Dugo, dugo ih nismo ovako demontirali, dobro su i prošli, trebali su fasovati još barem 3 komada. Zadnji put smo ih baš demontirali u Splitu mislim 2006. 4-0 s 3 gola Vuge i jednim Ahmada, i onda su igrali cijelo drugo poluvrijeme s igračem manje.
Ali danas smo mi bili puno bolji osim zadnjih 15 minuta prvog poluvremena, sve drugo je bila rapsodija. Deplasirano je isticati igrače, Anas je opet imao dan protiv Hajduka, Krstanović najbolja utakmica otkako je došao, ali Leovac... Svaka čast majstore, u obrani neprelazan, stalna ubacivanja naprijed, lopte s očima.... I pohvale Mitroviću (uz pohvale i Leškoviću da se ne naljuti), maestralna partija otraga, još da je zabio ono glavom.
Inače za Mitrovića znam jednu priču iz prve ruke, ne znam jesam li već pisao, ali dobro, imam neke poslovne odnose s firmom predsjednika Cibalie pa sam ga baš pitao prošle godine za njega kada je došao. Dakle, dečko nije htio ostati na posudbi nakon zaključenja transfera već je htio doći ovdje i dokazati se, a predsjednik mi je rekao da nije najbrži na svijetu, ali da odlično čita igru i zna s loptom. Što nam je danas i pokazao.
A Hajduk? Pa bilo je već i vrijeme da se raspadnu, Tudor je realno napravio čudo s ovom ekipom do sada. Ali baš smo ih naguzili, totalna nemoć cijelo drugo poluvrijeme, a i dobar dio prvog.