Ostalo > Oglasnik

Nogometaš

(1/3) > >>

joy_division:
Mladi ambiciozni klub iz prve hrvatske nogometne lige traži nogometaše za sljedeće pozicije:
1. Stoper
2. Lijevi/desni bočni igrač
3. Zadnji vezni

Radno iskustvo, hrvatsko državljanstvo i znanje hrvatskog jezika su poželjni, ali nisu uvjet. Jedini obvezujući uvjet su slobodni papiri BEZ ODŠTETE.

Nudimo Vam dobra primanja uz stimulirajući dio koji ovisi samo o Vama, smještaj u ugodnom primorskom okruženju u blagoj klimi, po dogovoru u blizini mora, igranje utakmica u nezaboravnoj atmosferi jednog od najintrigantnijih nogometnih stadiona u Europi, ugovore na bazi 1+1 koji Vam omogućavaju brzi transfer u jače nogometne lige bez puno papirologije.

Pismene ponude dostaviti u roku od 7 dana na adresu kluba uz šifru "Zajedno do Kupa UEFA".

kiki_ri:
bolje da si ovaj oglas stavio na oglasnik.hr kao što je, ne tako davno, stavio navodni mamiæ :) ...

Torpedo:
Smijesno ali istinito  :lol:   Kojeg ti to kvalitenog igrača  možeš uzeti  bez odštete. E moja upravo, tako se ne ide naprijed.

m:

--- Citat: "Torpedo" ---Smijesno ali istinito  :lol:   Kojeg ti to kvalitenog igraèa  možeš uzeti  bez odštete. E moja upravo, tako se ne ide naprijed.
--- Kraj citata ---


Sta je najgore, moze se naci itekako kvalitetnih igraca bez odstete (sjeti se Ercega i Vugrinca). Ali u tom slucaju s igracem se kontaktira barem 3 mjeseca prije isteka ugovora, pregleda se baza (pa makar i ona iz FM) kojim igracima isticu ugovori itd. Sto je kod nas apsolutno nemoguce kad se 3 mj. prije ljeta ne zna ni tko je sportski direktor.

Hacker-ri:
ok di se treba prijavit ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju