• Home
 • Search
  •  
 • Login
  • Korisničko Ime: Lozinka:
   Jeste li propustili svoj aktivacijski email?

Autor Tema:  (Prikazano: 7905 puta)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Anonymous

 • Novak
 • Postova: 0
 • Karma: +0/-0
  • Profil
(Nema naslova)
« u: Svibanj 05, 2008, 16:22:05 »
 • robinho meni je jasno da je tebi jež neki intmus i da se ovdje postavljaš kao njegov glasnogovornik, ali to ne znaèi da ne možeš upotrijebit vlastitu glavu kad pišeš i barem promislit prije nego što nešto napišeš.

  ti dosada nisi naveo niti jedan struèno trenerski(ne akviziterski) argument za daliæa, a protiv svojih 'oponenata' pak koristiš samo neargumentirane floskule.

  konkretno samu jednu stvar æu izdvojit iako ih je u tvojim postovima hrpa:

  sens1 izjavi da je ivankoviæ kvalitetan i studiozan trener a tvoja replika na to je da je mamiæu ljubio noge dok ga ovaj nije šutno. na stranu èinjenica da je branko sam otišao, objasni mi kako ovo osporava ili ulazi u polemiku sa onim što je sens1 rekao?
  takvih primjer ima milijon.  

  tvoja polemika sa snješkom je skoro pa maloumna. argumentacija  tipa " nja nja nja žali se koliko hoèeš, ali dala ostaje jer ga jež voli" je dostojna vrtiæa i samo vrtiæa. istom argumentacijom bi (netko) mogao u topicu 'rijeka prvak' pametno ustvrdit :'nja nja nja  rijeka nikad neæe bit ozbiljan klub i zalud vi to sve komentirate i pratite.."

  Znam da je mnogima (ne samo tebi) problematièan cijeli koncept argumentiranog polemiziranja i da vas ima masu koji ste zapeli u 'moj je tata jaèi od tvog' fazi razvoja, ali ajde se malo potrudite koristit moždane vijuge.
  « Zadnja izmjena: Siječanj 01, 1970, 01:00:00 od Anonymous »

  Offline robinho

  • Veteran
  • ******
  • Postova: 1036
  • Karma: +0/-0
   • Profil
  (Nema naslova)
  « Odgovori #1 u: Svibanj 06, 2008, 09:04:42 »
 • Citat: "Nemirni"
  robinho meni je jasno da je tebi jež neki intmus i da se ovdje postavljaš kao njegov glasnogovornik, ali to ne znači da ne možeš upotrijebit vlastitu glavu kad pišeš i barem promislit prije nego što nešto napišeš.

  ti dosada nisi naveo niti jedan stručno trenerski(ne akviziterski) argument za dalića, a protiv svojih 'oponenata' pak koristiš samo neargumentirane floskule.

  konkretno samu jednu stvar ću izdvojit iako ih je u tvojim postovima hrpa:

  sens1 izjavi da je ivanković kvalitetan i studiozan trener a tvoja replika na to je da je mamiću ljubio noge dok ga ovaj nije šutno. na stranu činjenica da je branko sam otišao, objasni mi kako ovo osporava ili ulazi u polemiku sa onim što je sens1 rekao?
  takvih primjer ima milijon.  

  tvoja polemika sa snješkom je skoro pa maloumna. argumentacija  tipa " nja nja nja žali se koliko hočeš, ali dala ostaje jer ga jež voli" je dostojna vrtića i samo vrtića. istom argumentacijom bi (netko) mogao u topicu 'rijeka prvak' pametno ustvrdit :'nja nja nja  rijeka nikad neće bit ozbiljan klub i zalud vi to sve komentirate i pratite.."

  Znam da je mnogima (ne samo tebi) problematičan cijeli koncept argumentiranog polemiziranja i da vas ima masu koji ste zapeli u 'moj je tata jači od tvog' fazi razvoja, ali ajde se malo potrudite koristit moždane vijuge.


