Ja ne znam kako si grupica navijaca moze ovo dozvoliti, sta nama treba takvo vrijedanje covjeka, sta se ocekuje od njega
pa covjek se bori za svoj klub, ne vrijeda nikoga sat treba njega tako vrijedati, isto tako cemu to skakanje i vrijedanje cigana, dalmatinaca (siguran sam da medu navijacima Rijeke im barem 30% porijeklom dalmatinaca), pljuvanje po igracima Rebic , zasto se spustamo tako nisko, pa taj decko je reprezentativac , daj malo postovanja, malo smo stvarno pretjerali, citam druge forume i nemamo niti malo samokritike , igrali jednu nerijeseno doma i odmah se spominje kuhinja, Mamic, sudac, urota itd, uskoro cemo biti rame u rame sa Splicanima. Hoce li ikada kantrida dozivjeti da se pljesce i gostujucoj ekipi ili sudackoj trojci???
Zar smo tako nisko pali
??
Ni ja ni ti nemozemo komentirati sto navijaci rade na stadionu jer nismo na stadionu, koje tenzije vladaju, kako se pojedinci ponasaju na stadionu i za vrijeme utakmice jer kamera na tv ne snimi sve.
A slozio bi se s tobom da s druge strane nije Split, ciji igraci su dno dna ali doslovce dno dna.
Jedno je borit se za svoj klub a drugo je ismijavat gledatelje na tribinama. Jer na kraju radi tih istih igras nogomet i oni placaju ulaznicu i tako ih pravis bedaste.
Tenzije na Kantridi su takve kakve jesu jer su ocekivanja velika i onda ti dode satro bivsi reprezantativac a tu mislim na bilica koji je vise po podu nego na nogama, glumi pada, mase.
Vidim da se ti slazes da je to bio penal, cudno mi je jer ipak zivis u zemlji gdje se od kontakta gradi sport.
BTW pokazao sam snimku jednom covjeku tu gdje zivim, drugoligaski sudac u spanjolskoj, covjek mi je potvrdio da nije penal nego faul u napadu, ali da je moguce da je sudac nehotice pogrijesio jer je i on vjerovatno gledao loptu u zraku i vidio samo trenutak kad je bilic pao a s leda mu Vargic.
Ali opcenito to je faul u napadu.