• Home
  • Search
    •  
  • Login
    • Korisničko Ime: Lozinka:
      Jeste li propustili svoj aktivacijski email?

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - Vado mangnar

 Str: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 382
61
Općenito / Odg: Bivši, Nesuđeni i Budući Treneri
«  u: Siječanj 17, 2023, 10:49:45 »
Istina. Na početku su rezultati bili itekako na mjestu. Ali korona je sve poremetila. Pomogla nam je da ulovimo grupe EL zbog onog čudnovatog formata utakmica, ali s druge strane nas je u potpunosti poremetila po pitanju pravenstva (a rekao bih i politika trošenja sredstava radi dovođenja igrača je zbog korone bila itekako skromnija i restriktivnija).

62
Općenito / Odg: RI mercato 2022
«  u: Siječanj 16, 2023, 20:39:29 »
https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/standardni-prvotimac-rijeke-napusta-klub-i-karijeru-nastavlja-u-la-ligi-2/108525

Eto nam Bodetića uskoro standardnog u prvih 11...shvaćam da Vukčević mora biti prodan iz nekoliko razloga, dosegnuo je svoje limite kao i Ampem i Selahi, nadalje, ističe mu ugovor...sve to kontam, ali hebemu, jesmo li to mi iz nekog razloga počeli biti presigurni u ostanak?...mislim da takvom razmišljanju nema mjesta, previše često je sport kaznio takvu samouvjerenost

Ti zaista misliš da možemo ispasti? Čak ni s onim klaunom i s ovojesenskom postavom ne bi ispali.
A sada nakon promjena u kadru vjerojatnije je da završimo treći nego da ispadnemo. Razlika u pristupu i radu između klauna i sadašnjeg trenera je astronomska.

A k tome govoriti o Vukčeviću kao igraču koji bi predstavljao neki faktor u našoj momčadi je pomalo smiješno uzevši u obzir koliko smo ga kritizirali od kada je kod nas.
Uglavnom, pozdravljam pozdravljanje s istim koji je pokazao svoje "kvalitete". Ako je to još začinjeno nekim novčanim davanjima od strane Tenerifa - sjajno.
Uglavnom, good riddance.

63
Općenito / Odg: RI mercato 2022
«  u: Siječanj 15, 2023, 23:25:53 »
Ma kakav crni Bosec!
Ampem ili Smolčić su avion za njega.
Rezervi za db imamo u vidu ovih polovičnih dba. A i Bogojević (ili kako se već zove onaj iz Belupu) može to pokriti.

64
Općenito / Odg: Prijateljske pripremne utakmice
«  u: Siječanj 15, 2023, 15:01:52 »
Liverpool je one famozne sezone kada je Gerrard prosuo kantu pogodio woodwork nekih 30 ili više puta. Bio je onaj odličan portal kojeg je vodio Engleski pacijent i sa strašću pratio englesku premije ligu. Tamo je čak imao i Woodworkmetar koji je brojio koliko puta su to uspijeli napraviti.
Ali ni oni nisu uspjeli pogoditi istu stativu dva puta. Jedan je Niko Janković!  ;D

65
Općenito / Odg: HNL sezona 2022/23
«  u: Siječanj 14, 2023, 13:19:45 »
Ufff... ne zvuči dobro. Ali valjda turopoljci znaju kaj delaju.
Ali ne bojim se, previše, za njih. Po meni glavni kandidat za ispadanje je Šibenik koji je u nekoj čudnoj ali jasnoj silaznoj putanji.

66
Općenito / Odg: Članci vezani uz NK Rijeku
«  u: Siječanj 13, 2023, 19:53:08 »
U startu se znalo da to neće funkcionirati. Kolikogod netko bio dobar trener ipak kad dovedeš njega i sina onda riskiraš ostati bez oba kada se jednom od njih pokažu vrata.
A ako je karakterno na sina, onda možda i bolje tako.

67
Općenito / Odg: Članci vezani uz NK Rijeku
«  u: Siječanj 12, 2023, 10:19:25 »
https://nk-rijeka.hr/marin-ivancic-igraci-znaju-da-ce-im-se-naporni-treninzi-vratiti/

Imam dojam da su u zadnje vrijeme u klubu povećali kvantitetu i kvalitetu sadržaja kojeg stavljaju na svoje stranice. Svaka čast na tome. Danas je osvanuo kratki interview s kondicijskim trenerom Ivančićem  i ima dosta zanimljivih detalja: od energetske nepripremljenosti igrača, do brzine travnjaka i kvalitete infrastrukture.   

68
Općenito / Odg: Sergej Jakirović
«  u: Siječanj 11, 2023, 20:48:35 »
Fotka na nekom Hajdukovom siteu?
Zanimljivo.
Špijunski posao?

