Pored Pandura i Nevistića moramo imati Prskala sljedeću sezonu, ali ova dvojica su itekako pokazali velik talent. Sluga me skoro kupio ovih proteklih tjedana stvarno fantastičnim predstavama, ali ne mogu se oteti onom dvogodišnjem dojmu da je on ipak prosjek HNL-a, samo što je sada u odličnoj formi. Volio bi da ga utopimo za 2-3 milijuna, i za njega i za nas.
Što se tiče Šibenika, spomenuo si Labrovića, a ja bih tu dodao i 21-godišnjeg Ampema (napadač) i jasno Marka Bulata, jednog od najvećih potencijala svog godišta, inače sin Josipa Bulata koji je pred 15 godina igrao sezonu kod nas. 17 i pol godina, defanzivni vezni, odigrao čitavu sezonu standardno, reprezentativac.
je, i ja sam ga proguglao nakon tekme Varaždin-Šibenik, izuzetno neugodan i brz napadač, a vrijednost mu je još uvijek mala.. dalo bi se tu po drugoj ligi iščešljati nešto zanimljivih akvizicija koje bi doduše trebalo podignuti na razinu više..
nadam se da radimo ozbiljan skauting barem u ovom hnl-u..
očekujem da nas napuste ovo ljeto uz Slugu i barem jedan od stopera Župarić/Punčec, vjerojatnije Župa, vjerojatno Capan koji se nije nametnuo u dovoljnoj mjeri, Velkoskog bi još jednom oprobao ako bude zdrav, nije bio tako loš.. ako ima ponuda, prodao bi i Acostya, pitanje je što sa napadačima Puljić/Čolak i Pavičićem.. osobno bi zadnju trojku zadržao, ali mislim da ćemo morati prodati makar jednog i uložio bi u Čolaka, dokazao se, na njemu ćemo zaraditi ako uložimo..
u kategoriju dolazaka, treba nam LB (oduvijek:)), jedan stoper ako nekog prodamo kao i bar jedan napadač ako prodamo npr Puljića.. veza ovisi također o prodaji, ja se samo nadam da nećemo čekati 20.8. da bi dovodili, nadam se da imamo neke razgovore i križaljku.
p.s. nova tema, Ri mercato - ljeto?