  čuj sad si malo pretjerao,nemaš ti nikakvo pravo da me vrijeđaš zato što si moderator ovog foruma! brišeš mi zbog benignih razloga postove to je još i opravdano donekle mada sam ti  sto puta naveo da je riječ o grešci a ne namjeri. Sad me još i proglašavaš "intimusom Ježića" samo zato što ti se ne sviđaju moji stavovi i jer sam na strani Dalića kojeg očito mrziš toliko da ti svaka riječ u kojoj se nešto pozitivno kaže o njemu smeta. Za tvoju informaciju nemam ništa sa Ježićem, pogotovo ne intimno kako mi ti bezobrazno inputiraš...neznam zašto ali počeo si pretjerivati u reakcijama prema nama koji sudjelujemo u komentiranju ovdje na forumu. Šta god ti rekao ja sam aktivan ovdje već tri godine i do sad mi nikad nije problema nikakvih bilo,dapače,uvijek mi je bio gušt sudjelovati u raspravama. Poštujem svačije mišljenje jer sam demokratičan. I još nešto,meni neće nitko pa tako ni ti govoriti da sam "zaostao u razvoju" i slične uvrede. Ja sam dragi Nemirni puno inteligentniji i od mojih prijatelja i kolega poštovaniji nego što možeš zamisliti. Od danas više na ovom forumu nećeš  ni slova vidjeti jer meni u životu ne treba da me nekakav moderator zbog gluposti nepotrebno vrijeđa! Pa uživaj vrijeđajući druge mene više ne. Mislio sam da je ovo demokratski forum na kojem možeš slobodno iznositi mišljenje o pojedinim temama ali očito nemože i zato pa,pa...
  « Zadnja izmjena: Siječanj 01, 1970, 01:00:00 od robinho »

  Offline Anonymous

  • Novak
  • Postova: 0
  • Karma: +0/-0
   • Profil
  (Nema naslova)
  « Odgovori #2 u: Svibanj 06, 2008, 11:15:03 »
 • Citat: "robinho"

  èuj sad si malo pretjerao,nemaš ti nikakvo pravo da me vrijeðaš zato što si moderator ovog foruma! brišeš mi zbog benignih razloga postove to je još i opravdano donekle mada sam ti  sto puta naveo da je rijeè o grešci a ne namjeri. Sad me još i proglašavaš "intimusom Ježiæa" samo zato što ti se ne sviðaju moji stavovi i jer sam na strani Daliæa kojeg oèito mrziš toliko da ti svaka rijeè u kojoj se nešto pozitivno kaže o njemu smeta. Za tvoju informaciju nemam ništa sa Ježiæem, pogotovo ne intimno kako mi ti bezobrazno inputiraš...neznam zašto ali poèeo si pretjerivati u reakcijama prema nama koji sudjelujemo u komentiranju ovdje na forumu. Šta god ti rekao ja sam aktivan ovdje veæ tri godine i do sad mi nikad nije problema nikakvih bilo,dapaèe,uvijek mi je bio gušt sudjelovati u raspravama. Poštujem svaèije mišljenje jer sam demokratièan. I još nešto,meni neæe nitko pa tako ni ti govoriti da sam "zaostao u razvoju" i sliène uvrede. Ja sam dragi Nemirni puno inteligentniji i od mojih prijatelja i kolega poštovaniji nego što možeš zamisliti. Od danas više na ovom forumu neæeš  ni slova vidjeti jer meni u životu ne treba da me nekakav moderator zbog gluposti nepotrebno vrijeða! Pa uživaj vrijeðajuæi druge mene više ne. Mislio sam da je ovo demokratski forum na kojem možeš slobodno iznositi mišljenje o pojedinim temama ali oèito nemože i zato pa,pa...


  idemo redom:

  1. postove ti ne brišem veæ spajam u jedan.  dakle u biti ureðujem i èistim. niti jedna tvoja misao nikad nije bila izbrisana na ovom forumu. to što ti opetovano ponavljaš greške iako te na njih upozoravam je koliko god možda nenamjerno od tebe u najmanju ruku nepristojno

  2.  vrijeðam? navedi gdje vrijeðam TEBE kao osobu? toène citate molim. kao što je i napisano u pravilima forumskog ponašanja vrijeðanje nekog je zabranjeno i ja se toga itekako pridržavam.  ako misliš da nije tako dokaži suprotno, ali prvo proèitaj pravila foruma ako veæ nisi.
  ja NISAM rekao da si zaostao u razvoju jel tako?

  3. kao što si dosada primijetio koristim dvije razlièite boje kako bi jasno naglasio kada nastupam kao moderator a kada kao obièan forumaš.  Kao moderator nikada nisam s tobom ulazio u diskusije niti kritizirao tvoja stajališta veæ samo kao forumaš tako da se nemaš prava pozivati da te vrijeðam s visoke pozicije jer niti te (vidi pod 2) vrijeðam niti to radim kao moderator.

