Arhiva > Web stranice

Looki HR - Multiplayer online igre

(1/1)

LookiHr:
Desert Operations
    http://www.desert-operations.com.hr/?rid=1072

    Vojna Strategijska igra!
    Ovo je inovativna online igra Desert Operacija, službeni nasljednik strategija Operation-Weltherrschachft iz 2001, pruža dugotrajnu zabavu za igraèe koji se mogu boriti izmeðu sebe i tisuèu drugih igraèa ili saveza ili se udružiti sa spretnom diplomacijom.
    Kroz izjave o mirovniskim paktovima i izjavama o ratu utjecaj igraèa raste na podruèju svjetske politike

    Empire Universe 2
    http://www.empireuniverse2.com.hr/?rid=1071

    Empire Universe 2: Recharged je jedna od najinovativnijih i naboljih online igrara koji se igraju preko vašeg pretraživaèa. Kao igraè imate moguænost da se opredijelite za ratnika ili za trgovca.Kroz intuativni pristup igri, poèetnici mogu lako ostvariti uspjehe i mogu se lako snaæi u univerzumu. Èim se prebrodi poèetnièka kriza, stoji vam dosta moguænosti na izboru: okupacija i pljaèka protivnièkih planeta, investiranje u istraživanje ili pak trgovanje sa ostalim igraèima.

    Space Pioneers 2
    http://www.spacepioneers2.com.hr/?rid=1070

    Space Pioneers 2, to je cilj moguæeg velikog carstva u galaksiji kojeg možete graditi s mnogim saveznicima i/ili neprijateljima. Ovaj cilj se može postiæi kroz izgradnju objekata, kao što su mine, biljke, tvornice i industrijski kompleksi, ali i nakon napornih istraživanja, što pak donosi korist za izgradnju zgrada ili svemirskih brodova s njom. Štoviše, jedan ima moguænost izgraditi flotu.
    Sa raznim svemirskim ima, moguæe je transportirati resurse izmeðu planeta, nastaviti svoju trgovinu, ali i špijunirati druge igraèe ili èak napadati ih.

    World of Pharaos
    http://hr.world-of-pharaos.com/?rid=1069

    Pozdrav Faraone. Èiniš mi se dovoljno sposobnim voditi naše carstvo koje traži vladara. Zapoèni svoju vlast nad svojom oazom, izgradi mnoge zgrade kao i velike spomenike (piramide,hramove...) tako da te tvoji graðani nikad nezaborave i zapoèni šriti svoje carstvo po Egiptu. Mnogi æe pokušavati da te zaustavi a jedino što ti tu može pomoæi je snažna i disciplinirana vojska i tvoja sposobnost strategije. Zapoèni novo povijesno doba koje èeš obilježiti svojom vladavinom i pobjedama nad drugima. Pripremi se jer je rat tek poèeo.

    Mechrage
    http://www.mechrage.com.hr/?rid=1074

    Mechrage je beplatna online strateška igra, koja se uz Flash-Pluginom u pretraživaèu igara protiv mnogo drugih igraèa.
    Postavite svoju bazu i trenirajte svog Komandera. Sudjelujte na turnirima ili pobijedite vaše neprijatelje na bojnim poljima.
    Krenite u rat sa vašom vojskom i organizirajte turnire sa vašim Komanderom. Pristupite savezu ili stvorite jaki savez i postanite èlan ugodne zajednice.


    http://www.looki.com.hr

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju