ja također očekujem 4-4-2, u postavi Krama umjesto Alispahića i pomaknut više prema golu no svejedno malo iza Benka (second striker)...
daklem:
Vargić
Boras-- Knežević (ako je Lešković ozlijeđen) - Marić -- Tomečak
Pokrivač - Močinić
Kvržić------------------------------Sharbini
Kramarić----Benko
možda i romb u sredini s Moćom isturenije..
u drugom pol ulazak Brezovca, Cesareca i recim Ayai umjesto Sharbe (nadam se da će Anas proraditi, malo se šlepa na račun stare slave)..
u biti toj postavi se nadam.. Kek isto stalno mjenja Alispahića s nekim razlogom (možda ko i mi nije zadovoljan igrom a možda zbog umora, neznam kako on na njega gleda), ali da imamo i više zdravijih DM-ova, Močo bi mi igrao prije..
Ovo i ja očekujem, samo bih dodao da me ne bi čudila promjena na krilnim pozicijama, ako odgojne mjere sa Grobničana nisu urodile plodom...
Trebamo to riješiti rezultatom od prošle godine (1:3), ali i sa dosta dominantnijom igrom nego tada...
Od Slavena očekujem pokušaj igre Lokomotive. Pokušaj jer mislim da ipak neće izdržati pritisak. Razlika u kvaliteti je ipak malo prevelika, pogotovo u njihovoj obrani...
Njima je bod protiv nas kao Kalnik i Bilogora skupa...
Inače, Slaven se tek sad rezultatski počeo oporavljati nakon dugo dugo vremena bez pobjede. Tek su prošlo kolo protiv Zadra ubilježili prvu pobjedu i to im je prva još od zime ove godine...
Po meni, najjači dio momčadi su im vratar i veza, a najslabiji obrana, pogotovo stoperi...
Čanađija, Delić, Novinić, Glavica i Rodić... Ostali su prosjek i ništa drugo...
Sa ozbiljnim pristupom ih dobivamo sigurno.