  4. samo ukratko jer mi se ne da trošit rijeèi na ovo:
  a) nisi li ti svojedobno izjavio da poznaš ježiæa?
  b) intimus ne znaèi ništa 'bezobzrazno'  u nekom vulgarnom smislu veæ samo to da si ježiæev prijatelj.

  c) meni je žao što tebe vrijeða kada ti kažem da je nivo tvoje replike nezreo(odnosno za vrtiæ) ali to je èinjenica koju ti ovdje konkretno nisi ni probao opovrgnuti veæ si samo i dalje uopæavao i proglašavao se žrtvom pomahnitalom moderatora.

  Zakljuèak:
  1.konkretno navedi gdje sam vrijeðao tebe kao osobu
  2. pokaži mi da tvoji odgovori koje sam ja naveo nisu bili nezreli veæ da su bili argumentirani
  3. proèitaj malo sve moje stavove o daliæu pa onda izmišljaj takve konstrukcije o mojoj mržnji spram njega.

  Meni je žao što te ja, a èini mi se i ne samo ja ovdje ne cjenimo previše za razliku od tvojih kolega, ali ako si to njihovo poštivanje stekao zasluženo(a vjerujem da jesi) onda ti je vjerujem jasno da se i ovdje poštovanje zaslužuje i to na temelju napisanog, a ne na temelju toga što je tko offline i koga mama više voli.

  daljnja rasprava na PM. ovo je offtopic
  « Zadnja izmjena: Siječanj 01, 1970, 01:00:00 od Anonymous »

  Offline DIONIZ

  • Forza Fiume
  • ******
  • Postova: 3178
  • Karma: +1/-1
   • Profil
  (Nema naslova)
  « Odgovori #3 u: Svibanj 06, 2008, 11:39:07 »
 • nemirni,proèitao sam napisano od tebe i robinha i sori šta se miješam,ali kako možeš napisat da se poštovanje na forumu stjeèe na temelju napisanog...znaš ti koliko se ljudi ovdje ne slaže oko neèega,šta to znaèi da onda nebi trebali imat poštovanje prema drugom??....sori,ali meni je nezrelo ovo šta si ti napiso....

  ovdje se veæinom ljudi(osim vi neki sa nogometa) ni ne pozne i ako èovjek ima drukèije mišljenje nego ti ne znaèi da je malouman ili kako ti kažeš za vrtiæ....
  možda su njemu i tvoji postovi isto takvi,ali nigdje te nije nazvao ježiæevim doušnikom ili šta ja znam kako veæ.....
  poštuj napisano od drugog,ako ti se ne sviða,možeš dat svoj komentar na to šta je taj neko napisao ili jednostavno ignoriraj....
  i ja sam imao takvih sluèajeva na forumu,da su me vrijeðali jer sam napiso nešto šta drugi ne misli,pa jebemu mater o èemu bi uopæe pisali i raspravljali da svi isto mislimo....

  još jedanput sori šta se miješam,ali pièku materinu na ovom æe se forumu poèet samo stavljat aplauze na svaèiji napisani post  jer u sluèaju izraženog suprotnog mišljenja si "za vrtiæ,nepismen,malouman itd...."
  « Zadnja izmjena: Siječanj 01, 1970, 01:00:00 od DIONIZ »

  Offline Anonymous

  • Novak
  • Postova: 0
  • Karma: +0/-0
   • Profil
  (Nema naslova)
  « Odgovori #4 u: Svibanj 06, 2008, 12:03:13 »
 • Citat: "DIONIZ"
  nemirni,proèitao sam napisano od tebe i robinha i sori šta se miješam,ali kako možeš napisat da se poštovanje na forumu stjeèe na temelju napisanog...znaš ti koliko se ljudi ovdje ne slaže oko neèega,šta to znaèi da onda nebi trebali imat poštovanje prema drugom??....sori,ali meni je nezrelo ovo šta si ti napiso....

  ovdje se veæinom ljudi(osim vi neki sa nogometa) ni ne pozne i ako èovjek ima drukèije mišljenje nego ti ne znaèi da je malouman ili kako ti kažeš za vrtiæ....
  možda su njemu i tvoji postovi isto takvi,ali nigdje te nije nazvao ježiæevim doušnikom ili šta ja znam kako veæ.....
  poštuj napisano od drugog,ako ti se ne sviða,možeš dat svoj komentar na to šta je taj neko napisao ili jednostavno ignoriraj....
  i ja sam imao takvih sluèajeva na forumu,da su me vrijeðali jer sam napiso nešto šta drugi ne misli,pa *** mater o èemu bi uopæe pisali i raspravljali da svi isto mislimo....

  još jedanput sori šta se miješam,ali *** materinu na ovom æe se forumu poèet samo stavljat aplauze na svaèiji napisani post  jer u sluèaju izraženog suprotnog mišljenja si "za vrtiæ,nepismen,malouman itd...."


