Jel' rano za topic? Ako jest, briši TIRČE. Već se sada uzbuđujem, a bilo bi mi zdravije u životu da sam cool kao Krle sa 11m.
Nakon osvajanja nekoga od trofeja, ulaska u EL ili LP (jednoga dana nadam se) najdraže od svega je uzeti mjeru Dinamu ili Hajduku. Ovisno o okolnostima, razlika je koga od njih je veći gušt dobiti. Zadnjih sezona svojim ponašanjem, licemjerna i arogantna uprava i trener(i) Hajduka je odlučila svoju nemoć i probleme koje imaju skrivati kmečanjem i omalovažavanjem svih, a prvenstveno Rijeke te su zato postali najslađi plijen. Žao mi je da su s time zarazili i navijače do te mjere da je sve rezultiralo sramotnim piro-cidom nad obiteljskom tribinom prošlo gostovanje u Rijeci (nije 4B O.Š. Pećine kriv za Dilu Gori!).
Rezultatski gledano, ova utakmica i nema supervažan značaj (u usporedbi sa nekim drugima) te će nam i bod biti ok, ali zašto ne 1:0 u 90+3 i da sje.bemo do kraja najnoviju humanitarnu akciju "Dajmo da budu drugi" dok je još u povojima.
Meanwhile in Split...
Kmeeee nećemo biti prvi, a radili smo grafove, analizirali rasporede...
Kmeeee nismo uputili udarac na gol protiv Dinama, a ostale filijale im čupaju bodove...
Kmeeee nismo ni drugi više...
Kmeeee ne želimo igrati protiv najboljeg napadača lige zadnjih 10 godina na Kantridi, dajte mu treći žuti...
Kmeeee neće nas kupiti Tiger Woods...
Kmeeee pare nisu bitne, a Tudor neće potpisati...
Kmeeee potpisao sam....
Kmeeee Maloku, bivša superzvijezda Rijeke, polubog nogometa, nije otišao u Juve za 10 milijuna eura, a pisali smo da ide...
Kmeeee zašto nas u Rijeci mrze (op.a.: ne volim tebe Brbiću i Tudore i onaj treći, a Split, TBF, ljetni muving, ona sapunica su mi super)...
Kmeeee sudili su nam nepostojeći aut 1997. na Kantridi...
...
Želje i prognoze:
Varga
Toma - Knez - Leško - Leovac
Kvržić - Moises - Maleš - Ajayi (Jugo)
Sharba (Jugo)
Krle
4:0 (opet) Krle x2, Sharba i Leško
9600 ljudi neka grmi "Miško i Kek za-u-vijek!"nakon kraja utakmice!
Edit: 0:1 i 0:4 ispravljeno. Ponedjeljak je kriv.