• Home
  • Search
    •  
  • Login
    • Korisničko Ime: Lozinka:
      Jeste li propustili svoj aktivacijski email?

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - Projekt Teanna

 Str: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 187
76
Sezona 2019/2020 / Odg: HNL - sezona 2019/20
«  u: Lipanj 17, 2020, 14:22:41 »
Dakle lova već utrošena na osposobljavanje Kantride je... Propala.

Evo ga na...

Rečeno je na radiju da su radovi u toku na Kantridi i kad Orijent dostavi dokaz idu na Kantridu. Baš će biti fora Orijent - Rijeka na Kantridi, ne vidim nekakvo svetogrđe tu ni za nas ni za njih, splet privremenih okolnosti, a 2x natjecateljska tekma pod stijenama... ODLIČNO!

Samo da Orijent uđe.

77
Kolega, ne jebe lijep, nego uporan.

Tvoja igra ovisi i o protivniku.

Ako te sudac nije pokrao i ako su igrači dali sve od sebe čestitaš boljem ili proklinješ sreću. Jučer ovo drugo.

78
Sezona 2019/2020 / Odg: HNL - sezona 2019/20
«  u: Lipanj 17, 2020, 09:40:00 »
Vidiš ja sam prvi put vidio osmijeh na njegovom licu :) To što bi ja npr. istrčao kao Kipketer 8 krugova po Poljudu sa rukom na uhu, da zabijem je druga stvar. Vjerujem da bi Vešo isto da mu Kek nije bio trener!

79
Lijepo je bilo gledati jednu od najboljih utakmica općenito i jednu od najkvalitetnijih igra Rijeke. Zbilja zrelo i dominantno uz par kratkih perioda Lokomotive kad se trebalo rekuperirati za novi nalet. Lončar, Franko, Lepi, Halilović (tim redoslijedom) odlična igra. Čolak se natrčao muški i odradio svoj posao. Smolčić super, Velkovski isto. Braut vrlo korektan.

Šteta za lošu Pandurovu reakciju, protiv Varaždina dao, jučer uzeo i za potpuno dekoncentrirani besmisleni faul Capana. Šta ti mora biti u glavi, odnosno ništa, čista refleksna reakcija. Vrijedan je i ovaj bod, pogotovo, ako u sljedeće dvije (Saven gore i Gorica tu) uzmemo puni plijen, a Lokomotiva i Hajduk osvoje 1 do 4 boda (igraju međusobno sad).

Rekao bi da će Lokomotiva rastaviti Hajduk kao nikad, ali oni su poznati da biraju svoje utakmice pa tako neće biti ništa čudno, ni da najočajnija, najlošija igrom ekipa HNL-a od prestanka mjera, vođena Igorom "pripremne utakmice su za pičke" Tudorom uzme puni plijen.

80
Sezona 2019/2020 / Odg: HNL - sezona 2019/20
«  u: Lipanj 17, 2020, 07:17:35 »
Još će ispasti da smo dobro uzeli bod gore prošlo kolo, hahahaha

Tko je gledao Varaždin vs. Dinamo i Varaždin vs. Rijeka i bilo koju utakmicu Tudora sve mu je jasno bilo. Nije da se hvalim, ali 0 iznenađenja gaženjem Varaždina.

81
Slažem se djelomično, eventualni bod ili poraz nebi matematički toliku dramu uzrokovao s obzirom da svatko igra sa svakim i još bi odlučivali o svojoj sudbini, ali pojavio bi se vrlo velik crv sumnje na naše mogućnosti i snagu za osvojiti 2. mjesto bez obzira što nam 2 od 3 direktna konkurenta igraju 10x gore od nas, ali eto mi smo posebni i puno više kritični prema sebi nego drugima.

Ako ima i pravde i karme i HNS dozvoli Varaždin uzima bod(ove), Gorica također, mi pobjedom stavljamo šapu na 2. mjesto i dovoljno nam je ne izgubiti u Splitu i Osijeku ili čak ni to (ovisno o Osijek vs. Hajduk i kako će Dinamo biti raspoložen protiv njih).

82
Općenito / Odg: Članci vezani uz NK Rijeku
«  u: Lipanj 15, 2020, 12:22:30 »
A da li te uvjerilo gaženje Hajduka od 2:0 i stotine zicera uz prvi udarac njihov u 80.+ minuti?

A prolazak Dinama u kupu uz 1 ili 2 udarca njihova na gol?

Ili razmontiravanje Osijeka u porazu u prvom pol. u gostima, pa razmontiravanje Osijeka u ligaškoj pobjedi doma?

Razbijanje Istre u 2 vezane utakmice sa valjda 6 različitih prvih postava tokom tih 180 minuta?

Varaždin slabo i dio utakmice u polufinalu kupa, ali ne zaboravimo da je Osijek prestao trčati nakon 50-60 minuta, da smo mi trebali imati igrača više od 4. minute i da je psihološka priprema i mentalitet razlika dan i noć. I to je Rožmanova zasluga.

Ostaje dužan protiv Lokomotive svakako, ali Osijek i Hajduk je razbio. Goricu ga je zajebao VAR, ali ni Kek nije odnio bod od tamo. Dinamo je dobio kad treba. Još Lokosi...

