Arhiva > Web stranice

V eSvjetski rat: eSrbija napala eHrvatsku

(1/1)

DominionHR:
Na eRepubliku, virtualnoj zajednici, poceo je V eSvjetski rat. Našu Domovinu su napali eSrbija, eMadarska i eSlovenija.  Nakon prve ofanzive eHrvatska je sacuvala svoju neovisnost i u kontra ofanzivi zauzela dijelove eSlovenije i eMadarske. Snaga eHrvatske je u dobroj i elitnoj vojsci te sjajnim strucnjacima i organizaciji. Clanica je saveza EDEN-a i ucestvuje u vojnim akcijama širom eSvijeta. PRIDRUŽI SE I TI! POSTANI eGRAÐANIN za samo 2 minuta! POMOZI eHRVATSKOJ sacuvajmo Domovinu i u virtualnom svijetu!

eRepublik je browser igra. (ne treba instalacija) Potpuno je besplatna i na Hrvatskom je jeziku!
POSTANI eGRAÐANINŠta je eRepublik
eRepublik mjenja pravac povijesti u ogromnoj virtualnoj zajednici. Kao gradanin Novoga Svijeta (ima ih 387,051) imaš mogucnost napraviti razliku i ispuniti svoje ekonomske, politicke ili vojne ciljeve kao nikada prije.

Misliš da možeš bolje?
Vodi svoje gradane kroz napredak kao predsjednik zemlje ili kontroliraj cijelo tržište kao bogati poduztenik. Sa više od 61 država, 55,271 proizvodaca, i raznolikim resurima države, tvoja strategija znam-kako te može odvesti do vrha.

Novosti
Postani utjecajan sa snagom svojih rijeci, pobjedi ostale svojim idejama ili napravi intervju sa poznatima - izbor je tvoj. Otvaranjem vlastitih novina i druženje sa ostalim gradanima, utjecaj tvog glasa ovisi o tebi.

Bori se za svoju zemlju!
Diplomacije pomaže, ali kada doce do rata onda ceš trebati nabaviti oružje kako bi obranio granice zemlje - ili ih proširio. Prikazivanjem domoljubja do ratovanja kao placenik, buducnost Novoga Svijeta je u tvojim rukama.
VIDI I PRIDRUŽI SE eHRVATSKOJ

eRepublik

Marin_ri:
mega dosadna i glupa igra.....moje misljenje....

october:
cemu uvijek rat.

jel ima e j ebacina ili tako nesto.

Pa da k aramo s lovenke

zdene:

--- Citat: "october" ---cemu uvijek rat.

jel ima e j ebacina ili tako nesto.

Pa da k aramo s lovenke
--- Kraj citata ---
:lol:   :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju