U zadnjih par godina par interesantnih i financijski jakih igrača je odlučilo ulagati u Rijeci. I recimo što ja znam bar dva su nam zagolicali maštu o preuzimanju kluba.
Neznam zašto bar nemaju nekakve sponzorske ugovore ako već neće preuzeti klub kao vlasnici.
Jeli pitanje nesposobnosti da se privuče, jesu li političari ti koji koče jer ne vide svoju korist u tome, ima li Miško velike appetite, neznam, ali me eto zanima zna li se šta?
Gledam i s ove strane recimo, niti Lurssen niti Izraelci ne trebaju kupit ali ali neki sponzorski ugovor i donacija godišnja bila bi više nego dobrodošla. Dres je velik i ima masu mjesta uz Savu.
I ne gledam to kroz sadašnju situaciju već ove zadnje godine.
Znam da ko god u Splitu hoće nešto radit nešto kapnu i u "prvaka svemira", i to onako potiho dođe od strane grada. Slično i Zg, bar dok je bilo Bandica.
Neko je pisao da su pitali tipa iz Lurssena dali će kupit Rijeku pa je on bacio na sprdnju kao da bi ga sin ubio kad bi uložio bilo gdje osim Borrussie Dortmund (?) mislim. A da se malo čekanje građevinske dozvole produži, taksene markice, šalteri 23 A i B nedostupni a gospođa na marendi do daljnjega, možda bi promjenili mišljenje.
Zašto imam osjećaj da su nekako odnosi između Grada (uprave) i kluba nekako loši, iako se ovi pojavljuju na svakom besplatnom domjenku?
A i što očekivati od gradonačelnika kojeg su slikali sa šalom od dinama kako viri iz džepa na ulicama svoga grada?
Ispričavam se na toku misli.