83
Općenito / Odg: Članci vezani uz NK Rijeku
«  u: Lipanj 15, 2020, 08:48:12 »
Ma kakva demoralizacija, nismo mi kuje, a sutra se protiv kuja (do)prvak kuje! Rožmana je dva puta Lokomotiva i Tomić taktički porazio. Vjerujem da ga to kopa i smeta i da je zato čuvao ekipu u Varaždinu. Osjetim to i vjerujem u njegovu magiju. Osijek, Dinamo i Hajduk je izdominirao, ali treneri Hajduka i Osijeka (sva 4) mu nisu ni do gležnja dok je Bjelica bio prebahat. Tomić 3. put će biti možda i konačni pokazatelj da li su prva 2x bila slučajnost ili će oni biti favoriti u finalu kupa. Uz naravno fer suđenje sutra. A možda će Rožman skrivati karte... I to je moguće, ali besmisleno s toliko utakmica do finala po meni.

84
Općenito / Odg: Bivsi, Nesudjeni i Buduci igraci
«  u: Lipanj 15, 2020, 08:43:06 »
I to na more u Privlaku, Zg tablice, na privatan posjed parkirati. Hrabrost i glupost dva brata! Ide tako poslovica?

85
Sezona 2019/2020 / Odg: HNL - sezona 2019/20
«  u: Lipanj 14, 2020, 13:02:43 »
Dinamo pustio Lokomotivi?

Naravno da je. Još i Lokomotiva očistila žute kartone igračima. Dakle Lokomotiva smije biti 2. Zanimljivo, bit će kmečanja (vjerojatno ne našeg), ako budu drugi. Našeg kmečanja će biti, ako osvoje kup na standardno dinamovski način.

86
Start poguban, škare, zaletio se nekontrolirano kao pravo smeće od kolege, čisti crveni.

Od svih boraca za prvo mjesto od početka prvenstva uvjerljivo najgore igra Hajduk, pa dugo dugo nitko pa Osijek, pa mi. Lokomotivu nisam gledao. Mi nismo imali sreće, ali nismo je ni zaslužili. Ipak da su svi laktovi i startovi džonom u Varaždinu bili sankcionirani žutima, mi bi imali igrača više. Opet. Ali nebitno, tako je od 1991. valjda. Ako na to računamo, zatvorimo klub.

Sad dobijemo Lokomotivu i sve je ok i pod kontrolom (s Hajdukom imamo bolji omjer, a nije da je Poljud neosvojiva tvrđava za Rijeku, a i bod je dovoljan). Tko je gledao Varaždin - Dinamo taj nije baš šokiran bodom, a neka ni ne bude šokiran ako taj isti Varaždin uzme bod(ove) na Poljudu.

Ozlijeda Štefulja nije tragedija jer je Lončar trenutno naš najjači / najraspoloženiji igrač u post-korona eri. Ali biti će tragedija ako se Lončar ozlijedi.

Toliko smo veliki klub postali da se sada nakon 5-6-7-8 (?) pobjeda za redom već nakon boda (i to u gostima u završnici sezone protiv davljenika - to su NAJTEŽA gostovanja) javljaju insta navijači koji suze liju radi raspada svega dok npr. g. Senad postao sasvim ugodan i fin čovjek otkad nema Zlatnih Muda. Lijepo zbori! :)

Igrali smo loše, ali opet stvorili zicere...

87
Užas. Bila su 2-3 dobra pojedinca, ali užas. Ne volim se podsjećati na stare Rijeke koje igraju 20 od 90 minuta nogomet. Pišemo minus za znanje i zalaganje svima. Varaždin nam nije dao šansu svojom greškom, a ono što smo izborili skinuo Nevestić. Rekao bi lijepo jer je naš golman, ali baš da mora divljati i grčiti se od sreće ne mora. Subjektivni dio mene ga nabije, a objektivni čestita.

88
Općenito / Odg: Damir Mišković
«  u: Lipanj 12, 2020, 07:21:06 »
https://telesport.telegram.hr/na-prvu/damir-miskovic-hvali-ugovor-o-prodaji-tv-prava-na-hnl-i-objasnjava-zasto-mu-smeta-hajdukov-stav/
Kakav glup naslov, Misko nigdje nije rekao da mu smeta hadjukov stav, čak dapače kaže svatko ima pravo na svoj stav. Baš na silu ga pokušavaju ocrnit.
Smrdi na Holigu

Zapanjujuća je to bolesno poricanje, ljubomora i nevjerica da netko može uspjeti, a da nije prema tvojim očekivanjima i kriterijima (jebeni uličarski ili šerifski model, odnosno Dinamo ili Hajduk). I zapanjujuće je da su Volpijeve ili Miškove pare prljave, a recimo Mesaroške, državna sponzorstva ili od Obitelji nisu, a Osijek je žrtva nevina HNS-a ili JFS (nemam pojma kako se zva Yu savez) već 100 godina u koliko nisu osvojili ništa (1999. se ne računa) :)

89
Sezona 2019/2020 / Odg: HNL - sezona 2019/20
«  u: Lipanj 12, 2020, 07:14:23 »
A najpoštenije 500 podijeliti najredovitijim pretplatnicima, a ostatak od 2500 jedno kolo jedni, drugo kolo drugih  2500 (ako je sveukupno 5500 pretplatnika npr. a 3000 mjesta dozvoljeno).

Ili po pretplatničko - članskoj vjernosti klubu (uključujući i predMiško eru, ako postoje podatci u sustavu).

90
Općenito / Odg: Članci vezani uz NK Rijeku
«  u: Lipanj 12, 2020, 07:10:57 »
Kakav inteligentan i pismeno-elokventan razgovor. Tako govori budući kapetan Rijeke sa Krka.

 Str: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 187