69
Općenito / Odg: HNL sezona 2022/23
«  u: Siječanj 11, 2023, 16:35:13 »
Jup. Bogami su more para potrošili, a iza toga nije ostalo ništa. Vitrine prazne.
Jedino što će im ostati od silno potrošenih para je stadion (a to nije malo).
Dodatno pitanje je kako će nakon toga funkcionirati jer: a) navodno nemaju para i pod zabranom su dovođenja igrača (je li to istina?) b) u Mađarskoj baš i nije med i mljieko pa je pitanje koliko će para nastavljat dolaziti od tamo.

Gledano iz te perspektive, možda je malo jasnije koliko puno se napravilo kod nas u posljednjih 10 sezona i kako se i dalje sasvim dobro držimo unatoč ovoj groznoj jeseni.

70
Općenito / Odg: HNL sezona 2022/23
«  u: Siječanj 11, 2023, 10:15:51 »
U pravu si. Pogotovo ako je tražio 3x povećanje plaće. Ali Osijek nije u našoj današnjoj situaciji da se nema za što boriti. Njima kup itekako igra, a pogotovo iz razloga što nisu ništa osvojili od kad su stali na noge. Zato mi se čini da navjačima Osijeka ovo može teško pasti (ali možda se varam).
Uglavnom, meni se čini da se može povući paralela između naše prodaje Ristovskog i Osijekove Kleinheisera. Kužiš da mora ići, ali da je pravo vrijeme - nije.

71
Općenito / Odg: HNL sezona 2022/23
«  u: Siječanj 10, 2023, 18:44:26 »
A sad... do pravenstva - ne mogu. Kup možda mogu izboriti, ali bez Kleinheistera - rekao bih da im se male šanse još više umanjuju.
S druge strane 500k + ušteda od plaće nije baš ništa (ali da budemo jasni nije ni ponuda koja izuva iz cipela).

Pitanje je što učiniti: voditi se ekonomskim ili sportskim kriterijem. Oni su se odlučili voditi ekonomskim. Da sam navijač Osijeka - ne bi mi bilo drago.

72
Općenito / Odg: RI mercato 2022
«  u: Siječanj 09, 2023, 12:48:34 »
Whoa! Pa Srećko je danas bio izuzetno rječit! Emisija obilovala informacijama. Čak je išao tako daleko da govori o premišljanju o dovođenju još jednog štopera.
Neobično za njega.  :)

73
Općenito / Odg: RI mercato 2022
«  u: Siječanj 08, 2023, 16:46:13 »
Ma kakav Vrsaljko. Pa taj je uništen ozlijedama, a igra na poziciji koja zahtjeva gomilu trke. K tome prema našem klubu nije nikada iskazao ništa. Ne vidim razloga i njega imati na plaći i liječenju i čekanju da nešto napravi. Imamo ionako previše rekonvalescenata.

74
Općenito / Odg: Prijateljske pripremne utakmice
«  u: Siječanj 08, 2023, 16:42:52 »
Jakirevic je imao istu sprancu u Gorici,da mu prijateljske budu zatvorene za javnost. Mada navijacka baza Gorice nije ista kao kod nas, al eto. Da ne ispadne da je brdo opet krivo,imaju svojih mana ali nemogu uzet krivicu za sve.

Ma u ovom slučaju me baš briga za Jakirevića i njegovu politiku zatvorenih vrata. Rijeka nije Gorica. Ima nas barem 3-4k pretplatnika na svakoj utkamici. Pa jbm sve znalo nas je toliko biti na prijateljskim utkamicama sa raznoraznim Kidričima i Aluminijima. Dakle, interes postoji. Publika je tu i prokleto želimo vidjeti što su radili zadnjih mjesec dana, a ne gledati neke dvominutne sažetke i nagađati kako igraju. Nek lagano u skokovima i on i uprava odskakuću i nek nam otvore šank i otvore vrata.
A i zaslužili smo to nakon svih sramotnih rezultata koje smo morali trpiti.
A i na kraju krajeva prodavala se pretplata s obećanjem o održaju prijateljskih utakmica (množina). Onda neka to i ispoštuju.
 

75
Općenito / Odg: RI mercato 2022
«  u: Siječanj 06, 2023, 21:44:11 »
Ako je tome istina onda je to treći najveći transfer u povijesti kluba. Kramarić, onaj mona koji se slomio na malom nogometu i sada Frigan. Enormna lova.
Volio bih da ostane, ali ako drvosjeće toliko nude - zaista ne vidim mogućnost ostanka.

A što se tiče Biuka. Samo se sjetim onih gluposti od stodre na transfermarketu i priča po forumima od 30-50 miliona. Jadno.

 Str: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 382