Ovdje kod mene preprodaja nije nikakva bad, uostalom ja u zadnjih 4 godine nisam mogao doci do karte nego od preprodaje, dali li online ili ispred stadiona sve jedno, sve je rasprodano . ljudi oglasuju karte na razlicite nacine , nitko ne pita za ime, sto je najgore vidis koliko ju je on platio a koliko je ti placas, sasvim normalno ne znam zasto je to problem . recimo ti si kupio kartu pred mjesec dana i nesto ti iskrslo pa ne mozes na tekmu , sta bi ti trebao datio kartu besplatno nekome ili za iste pare a u isto vrijeme mozes zaraditi lovu jer se trazi karta vise !! ne znam ja sam se valjda naucio na to da ljudi uvijek gledaju kako da zarade koji lovu i to mi je normalno ako imam za platit kupim ako0 ne ostanem doma i niukome za zamjeriti .Kod nas si odmah papak, lopov nenormalan ITD
smijesno mi je citati te komentare , jednog dana ce i kod nas biti stranica gdje ces moci kupovati i oglasavati ulaznice ali gdje smo mi od toga iza engleza, amera, italiana, spanjolaca, Rijeka bi trebala igrati LP ili EL svake godine da se to desi i da nam je stadion rasprodan kao sada
P.S bolje da sutim

)
jedan od nacina kako zaraditi lovu za buduca gostovanja
)
Bit ce toga i vise samo ako nastavljamo sa super rezultatima, nemojmo osudivati ljude radi takvih razloga, svugdje u svijetu je to normalno zasto kod nas radimo dramu oko toga, ako imas love plati ako ne ta TV , kada bi bar tako bilo uvijek to bi znacilo vjerovatno da je stadio rasprodan minimum 90%
Ne znam bas koliko je normalno.
Ispred talijanskih i spanjolskih stadiona stoji policija u civilu koja kontrolira preprodaju karata i zabranjena je prodaja ulicna a po internetu ima par mjesta gdje se mogu kupit karte od privatnih osoba na vlastiti rizik ali po cijeni koliko kosta karta plus provizija te stranice.
U slucaju da se karte mijenjaju mora se ispunit poseban formular jer se mjenja ime na karti.
Uglavnom ovo je lopovluk i meni to normalno nije, stop preprodavateljima karata.
Takvi sjebu one postene koji nemaju 200 kn a htijeli bi tekmu pogledat