Sramotan pristup, "lako ćemo" i šta sve slijedi nakon toga. Zaslužen poraz ukratko.
Složio bih se s većinom - nema igre, previše se baziramo na individualnu kvalitetu i onda čak i u takvim okolnostima (na lošem terenu) uspijevamo napraviti dosta šansi. Kek će morati početi konkretno odgovarati na pitanja jer se ne može više izvlačiti na "tek smo 2-3 mjeseca zajedno", "ovo je nova" ekipa, "ništa ne ide preko noći" i sl. izjave.
Pročitao sam komentar, na ovom ili drugom forumu, da smo krenuli defanzivno, s praktički 3 defanzivna ispred obrane - složio bih se s time. Treba preuzimati više rizika u igri s osjetnom slabijim protivnicima, nema druge.
Penal - ja bih ga sudio, koliko sam uspio vidjeti na lošem streamu. Ide na dušu Mariću.
Benko - svaka mu čast do sada, ali na njegovu dobrobit bi bilo da malo manje svojata loptu, ima i drugih koji mogu dati gol.
Moises - pojačanje, vraća se duboko u obranu kada treba, dolazi u završnicu. Šteta što nije zabio. Ponavljam - nedvojbeno je pojačanje.
Bertoša - da svi imaju stav kao on, a radi se o najpotcjenjenijem igraču (koji igra) ove ekipe, bilo bi daleko više bodova.
Kek -izmjene :shock: :shock: :shock:
Niš', 2. mjesto i finale kupa ostaju ciljem s nadom u bolje igre. Nema više opravdanja, Europa je završila, Sunce će sjati, LB je došao.