• Home
 • Search
  •  
 • Login
  • Korisničko Ime: Lozinka:
   Jeste li propustili svoj aktivacijski email?

Autor Tema: Pravila  (Prikazano: 3518 puta)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Duella©

 • Moderator
 • Forza Fiume
 • *****
 • Postova: 4970
 • Karma: +143/-47
  • Profil
Pravila
« u: Srpanj 11, 2009, 23:39:10 »
Forza fiume liga se sastoji od X clanova koji pogađaju rezultate utakmica koje ce moderatori ponuditi.

Utakmice ce biti ponuđene 4 do 5 dana prije utakmica, znaci ako se igra vikendom, utakmice ce biti ponuđene vec u utorak ili srijedu tako da svi clanovi stignu odgovoriti.

Biti ce ponuđeno 10 utakmica, od kojih ce svaki clan moci prognozirati:
a) 7 utakmica jednim znakom(1,X,2)
b) 2 utakmice dvoznakom(1x, x2, 12)
c) 1 utakmicu troznakom(1x2)

Igra se po principu jedan na jedan, u liga sistemu od XY kola. Znaci, za svako kolo ce biti unaprijed određeni parovi koji se međusobno natjecu u pogađanju rezultata. Kada se zavrse sve utakmce, onaj igrac koji je pogodio vise rezultata dobija 3 boda,a ovaj drugi 0 bodova. U slucaju istog broja pogođenih rezultata, oba igraca dobivaju po 1 bod.

Nakon 20 kola prva četiri igrača iz LIGE 1 i iz LIGE 2 idu u veliko finale. Prvi u LIGI 1 igra protiv četvrtoga u LIGI 2, drugoplasirani iz LIGE 1 igra protiv trečeg u LIGI 2, treči iz LIGE 1 igra protiv drugoplasiranog u LIGI 2 a četvrti i LIGI 1 igra protiv prvoga u LIGI 2. Igra se dvokruzno (doma i vani) osim finala gdje se igra na neutralnom terenu samo jedna utakmica. Pobjednik je onaj koji pobijedi u finalu!
Ukoliko u finalu bude neriješeno, u roku od dva dana biti ce postavljeno 5 parova (moci ce se prognozirati sa 3 jednoznaka i dva dvoznaka) na koji ce finalisti dati prognoze, u slucaju da i tada bude nerješeno u roku od dva dana biti ce postavljen SAMO jedan par i finalisti ce moci staviti samo jedan znak. Ako znak bude isti prednost ima onaj koji je prije prognozirao!

Tko ne pošalje svoje prognoze do vremena koje odredi moderator, ili prognozira kasnije, ne vrijedi mu prognoza. Moderatori nece objaviti zakašnjelu prognozu.

EDIT :
Novo pravilo u vezi same prognoze. Ništa se nece mjenjati u vezi samog principa prognoziranja ( kojeg mozete procitati gore) samo jedan detalj, a taj je da se prognoze za određeno kolo šalju samo i isključivo Moderatoru na Privatnu Poruku. Poruka mora sadržati sve parove i desno od njih znak za prognoziranje ( poštivati gore navedene znakove ). Nakon svih odigranih utakmica Moderator ce iste vaše prognoze staviti u odeđenu temu za iste da svima budu dostupne.

Ovo pravilo je proizašlo iz činjenice da su neki igrači prošle lige "kopirali" prognozu protivnika (slucajno ili namjerno nezna se ) kako bi imali vecu šansu za jednakim brojem bodova a mozda i "odnjeli" pobjedu. Kako bi sprijecili "krivotvorenje" primorani smo definirati novo pravilo.

Valja još jedanput ponoviti

Nema iznimke od ovih pravila, i vrijede za sva kola!
« Zadnja izmjena: Svibanj 15, 2014, 21:13:23 od Duella© »