Ovaj sažetak se već izlizao, koliko puta sam ga pogledao. Postoji li negdje snimka čitave utakmice u HD-u?
[youtube]https://youtu.be/5vEoS_0yS0Q[/youtube]
Prekrasan topao dan... Nisam bio pretplatnik i nisam uspio doć do karata (unatoč gomili truda i potezanju veza), pa sam gledao na (krcatom) Gatu Karloline Riječke... Možda najljepša uspomena iz tog popodneva mi je bila kad je završeno prvo poluvrijeme. Bilo je dosta mirno, sunce je već bilo nisko, to je bio onaj "golden hour" kad je svjetlo toplo... Stojim uz more i gledam prema Učki, potpuno smiren... Ekipa je igrala s takvim samopouzdanjem, od prve minute su se postavili kao šampioni... Ni prije prvog gola nije bilo nervoze, jednostavno, ta utakmica je bila dobivena čim je lopta krenula s centra...
I onda Bezjak zabija za 3-0... To je to, the end, prvaci smo, tu ni Cibalia ni suci više ne mogu ništa promijenti. Dosta sam bio prazan, nakon toliko stresnog proljetnog dijela gdje se svaki gubitak bodova gledao kao kataklizma. U biti ispraznio sam se četiri dana ranije. Deveta rokenrol utakmica je najvažniji trenutak u povijesti kluba, bez dvojbe. Nasrao sam se bio kao stoka.