Mali osvrt na utakmicu sa stuttgartom.
Tek sam sada imao prilike pogledati svih 90 minuta, nije mi internet radio, uglavnom proradio instalirao
neku nove tehnologiju internet ide preko struje nemam pojma.
Uglavnom, potvrdilo je ono moje sto sam mislio o alispahicu a to je da on mora napravit mjesta za neke druge igrace jer trenutno nije u formi.Nevidljiv.
Prvi gol stuttgarta pao nakon iste gluposti Skarabota da ne pusta loptu nego ide kemijati gluposti glavom a to je vec na kantridi protiv ziline mislim kostalo nas opet kornera i gola, u toj akciji steta sto meho nije bio nevidljiv i propustio loptu a ne spustio za gentnera.
Leskovic reprezentativno, puno puta se pitam ko je iskusan i stariji na terenu on ili knez.
Benko, pa za tog covjeka nema rijeci, borac borac borac ja ne znam neki kazu da je tenk ali on je jos vise, on je neki mix chuck norrisa i Ramba. Kolko on pretrci i borbe unese u toj utakmici da je to nesto fascinantno, dajte benku tri utakmice u napadu Bayern Munchena pa da vidimo ko je bolji on ili Mandukic.
Mujanovic, povijesna utakmica povijesni gol, tezak gol za dat radi uloga i minute kad je pao.
Steta sto ne dobiva u hnl vise prilika.
Uglavnom nismo ni u jednom trenutku bili podredeni i to me veseli, a i imali smo i svojih prilika.
Napisana je povijest u Stuttgartu.