Ostalo > Sport

VK Primorje

(1/44) > >>

Upsops:
Službeni topic rijeèkog i kvarnerskog waterpoola 8)

Upsops:
Kakav je smisao i svrha organizacije sportskog dogaðaja za èije je domaæinstvo Grad Rijeka uložio nemala sredstva ako kapaciteti rijeèkog bazena i sponzorske obaveze omoguæuju puštanje tek 354 ulaznice u slobodnu prodaju? Ovo su se vjerojatno zapitali mnogobrojni Rijeèani koji su ostali bez karte za Final Four u vaterpolu koji æe se za dva tjedna održati u našem gradu.

Naime, za organizaciju ovog dogaðaja, organizatori su osigurali ukupno 1.710 ulaznica. Meðutim, glavnina ulaznica je raspodijeljena klubovima sudionikcima, 156 ulaznica za sponzore dok su svega 354 ulaznice puštene u slobodnu prodaju. Paradoksalno je da su Zagrepèani i Dubrovèani, èiji su se klubovi plasirali meðu èetiri nejbolje ekipe, dobili više ulaznica od Rijeèana koji su domaæini ovog dogaðaja i koji æe spektakl djelomièno financirati i iz vlastitih džepova.

Podsjetimo, Rijeka je domaæinstvo dobila u konkurenciji s Beogradom koji je uvjetovao domaæinstvo, uvjetom da se meðu 4 ekipe plasira ekipa iz Beograda. Sada je jasno i zašto RD

otom:
:shock: šta u Rijeci netko igra vaterpolo?

Upsops:
:idea:

http://www.jadranska-liga.com/index.php ... &Itemid=63

messi:
http://sportnet.hr/vijesti/398550/voden ... raca-varga

makar nešto u rijeèkom sportu ide na bolje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju