Ovo dole je katastrofa. Dno dna.
Miškoviću, odjel radne zajednice koji radi prodaju ulaznica, ti je KATASTROFA.
Takvu ležernu i nezainteresiranu rulju nisam dugo vidio. I nemoj sada da se svi učimo poslu i rastemo, jer je to teška demagogija. Doći na vrijeme na radno mjesto, je stvar odgovornosti, a ne znanja.
Ako je najavljeno da se ulaznice prodaju od 9:00, onda je 8:45 sve trebalo biti spremno.
U 9:12 su se pojavili na horizontu, začuđeni, šta je ovo gore, u 9:26 su digli roletice. 1000 ljudi čeka( na suncu) i tada doznaje da su 3 šaltera lijevo Pretplate (koliko750, od kojih ih je došlo 10-ak), krajnji desni za Split (nije došao nitko) i dva srednja za Stuttgart. Ja moram upoznati um, koji je to smislio.
I onda nastaje rotacija 1000ljudi i borba za pozicije. Da bi se netko večer prije sjetio na komad kartona napisati koji je šalter za što. To je valjda znanstvena fantastika.
Da nitko u toj radnoj zajednici, nikad nije vidio kako negdje u nekom gradu, nekakvi kreteni, kampiraju cijelu noć, da bi ujutro kupili nekakvu ulaznicu, za nogomet ili koncert pa malo zbrojio 2 i 2, pa se pripremio. Javno ih hvališ, Miškoviću, da rade po 15-16 sati dnevno. Da oni možda jesu dolje toliko, ali ne znam ja što to oni točno rade.
I kad se uspiješ probit do blagajne i pomisliš da si uspio, najteži dio tek slijedi, izaći van.
Nikakvog reda ni osiguranja, da ne govorim da je nekome moglo pozliti, šta onda. Liječničke pomoći, nigdje. Tom briljantnom odjelu radne zajednce tako nešto nije palo na pamet. Pa to bila samo još jedna tužba, koju će se riješiti.
KATASTROFA.
I još nešto, Miško, odjel ti se nije htio zamjerati D tribini pa su pustili cijenu na 20 kn. A sada ti preprodavači koji su kupovali po 40-50 ulaznica, istu tribinu prodaju po 40-50kn, i uzimaju veću lovu od tebe. Ali nema veze, dok imaš nas koji na drugim tribinama plaćamo duplo, nema straha.
I malo pozitive, bez obzira na kriminalnu organizaciju, ponosan sam što sa bio dio ove priče. Ajde da smo i to dočekali, da je čovjek u stanju brutalno pregaziti čovjeka, za komadić ulaznice...
FF!