  1. ono za PM se odnosilo na sve replike.
  2. kakve veze poštivanje ima veze sa slaganjem?
  ja poštujem ljude koji ne misle isto kao ja ako je to plod nekog razmišljanja i ako se to iznese s argumentima a isto tako ne cjenim previše ljude koji se možda slože samnom ali ne argumentiraju i to rade bez pretjerane upotrebe vijuga.

   samim time ne vidim što je sporno u izjavi " poštovanje se zaslužuje napisanim". ili ti možda cjeniš više postove nekog tko ih 90% napravi u asocijacijama(nek se nitko ne osjeti prozvan jer mi to nije namjera) i nekog tko se s tobom ne slaže ali argumentira svoj stav.  na ovom forumu ima poprilièan broj ljudi s kojima se  oko neke ili više tema neæu složit,ali cjenim njihovo mišljenje zato jer je argumentirano mišljenje a ne laprdanje.

  3. Nisam u niti jednom trenu ušao s tim postom u samu prepirku izmeðu snješka i robinha o daliæu. Ja ne znam zašto je to toliko teško vidjet, ali moja kritika nije bila protiv toga što on podržava daliæa veæ jasno protiv toga da uopæe ne argumentira svoj stav i da u najmanju ruku nezrelo odbacuje tuðe mišljenje. moj post sadrži nekoliko KONKRETNIH primjera na koje i od njega i od tebe dobivam Nekonkretna uopæavanja.

  Ili ti možda misliš da onaj primjer koji sam naveo nije nezreo?

  nadalje ono da je ježiæev intimus je nešto što je i on sam natuknuo prije jedno godinu ili više ako se ne varam.

  4 razlika je izmeðu 'glup si' i napisao si glupost kao što vjerujem i sam dobro znaš jer si potonje koristio.
  « Zadnja izmjena: Siječanj 01, 1970, 01:00:00 od Anonymous »

  Offline Torpedo

  • Forza Fiume
  • ******
  • Postova: 3621
  • Karma: +0/-0
   • Profil
  (Nema naslova)
  « Odgovori #5 u: Svibanj 06, 2008, 12:26:25 »
 • Nemirni moram i ja nesto dodati .  Zabranjeno je vrijeđanje i omalovažavanje drugih članova ove stranice na bilo koji način.  Nemirni ovo se na tebe odnosi .  
   Sta si toliko ufuran ? Pusti ljude  da raspravljaju.
  « Zadnja izmjena: Siječanj 01, 1970, 01:00:00 od Torpedo »

  Offline m

  • Veteran
  • ******
  • Postova: 1651
  • Karma: +161/-30
   • Profil
  (Nema naslova)
  « Odgovori #6 u: Svibanj 06, 2008, 12:48:50 »
 • Iako se i meni cini da je Nemirni nervozniji otkad moderira, ovo sad uopce nije "svadjanje s cijelim svijetom" nego malo zesca rasprava s Dionizom i Robinhom. Kad se sjetim onih rasprava od pred par mjeseci s Hackerom, ovo je djecja igra :)

  Ako se smijem umijesati, izjava tipa "Dalic je super jer ja tako mislim" je stvarno za vrtic. Izjava tipa "Dalic je super jer je afirmirao mlade igrace, doveo ih do reprezentacije i motivirao momcad" je argumentirana izjava. Ali ne mogu svi i uvijek komunicirati na nivou novinskih rasprava ili intelektualnih debata. Mozda se ljudima neda jednostavno svaki put obrazlagati svoje stavove, nije to nuzno razlog za kritiku. Meni npr puno vise smeta kilometarsko quotanje i slicne stvari (pravopis!) koje otezavaju citanje nego neki debilni post. Ako za nekog mislim da je napisao glupost necu mu odgovoriti i bok.
  « Zadnja izmjena: Siječanj 01, 1970, 01:00:00 od m »

  Offline Hacker-ri

  • Forza Fiume
  • ******
  • Postova: 6169
  • Karma: +0/-0
   • Profil
  (Nema naslova)
  « Odgovori #7 u: Svibanj 06, 2008, 13:28:09 »
 • Citat: "Torpedo"
  Nemirni moram i ja nesto dodati .  Zabranjeno je vrijeðanje i omalovažavanje drugih èlanova ove stranice na bilo koji naèin.  Nemirni ovo se na tebe odnosi .  
   Sta si toliko ufuran ? Pusti ljude  da raspravljaju.


