledajmo uzročno-posljedičnu vezu koja kaže ko traži taj dobije. Dečki su poslije svoje utakmice u Labinu mislili skoknut pogledat svoga Ajduka u Poreč. Pritom su u prolasku kroz srpsko tle okačili svoja obeležja i junačili se. Pa su si našli publiku za svoj performans, tj. postigli su cilj.

Da idem u Split i šećem se sa šalom od Armade dobio bi po glavi garant. To ne znači da je taj koji me nabio u pravu ili da ima opravdanje. Iz mog kuta znači samo da sam prije svega JA pod a)mudonja ili pod b) glupan.

Toliko i neću se s nikim prepucavat.

Ma zašto ne, pa prepucavanja su dobra stvar :)
Slažem se ja s tobom gotovo u potpunosti. Govorimo o huliganima, govorimo o nasilju, prema tome Mišković ako je pravi će im doživotno zabraniti dolazak na Kantridu. To je jedino ispravno.

75
Općenito / Odg: Članci vezani uz NK Rijeku
«  u: Siječanj 26, 2015, 12:48:51 »
Da, čemu se vraćati na stare sramote kada novih ima na bacanje...

http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kronika/Prepad-na-cvoru-Orehovica-Huligani-napali-juniore-malonogometnog-kluba-s-Raba-misleci-da-su-Torcida

Sada neka Miško pokaže da je faca i kad se pronađu te spodobe zabrani im doživotno dolazak na stadion...

 Str: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 62