onih 71% je bila nas jalova iga u kojoj nam je Lokomotiva prepustila loptu jer su znali da mi neznamo sto s njom. Lokomotiva se svjesno povukla i dala nam loptu, nismo mi neki zestok pritisak vrsili na njih, niti na njihovu obranu. Statistika je varljiva i onaj tko je gledo tekmu je to vidio. Pimplanje na sredini terena i cim je Lokomotiva stisnula u bloku, lopta je isla nazad i tako cijelu tekmu, sa nekakvim pokusajima letećih lopti na drvo...
Zanima me da li bi komentar nakon utakmice Dinamo Rijeka di Rijeka odigra utakmicu kao lokomotiva sa 29% lopte u nogama, bio mi smo njima pustili loptu jer neznaju što će sa njom............ ili bi sasuli drvlje i kamenje po našima jer ono nije nogomet, i još dodali da je Dinamo moćan.. hm hm..
ja samo kazem da lokomotiva je sve ucinila da ne primi gol (primili su ga, al eto iz nekakvih odbijanja), odigrali su najbolji bunker na kantridi vec dugo vremena. mi nismo smislenu akciju odigrali cijelu tekmu! sto zbog njih jer su igrali odlican blok, sto zbog nase igre bez kreativnosti prvenstveno alispahica di je lopta uglavnom isla sporo. ja to zovem jalova igra, mogli smo mi pimpat cijelo vrijeme i imat 90% lopte u nogama, no koji ce mi to vrag, niti smo ih stisnuli u 16-erac, nit im nismo dali disat, cekali su nase greske i docekali je. Nisu se dosli nadigravat kvalitetom igrača, ali taktički su nas ubili, sto u bloku igrača, što u skoku pri svaku loptu, svaki ključni moment je otišao na njihovu stranu. Jbg nije ljepota nogometa, al se vidi da znaju sto trebaju za pozitivan rezultat. Nisu dosli pobjedit, ali nisu dosli niti izgubit. Ne podrzavam takav nogomet jer kvalitetnije ekipe koje imaju dimenziju u igri poput playmakera sa mozgom koji ce ih razvuc, podvalit, unistit jedan na jedan to razbiju bez dva pardona, no mi nemamo toga. Alispahicu je Lokomotiva bila noćna mora u svakoj maniri. U toj utakmici je svojim potezima trebao vodit našu igru i razbit protivnički blok, a Lokomotiva mu razotkrila sve mane i pokopala ga.