  +1

  Velika beba objasnjava maloj kako se ponasat.

  Znas zasto zid padne kad se plavusa nasloni? :) iskoristi to :)

  P.S procitaj jos jendom ovo crveno od torpeda..
  Kurac jednom, daj triput.
  To je isto ono sta si ti napisao da radi robinho a ti samo ponavljas njegovu djeciju gresku

  Pametniji popusta .) jer da nije tako stajali bi nasred ceste da vidis da je 10 metara od pjesackog covjek pretrco cestu :)
  « Zadnja izmjena: Siječanj 01, 1970, 01:00:00 od Hacker-ri »

  [size=100]26 GODINA NAKON VELIKE POBJEDE PROTIV REALA IZ MADRIDA,
  ZBOG UPRAVE I 11 "DAMA" CIJELI KVARNER UMIRE OD SRAMA !![/size]!

  Offline Anonymous

  • Novak
  • Postova: 0
  • Karma: +0/-0
   • Profil
  (Nema naslova)
  « Odgovori #8 u: Svibanj 06, 2008, 13:33:53 »
 • Citat: "Torpedo"
  Nemirni moram i ja nesto dodati .  Zabranjeno je vrijeðanje i omalovažavanje drugih èlanova ove stranice na bilo koji naèin.  Nemirni ovo se na tebe odnosi .  
   Sta si toliko ufuran ? Pusti ljude  da raspravljaju.


  kao i uvijek tvoj dodatak je mudar i pravoremen pa ne mogu da se ne složim s njim.
  sad mi još samo pokaži kako sam to pravilo(koje sam ja napisao) prekršio?

  ma i ja se sa vjetrenjaèama borim nepotrebno.
  tko vas šiša radite što hoæete, spammajte di hoæete i laprdajte što hoæete. nije ni èudo da je neno otišao, da je river proglasio moratorij a da i ostali koji argumentiraju rijetko pišu.

  amen.
  « Zadnja izmjena: Siječanj 01, 1970, 01:00:00 od Anonymous »

  Offline Torpedo

  • Forza Fiume
  • ******
  • Postova: 3621
  • Karma: +0/-0
   • Profil
  (Nema naslova)
  « Odgovori #9 u: Svibanj 06, 2008, 13:37:25 »
 • Citat: "Nemirni"
  tko vas šiša radite što hoćete, spammajte di hoćete i laprdajte što hoćete. nije ni čudo da je neno otišao, da je river proglasio moratorij a da i ostali koji argumentiraju rijetko pišu.

  amen.


  Možda zato što imaju važnije stvari u životu. To je njihova privatna stvar.
  « Zadnja izmjena: Siječanj 01, 1970, 01:00:00 od Torpedo »

  Offline sax

  • Forza Fiume
  • ******
  • Postova: 2589
  • Karma: +0/-0
   • Profil
  (Nema naslova)
  « Odgovori #10 u: Svibanj 06, 2008, 15:11:03 »
 • Dajte ljudi stanite na loptu!
  Krasno bi ovaj forum izgledao bez ovako aktivnog moderatora! :roll:
  Nemogu vjerovati da se nekoma toliko sviđa nered! Što se mene tiče Nemirnom kapa do poda za rad na forumu!
  I nemoj da te pokoleba par izjava u kojima je malo previše adrenalina!
  Inače ode sve u p.m. a ovaj forum u dječiji vrtić!
  « Zadnja izmjena: Siječanj 01, 1970, 01:00:00 od sax »

  Offline Torpedo

  • Forza Fiume
  • ******
  • Postova: 3621
  • Karma: +0/-0
   • Profil
  (Nema naslova)
  « Odgovori #11 u: Svibanj 06, 2008, 15:31:15 »
 • Citat: "sax"
  Dajte ljudi stanite na loptu!
  Krasno bi ovaj forum izgledao bez ovako aktivnog moderatora! :roll:
  Nemogu vjerovati da se nekoma toliko sviđa nered! Što se mene tiče Nemirnom kapa do poda za rad na forumu!
  I nemoj da te pokoleba par izjava u kojima je malo previše adrenalina!
  Inače ode sve u p.m. a ovaj forum u dječiji vrtić!


  100 ljudi 100 čudi  .Sax ne govori se ovdje o "radu fouma"  nego o vrijeđanju ostalih članova koji Nemirni uporno provodi  . Vjerojatno se super osjeca kad napravi nekog manje vrijednim. Sta ima on govoriti nekome da je za vrtić , skoro pa malouman  i takve stvari . Sta on misli za sebe da je neki pametnjakovic da je iznad svih  ?
  « Zadnja izmjena: Svibanj 06, 2008, 15:43:39 od Torpedo »

  Offline Duella©

  • Forza Fiume
  • ******
  • Postova: 4969
  • Karma: +143/-47
   • Profil
  (Nema naslova)
  « Odgovori #12 u: Svibanj 06, 2008, 15:32:51 »
 • Citat: "sax"
  Dajte ljudi stanite na loptu!
  Krasno bi ovaj forum izgledao bez ovako aktivnog moderatora! :roll:
  Nemogu vjerovati da se nekoma toliko sviđa nered! Što se mene tiče Nemirnom kapa do poda za rad na forumu!
  I nemoj da te pokoleba par izjava u kojima je malo previše adrenalina!
  Inače ode sve u p.m. a ovaj forum u dječiji vrtić!
  ee i onda kad je mali duella rekao nemojte tako bilo je ša ti znaš balavac jedan  :cry:
  vidiš nemirni samo napadat znaju.. nikad pohvalit neznaju..
  « Zadnja izmjena: Siječanj 01, 1970, 01:00:00 od Duella© »

  Offline DIONIZ

  • Forza Fiume
  • ******
  • Postova: 3178
  • Karma: +1/-1
   • Profil
  (Nema naslova)
  « Odgovori #13 u: Svibanj 06, 2008, 15:48:32 »
 • jeli tako teško napisat nekome "robinho ne slažem se stobem jer jednostavno nisi dao ni jedan argumet za svoju tvrdnju" ,umjesto" tvoj post izgleda tako maloumno","svi mi znamo da si daliæev doušnik","..post ti je za u djeèji vrtiæ".... možda je robinhu tvoj post za u djeèji vrtiæ pa to nije napiso....
  ovaj bi forum bio puno bolji bez nekih koji se nameæu kao "voðe" jer su se meðu prvima registrirali na forum i samo se njihovo mišljenje cijeni i podržava....ok,ako ovo šta je nemirni napisao nije bilo vrijeðanje omalovažavanje sigurno je....
  na forumu smo svi isti,svako od nas je samo jedan navijaè koji iznosi vlastito mišljenje...mišljenja se meðusobno razlikuju,ko to nezna prihvatit bolje da ne sudjeluje na forumu...
  « Zadnja izmjena: Siječanj 01, 1970, 01:00:00 od DIONIZ »

  Offline sax

  • Forza Fiume
  • ******
  • Postova: 2589
  • Karma: +0/-0
   • Profil
  (Nema naslova)
  « Odgovori #14 u: Svibanj 06, 2008, 15:50:23 »
 • Citat: "Torpedo"
  Citat: "sax"
  Dajte ljudi stanite na loptu!
  Krasno bi ovaj forum izgledao bez ovako aktivnog moderatora! :roll:
  Nemogu vjerovati da se nekoma toliko sviđa nered! Što se mene tiče Nemirnom kapa do poda za rad na forumu!
  I nemoj da te pokoleba par izjava u kojima je malo previše adrenalina!
  Inače ode sve u p.m. a ovaj forum u dječiji vrtić!

  100 ljudi 100 čudi  .Sax ne govori se ovdje o "radu fouma"  nego o vrijeđanju ostalih članova koji Nemirni uporno provodi  . Vjerojatno se super osjeca kad napravi nekog manje vrijednim.


  Vidim ja da se ne govori o radu foruma! :idea:
  Nemirnom dajem podršku jer mislim da znam u što bi se forum izrodio da na mjestu moderatora nije netko kao on!  A i ako vratiš film u nazad imao je velika muda kad je trebalo podmetnut leđa nakon što se Duella  povukao!  To treba poštovati!
  A vrijeđanje je malo pre teška riječ! Pa nismo "frajlice"!
  Robigno malo previše uzima stvar srcu ali činjenica da mod-ove opomene o sastavljanju jednog posta iz tri četri traju već neko vrijeme! Pa ništa! :roll:
  Dozvolimo da je i njemu malo prekipjelo!  :idea:
  « Zadnja izmjena: Siječanj 01, 1970, 01:00:00 od sax »